استانها

راه‌اندازی تشکل فندق در اولویت قرار دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سعید صالحی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین با اعلام این خبر گفت: در حوزه تولید محصول فندق، با اینکه قزوین رتبه دوم کشور از نظر سطح زیرکشت و تولید محصول فندق را پس از استان گیلان به خود اختصاص داده است، اما یکی از ضعف‌هایی که وجود دارد عدم وجود یک تشکل قوی و منسجم در این حوزه است که در صورت تحقق آن بسیاری از مشکلات فندق‌کاران مرتفع می‌شود.

او اضافه کرد: این تشکل‌ها باید توسط تولید کنندگان و بخش خصوصی شکل گیرد تا بتواند در جهت پیشبرد اهداف بخش حرکت کند و جهاد کشاورزی هم به عنوان دستگاه متولی از تمام توان خود در راستای حمایت از این تشکل‌ها استفاده خواهد کرد.

صالحی با اشاره به منحصر به فرد بودن محصول فندق قزوین به ویژه الموت غربی از نظر کیفیت و قابلیت فرآوری و خشکباری بودن آن، تصریح کرد: اصلاح و احیاء باغات از طریق اجرای طرح‌های حمایتی جوانسازی، هرس باردهی، تغذیه و ارائه ارقام جدید پر محصول و مقاوم در اراضی شیب‌دار، از برنامه‌های اساسی اجرا شده جهادکشاورزی در راستای حمایت از فندق‌کاران منطقه است.

برداشت محصول فندق از سطح ۳۲۳۰ هکتار از باغات شهرستان قزوین آغاز شده و پیش بینی می‌شود در سال جاری بالغ بر ۳۱۸۰ تن محصول فندق از سطح باغات این شهرستان برداشت شود.

۴۶

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا