ورزش

مددی دنبال اصلاحات در استقلال است/ خواسته های مجیدی را برآورده کردیم/ اگر سکوت کنید یعنی استقلالی هستید!

خبرورزشی –

ناصر فریادشیران معاون مددی در باشگاه استقلال بدون اینکه توضیح واضحات بدهد می گوید بعضی ها می خواهند استقلال ار خراب کنند! بخش هایی از مصاحبه فریادشیران را بخوانید:

*اگر اتفاق خاصی رخ ندهد مددی امروز یا فردا از بیمارستان مرخص خواهد شد تا دوباره امور باشگاه را در دست بگیرد. من نیز همچنان به دلیل ویروس کرونا تحت نظر هستم.

*مددی به دنبال اصلاحات در باشگاه استقلال است و به همین دلیل قراردادهای نوینی با بازیکنان به امضا رساند که الگوبردای از باشگاهاهای اروپایی بود و بازیکنان بر اساس عملکرد فنی و حضورشان در ترکیب تیم پول می‌گیرند.

*برخی‌ها به دنبال خراب کردن استقلال هستند و بهتر است در این زمان حساس سکوت اختیار کنند تا ثابت کنند استقلالی هستند نه اینکه فقط حرف بزنند.

*مهدی قایدی با مبلغ بالا که بزرگ‌ترین ترانسفر در تاریخ فوتبال ایران محسوب می‌شود به باشگاه الاهلی امارات فروخته شد و پول فروش او ظرف این هفته به حساب باشگاه واریز خواهد شد تا مشکلات مالی باشگاه حل شود.

*خواسته‌های استقلال تا آنجایی که در حد توان کادر مدیریت و هیات مدیره بود انجام شد و امیدواریم استقلال در دیدار با الهلال عربستان بتواند نتیجه قابل قبولی را کسب کرده و به مرحله بعدی صعود کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا