استانها

تجهیزات حفاظتی و مبارزه با حریق در منابع طبیعی استان سمنان تأمین شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان حمیدرضا عبدوس ادامه داد: براساس طرح تقسیمی که از طرف فرماندهی یگان حفاظت منابع طبیعی استان سمنان به این معاونت ارسال گردید در بین ۸ شهرستان این استان توزیع گردید.

لازم به ذکر است تا کنون تعداد ۳۲ دهیاری و شوراهای اسلام روستایی در سطح استان از تجهیزات ولوازم اولیه اطفاء حریق از قبیل بیل ، شن کش ، مخزن آب و فلس بک بهره مند گردیدند.

به گفته عبدوس، جهت ارتقاء و افزایش فرهنگ مشارکت مردمی در خصوص اطفاء حریق ۵۹ برنامه رادیویی و تلویزیونی طی قرارداد فی مابین سازمان صدا و سیما ی مرکز سمنان و روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منعقد و تهیه گردید.

معاونت حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان، ضمن قدردانی از زحمات جوامع محلی ، نیروها ی همیار طبیعت و تشکل‌های مردمی در حوزه منابع طبیعی، گفت: سال گذشته با پیگیری‌های زیاد سازمان جنگل‌ها، آیین‌نامه ماده ۲۰ قانون مدیریت بحران کشور در هیئت دولت تصویب شد و اکنون شرایط برای جبران زحمات، غرامت و خسارات جانی افرادی که در حوزه منابع طبیعی تلاش می‌کنند، فراهم شده است.

ایشان با اشاره به رخداد تغییرات اقلیمی اظهار کرد: این تغییرات شرایط را به‌گونه‌ای سخت و بغرنج کرده است که حریق‌های زیادی در کل دنیا اتفاق می‌افتد که متاسفانه استان ما نیز مشمول این تغییرات است. با این حال همکاری‌های بسیار خوبی که بین نیروهای منابع طبیعی ، تشکلهای مردم نهاد و هچنین بهره بردارن مراتع که در کل استان انجام و تمهیداتی که اندیشیده شده است، حریق‌های این استان عمدتا در ساعات اولیه مهار می‌شود و این شرایط مدیون زحمات و تلاشهای نیروهای مردمی و منابع طبیعی است.

وی‌ در ادامه خاطرنشان کرد: جهت پیشگیری از اطفاء حریق و اشاعه فرهنگ مشارکت جلسات تعاملی با استانهای هم مرز این استان (مازندران وگلستان وخراسان شمالی) و همچنین برگزاری کارگاه های متعدد آموزشی با بهره برداران منابع طبیعی ، شوراهای اسلامی روستاها، تشکلهای مردمی و بخشداریها انجام گردید.

معاونت حفاظت و امور اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان ضمن بیان اینکه تعدادی نیرو در سامانه همیاران طبیعت این استان ثبت نام کرده‌اند، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون چندین دوره آموزشی برای همیاران طبیعت به‌صورت مجازی و حضوری برگزار شده و آموزش‌ اقدامات عملیاتی نیز ارائه شده است.

وی افزود: رفع تصرف اراضی ملی در استان یکی دیگر از مواردی که برای سال جاری به‌شدت دنبال می‌شود لذا ضمن مبارزه با تصرفات اراضی ملی و حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی از چنگال سودجویان از مردم نیز درخواست داریم تا هرگونه تعدی و تجاوز به اراضی ملی و ورود غیرمجاز دام به مناطق تحت قرق و حفاظت را با شماره‌ تلفنهای امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴و ۱۳۹ اطلاع دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا