سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » بازنشستگان معترض شدند/ موج گلایه‌ها از تأخیر در افزایش حقوق

بازنشستگان معترض شدند/ موج گلایه‌ها از تأخیر در افزایش حقوق

زمان انتشار: 6 ژوئن 2026 ساعت 12:15

دسته بندی: اقتصاد

شناسه خبر: 2962285

زمان مطالعه: 9 دقیقه

بازنشستگان معترض شدند/ موج گلایه‌ها از تأخیر در افزایش حقوق

بازنشستگان معترض شدند/ موج گلایه‌ها از تأخیر در افزایش حقوق

به گزارش خبرگزاری سیلاد، در پی انتشار خبر نامه احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به معاون اول رئیس‌جمهور درباره پیشنهاد افزایش مستمری و اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵، فضای نظرات کاربران به یکی از داغ‌ترین بخش‌های این خبر تبدیل شد؛ فضایی که در آن ترکیبی از انتقاد، خشم، ناامیدی، مقایسه‌های صنفی و مطالبه‌گری معیشتی به چشم می‌خورد.

در این نامه، افزایش ۶۰ درصدی مستمری حداقل‌بگیران، افزایش ۴۵ درصدی سایر سطوح حقوقی و همچنین اصلاحات مربوط به متناسب‌سازی حقوق مطرح شده است؛ موضوعی که از همان ساعات اولیه انتشار، بحث‌های گسترده‌ای را در میان کاربران به‌دنبال داشت و عملاً به یک گفت‌وگوی عمومی درباره وضعیت معیشتی بازنشستگان تبدیل شد.

یکی از پرتکرارترین محورهای واکنش کاربران، «تأخیر در تصمیم‌گیری» بود. بسیاری از کامنت‌ها با این پرسش همراه بودند که چرا این اقدامات در ابتدای سال انجام نشده است. یکی از کاربران نوشته است: «خسته نباشید. یکم زود اقدام نکردید؟ حالا چه عجله ایه؟» کاربر دیگری نیز پرسیده است: «آقای میدری توضیح ندادند چرا دهم خرداد این نامه رو به دولت ارسال کرده اند؟» در همین راستا، کاربری با لحنی انتقادی‌تر نوشته است: «وزیر محترم بعد از چهار ماه تازه یادش افتاده نامه بزنه واقعا زحمت کشیده بیچاره بازنشسته تامین اجتماعی».

در ادامه همین انتقادات، برخی کاربران این روند را نشانه‌ای از بی‌توجهی به وضعیت بازنشستگان دانسته‌اند. یکی از آن‌ها نوشته است: «الان سه ماهه که ما بازنشستگان تامین اجتماعی با حقوق سال قبل داریم زندگی میکنیم». کاربر دیگری نیز گفته است: «تازه فقط 3 ماه از سال گذشته و حقوق بازنشستگان مظلوم و بی پناه همون حقوق سال قبله با فرق اینکه حداقل 60 درصد تورم هم بهش خورده». در همین زمینه، کاربری دیگر نیز تأکید کرده است: «وزیر محترم بعد از گذشت حدود سه ماه از سال ، تازه نامه نگاری دارد می‌کند».

بخش دیگری از نظرات به شدت بر وضعیت معیشتی و فشار اقتصادی بازنشستگان تمرکز داشت. یکی از کاربران نوشته است: «بازنشسته‌ هستم نه توان خرید گوشت نه مرغ ونه حتی تخم مرغ را دارم». کاربر دیگری نیز گفته است: «سلام خدا وکیلی با ۲۰ تومانی حقوق چگونه زندگی باید کرد یک بسته قرص پلاویز ۱ نیم میلیون نان لواش دانه ای ۲ هزار». همچنین کاربری با لحنی احساسی نوشته است: «خدابه داد ما برسه» و کاربر دیگری تأکید کرده است: «به والله درک درستی از حال و روز ما بازنشسته ها ندارین کمرمون زیر بار فقر و شرمندگی شکسته».

در کنار این گلایه‌های معیشتی، برخی کاربران موضوع را از زاویه مقایسه میان صندوق‌های بازنشستگی و کارکنان دولت بررسی کرده‌اند. یکی از کاربران نوشته است: «چرا برای حقوق خودت و سایر کارکنان دولت هم با این سرعت اقدام میکنی؟» کاربر دیگری نیز پرسیده است: «چرا حقوق بازنشستگان کشوری و تامین اجتماعی به یک نسبت افزایش نمی یابد؟» در همین راستا، کاربری دیگر نوشته است: «با سلام چرا باید بین بازنشستگان صندوق بازنشستگی با 20% افزایش و صندوق تامین اجتماعی با 60% افزایش این همه اختلاف باشد؟»

در ادامه این بحث‌ها، برخی کاربران به موضوع عدالت در افزایش حقوق اشاره کرده‌اند. یکی از آن‌ها نوشته است: «چرا مردم حیرون کردن این چجوری اضافه حقوقی که مردم سر کار گذاشتن». کاربر دیگری نیز گفته است: «این چه قانونی هسته؟» و کاربری دیگر تأکید کرده است: «چرا باید بین بازنشستگان این همه اختلاف باشد؟» این نوع واکنش‌ها نشان می‌دهد که مسئله صرفاً میزان افزایش حقوق نیست، بلکه «نحوه توزیع و عدالت در تصمیم‌گیری» نیز برای کاربران اهمیت بالایی دارد.

در کنار این دیدگاه‌های انتقادی، برخی کاربران به طور کلی نسبت به روند اطلاع‌رسانی و رسانه‌ای شدن موضوع واکنش نشان داده‌اند. یکی از آن‌ها نوشته است: «لطفا وقتی هنوز حقوق مستمری بگیرها زیاد نشده اینقدر دربوق وکرنا نکنید».

کاربر دیگری نیز گفته است: «فقط حرف» و در ادامه کاربری نوشته است: «خب خدا رو شکر». همچنین کاربری دیگر با لحنی کنایه‌آمیز نوشته است: «وای وای چقدر عجول».

در بخش دیگری از نظرات، کاربران به آینده اجرای این تصمیم‌ها نیز ابراز تردید کرده‌اند. یکی از آن‌ها نوشته است: «خب رفتیم برای تیر ماه!» و کاربر دیگری گفته است: «ساعت خواب آقای میدری !!!». این دسته از نظرات نشان می‌دهد که بخشی از افکار عمومی نسبت به تحقق عملی وعده‌ها بدبین هستند و تجربه‌های گذشته را مبنای قضاوت خود قرار می‌دهند.

در مجموع، واکنش‌های ثبت‌شده زیر این خبر نشان می‌دهد که موضوع افزایش حقوق بازنشستگان، فراتر از یک تصمیم اداری یا بودجه‌ای، به مسئله‌ای اجتماعی و حساس تبدیل شده است.

در این فضای چندلایه، می‌توان سه جریان اصلی را تشخیص داد: گروهی که خواهان اجرای فوری و جدی این افزایش هستند، گروهی که نسبت به تأخیر و تکرار وعده‌ها اعتراض دارند، و گروهی که مسئله را در قالب عدالت توزیعی و مقایسه میان صندوق‌های مختلف تحلیل می‌کنند.

آنچه از مجموع این نظرات برمی‌آید، یک مطالبه مشترک است: بازنشستگان بیش از هر چیز خواهان تصمیمی سریع، قابل اجرا و متناسب با واقعیت تورم هستند؛ تصمیمی که نه در سطح نامه‌نگاری، بلکه در سطح اثر واقعی بر زندگی روزمره آن‌ها دیده شود.

۲۲۳۲۲۴

برچسب ها
قانون منع به کارگیری بازنشستگان
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • کالابرگ این افراد فردا ۲۰ خرداد واریز می‌شود؛ مبلغ کالابرگ خرداد
    کالابرگ این افراد فردا ۲۰ خرداد واریز می‌شود؛ مبلغ کالابرگ خرداد 56 دقیقه پیش
  • قیمت واقعی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد/ طلاکش: قیمت تخم‌مرغ در ۶ ماهه دوم سال با این تغییر قیمتی مواجه می‌شود
    قیمت واقعی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد/ طلاکش: قیمت تخم‌مرغ در ۶ ماهه دوم سال با این تغییر قیمتی مواجه می‌شود 57 دقیقه پیش
  • ببینید| به زودی وارد بحث ترمیم مزد خواهیم شد/ وزیر کار موضوع افزایش دستمزد را در دستور کار بگذارد
    ببینید| به زودی وارد بحث ترمیم مزد خواهیم شد/ وزیر کار موضوع افزایش دستمزد را در دستور کار بگذارد 57 دقیقه پیش
  • قیمت جدید لبنیات اعلام شد/ شیر، ماست و پنیر چند؟
    قیمت جدید لبنیات اعلام شد/ شیر، ماست و پنیر چند؟ 57 دقیقه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16271
  • اقتصاد 11883
  • بازار مالی 2469
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7985
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1913
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 5 ساعت پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 5 ساعت پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 5 ساعت پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 5 ساعت پیش
  • تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی
    تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی 5 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور