سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

7 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

7 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

7 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

7 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

7 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

7 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

7 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

7 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

7 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

7 ماه پیش

Home » خبر معاون وزیر کار برای متقاضیان کالابرگ الکترونیکی/ اگر کسی کارت بانکی نداشته باشد، چگونه می‌تواند کالابرگ دریافت کند؟

خبر معاون وزیر کار برای متقاضیان کالابرگ الکترونیکی/ اگر کسی کارت بانکی نداشته باشد، چگونه می‌تواند کالابرگ دریافت کند؟

زمان انتشار: 24 ژانویه 2026 ساعت 19:58

دسته بندی: اقتصاد

شناسه خبر: 2926962

زمان مطالعه: 7 دقیقه

خبر معاون وزیر کار برای متقاضیان کالابرگ الکترونیکی/ اگر کسی کارت بانکی نداشته باشد، چگونه می‌تواند کالابرگ دریافت کند؟

خبر معاون وزیر کار برای متقاضیان کالابرگ الکترونیکی/ اگر کسی کارت بانکی نداشته باشد، چگونه می‌تواند کالابرگ دریافت کند؟

به گزارش خبرگزاری سیلاد، یعقوب اندایش با اشاره به طراحی روش اول و دوم برای استفاده از کالابرگ الکترونیک، اظهار کرد: با هدف ارائه آزادی عمل به شهروندان دو روش برای تهیه کالابرگ اعلام شده است. در هر دو روش یک میلیون تومان به ازای هر فرد به صورت ماهانه به حساب خانوارها واریز می‌شود؛ در روش اول، شهروندان می‌توانند با آزادی کامل و قدرت انتخاب از بین ۱۱ قلم کالا، به میزان و مقدار دلخواه و از بین برندهای مختلف، اعتبار خود را مصرف کنند. در این روش، قیمت کالاها به صورت بازاری محاسبه می‌شود و ثابت نیست.

ایسنا نوشت: وی تاکید کرد: اما در روش دوم کالابرگ که با هدف حفظ قدرت خرید مردم، ۹ قلم کالا با قیمت مشخص و ثابت طی دوره سه ماهه ارائه می‌شود. در روش دوم دریافت کالابرگ آزادی عمل در انتخاب کالاها و مقدار وزن آنها وجود ندارد. با انتخاب روش دوم از سوی سرپرست خانوار، این روش برای همه اعضای دیگر این خانوار نیز منظور می‌شود. در روش دوم سرپرست خانوار می‌تواند کالا از یک فروشگاه یا چند فروشگاه و زمان متفاوت تهیه کند.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به این سوال که اضافه پرداخت ۳۰۰ الی ۳۵۰ تومانی در شیوه دوم طرح کالابرگ به چه دلیل بوده و چگونه محاسبه شده است؟ گفت: در این روش ۹ قلم کالا با وزن تعیین شده و بهای مشخص یک میلیون و ۳۰۰ الی ۳۵۰ هزار تومان محاسبه شده و بر این اساس یک میلیون از حساب کالابرگ برداشت می‌شود و مابقی را خود متقاضی پرداخت می‌کند.

بنابر اعلام اندایش، ‎روش دوم شامل ۹ قلم کالا با وزن مشخص به ازای هر نفر شامل مرغ ۱.۵ کیلوگرم، روغن ۸۱۰ گرم، تخم‌مرغ ۱ کیلوگرم، برنج ۱ کیلوگرم، قند و شکر ۵۰۰ گرم، ماکارونی ۷۰۰ گرم، شیر کم چرب بسته نایلونی ۹۰۰ گرم، پنیر یو اف ۴۰۰ گرمی، ماست کم چرب ۹۰۰ گرمی است.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چه تضمینی وجود دارد در روش دوم قیمت کالا ها ثابت بماند و همچنین کالا ها به موقع تامین شود؟ یادآور شد: در روش دوم دولت متعهد می‌شود که برای مدت ۳ ماه قیمت کالاها در این بسته ۹گانه مشخص ثابت نگه دارد و آن را عرضه کند. دولت براساس ماده سه آئین‌نامه مصوبه ۱۰ هئیت وزیران مصوب کرده که طی یک فصل افزایش قیمت محاسبه می‌شود و ارزش و میزان اعتبار کالابرگ دوره بعدی را لحاظ خواهد کرد. بنابراین اگر قیمت‌های اقلام کالابرگ در این دوره افزایش پیدا کند دولت خود را موظف می‌دارد میزان اعتبار کالابرگ در دوره بعد را افزایش دهد.

وی درباره کالابرگ به روش اول نیز تصریح کرد: کالابرگ به روش اول به براساس کد ملی به تمامی کارت‌های بانکی به نام سرپرستان خانوار واریز شده که به صورت اتوماتیک از سایر حساب‌ها پس از برداشت کسر می‌شود.

اندایش درباره مسدودی کارت سرپرست خانوار نیز توضیح داد که کارت‌های بانکی به دلیل حکم قضایی مسدود می‌شود، بنابراین برای رفع مسدودی کارت باید به همان شعبه دادگاه مراجعه کرد.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه اگر کسی حساب و یا کارت بانکی نداشته باشد چگونه باید کالابرگ دریافت کند؟، افزود: فرد با مراجعه به برنامه «شمیم» می‌تواند کد پرداخت برای خرید کالابرگ دریافت کند و از طریق بارکدخوان از اعتبار کالابرگ استفاده کند.

اندایش در ادامه نیز درباره فروشندگان متخلف نیز یادآور شد: هر نوع تخلف از طرف فروشگاه از جمله کم‌فروشی، گران‌فروشی و غیر فروشی و… را مردم می‌توانند از طریق به برنامه شمیم این تخلف را ثبت و گزارش کنند. اگر برای هر فروشگاه سه بار تخلف گزارش و ثبت شود، دستگاه پوز آن قطع و در ادامه به تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف معرفی می‌شود.

۲۲۳۲۲۵

برچسب ها
کوپن.کالابرگ
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • کمر صادرات نفت عربستان شکست/ میزان صادرات نفت عربستان اعلام شد
    کمر صادرات نفت عربستان شکست/ میزان صادرات نفت عربستان اعلام شد 6 ساعت پیش
  • دستمزد یک روز کار برابر با قیمت یک شانه تخم‌مرغ/ سفره کارگران به چند روز کار نیاز دارد؟ + جدول
    دستمزد یک روز کار برابر با قیمت یک شانه تخم‌مرغ/ سفره کارگران به چند روز کار نیاز دارد؟ + جدول 6 ساعت پیش
  • رییس‌کل بانک مرکزی تکلیف رقم جدید کالابرگ را یکسره کرد/ جزییات افزایش رقم کالابرگ اعلام شد
    رییس‌کل بانک مرکزی تکلیف رقم جدید کالابرگ را یکسره کرد/ جزییات افزایش رقم کالابرگ اعلام شد 6 ساعت پیش
  • موج جدید نگرانی در بازارها/ نفت ۱۰۰ دلاری بورس آمریکا را لرزاند
    موج جدید نگرانی در بازارها/ نفت ۱۰۰ دلاری بورس آمریکا را لرزاند 6 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 18119
  • اقتصاد 12950
  • بازار مالی 2601
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 8358
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 2102
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • کاهش محدودیت برق شهرک‌های صنعتی سمنان با حمایت مسئولان و مدیریت مصرف
    کاهش محدودیت برق شهرک‌های صنعتی سمنان با حمایت مسئولان و مدیریت مصرف 10 ساعت پیش
  • ثبت تردد بیش از ۳۶ هزار زائر اربعین از مرز شلمچه در یکم مرداد
    ثبت تردد بیش از ۳۶ هزار زائر اربعین از مرز شلمچه در یکم مرداد 10 ساعت پیش
  • حمایت۵۰۰ میلیون تومانی بانک مهر ایران از باشگاه آبیدر سنندج
    حمایت۵۰۰ میلیون تومانی بانک مهر ایران از باشگاه آبیدر سنندج 10 ساعت پیش
  • روایت گروه صنعتی آریا ترانسفو از مسئولیتی که به انسان ختم می‌شود
    روایت گروه صنعتی آریا ترانسفو از مسئولیتی که به انسان ختم می‌شود 10 ساعت پیش
  • فرمانده انتظامی سمنان: هم افزایی پلیس و بهزیستی، زمینه ساز کاهش آسیبهای اجتماعی است
    فرمانده انتظامی سمنان: هم افزایی پلیس و بهزیستی، زمینه ساز کاهش آسیبهای اجتماعی است 10 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

فاماسرور |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور