سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » طرح امریه دانش‌بنیان با ستاد کل نیروهای مسلح تا سال ۱۴۰۶ تمدید شد

طرح امریه دانش‌بنیان با ستاد کل نیروهای مسلح تا سال ۱۴۰۶ تمدید شد

زمان انتشار: 13 نوامبر 2025 ساعت 12:21

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 2880802

زمان مطالعه: 12 دقیقه

طرح امریه دانش‌بنیان با ستاد کل نیروهای مسلح تا سال ۱۴۰۶ تمدید شد

طرح امریه دانش‌بنیان با ستاد کل نیروهای مسلح تا سال ۱۴۰۶ تمدید شد

به گزارش خبرگزاری سیلاد استان همدان، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در جریان سفر به استان همدان و بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرستان رزن، با اشاره به ظرفیت‌های علمی و صنعتی این استان گفت: همدان می‌تواند سهم بیشتری در اقتصاد دانش‌بنیان کشور ایفا کند.  

  

حسین افشین معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان رایان الکترونیک و نورتاب شهرستان رزن، از راه‌اندازی مرکز رشد این شهرستان با حمایت نماینده و فرماندار خبر داد و افزود: افتتاح این مرکز گام مهمی در مسیر توسعه فناوری در همدان است و می‌تواند زمینه شکل‌گیری شرکت‌ها و هسته‌های فناور جدید را فراهم کند.  

افشین با انتقاد از کم بودن تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در همدان تصریح کرد: در حال حاضر ۸۳ شرکت دانش‌بنیان در این استان فعال هستند که با توجه به جمعیت یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفری و جایگاه صنعتی همدان، این رقم کافی نیست. وی تأکید کرد: همدان دارای دانشگاه‌های توانمند و نیروی انسانی متخصص است و باید سهم این استان در تولید ملی دانش‌بنیان افزایش یابد.  

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با بیان اینکه حمایت از نخبگان و شرکت‌های فناور بر اساس میزان تلاش و جسارت در اجرا صورت می‌گیرد، گفت: ما از افرادی که سریع‌تر ایده خود را به محصول تبدیل می‌کنند و از شکست نمی‌هراسند، حمایت بیشتری خواهیم داشت.  

وی اضافه کرد: شرکت‌های فناور شهرستان رزن با برخورداری از نیروی انسانی جوان و خلاق، زمینه‌ساز رشد اقتصاد دانش‌بنیان در همدان هستند و معاونت علمی از توسعه فعالیت‌های فناورانه در این منطقه پشتیبانی کامل خواهد کرد. 

شورای اداری شهرستان رزن با حضور معاون رئیس‌جمهور و استاندار همدان برگزار شد 

شورای اداری شهرستان رزن با حضور حسین افشین معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، حمید ملانوری شمسی استاندار همدان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی آغاز شد تا راهکارهای توسعه منطقه با تأکید بر اقتصاد دانش‌بنیان بررسی شود.  

  

در این جلسه ظرفیت‌های اقتصادی و علمی منطقه رزن، همکاری دولت با شرکت‌های دانش‌بنیان، و حمایت از طرح‌های نوآورانه در روستاها و شهرهای شهرستان محور گفت‌وگو و تصمیم‌گیری قرار گرفت.

معاون علمی وفناوری رئیس‌جمهور: 

مسیر توسعه همدان باید از علم و نوآوری بگذرد  

  

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در جلسه شورای اداری شهرستان رزن با اشاره به برنامه‌های ملی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، نخبگان و کارآفرینان جوان گفت: توسعه پایدار همدان در گرو تبدیل ظرفیت علمی و انسانی استان به موتور محرک اقتصاد نوآوری است.  

  

حسین افشین، خاطرنشان کرد: حضور در میان نخبگان، کارآفرینان و فناوران این شهرستان فرصتی ارزشمند است و دولت چهاردهم برای تقویت شهرستان‌های علمی کشور برنامه مشخصی در دست اجرا دارد.  

وی با بیان اینکه حمایت‌ها دیگر فقط شامل شرکت‌های دانش‌بنیان نیست بلکه محصولات فناورانه نیز مشمول معافیت‌های گمرکی و مالیاتی می‌شوند، افزود: هدف این اصلاحات، تسهیل مسیر تولید و افزایش صادرات محصولات دانش‌محور است.  

افشین از مسئولان محلی خواست در اجرای طرح جهش ملی مسکن، امکان واگذاری زمین یا واحدهای مسکونی به نخبگان شهرستان را فراهم کنند تا امید و انگیزه در میان نیروهای دانش‌پایه حفظ شود. وی همچنین تأکید کرد: فاصله همدان تا تهران نباید مانعی برای رشد علمی و فناوری باشد و هر شهرستان با تکیه بر پتانسیل بومی خود می‌تواند نقش‌آفرین باشد.  

معاون علمی رئیس‌جمهور از تمدید دوساله طرح امریه دانش‌بنیان با ستاد کل نیروهای مسلح تا سال ۱۴۰۶ خبر داد و گفت: فارغ‌التحصیلان کارشناسی، ارشد و دکتری دارای سابقه فعالیت در شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند بدون محدودیت از این امتیاز استفاده کنند.  

وی درباره مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری افزود نبود فضای مناسب و منتورینگ کارآمد از چالش‌های جدی شهرستان‌هاست و باید با همکاری استان و پارک علم و فناوری همدان مراکز رشد رزن فعال‌تر شوند، زیرا تبدیل ایده‌های جوانان به محصول نیازمند حمایت مستمر است.  

افشین با اشاره به راه‌اندازی صندوق پژوهش و فناوری در استان‌ها گفت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی باید وارد این صندوق‌ها شوند تا بتوانند از اعتبار ۱۲‌برابری دولتی بهره‌مند گردند، چرا که قدرت سرمایه‌گذاری در نوآوری وابسته به مشارکت واقعی بخش غیردولتی است.  

وی همچنین از برنامه بنیاد ملی نخبگان برای شناسایی استعدادهای دانش‌آموزی سخن گفت و افزود: چرخه استعدادیابی تا بلوغ علمی طراحی شده و هر دانش‌آموز نخبه می‌تواند با حمایت‌های متوالی به مرحله اثرگذاری اجتماعی و اقتصادی برسد.  

در ادامه، معاون علمی رئیس‌جمهور معیارهای ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان را تشریح کرد و گفت: معاونت علمی بر مدرک تحصیلی تمرکز ندارد بلکه خروجی فناورانه و تسلط علمی بر محصول ملاک اصلی ارزیابی است.  

افشین به انتشار اوراق توسعه فناوری‌ توسط شرکت‌های بزرگ اشاره کرد و گفت: این ابزار مالی جدید امکان جهش سرمایه‌گذاری در بخش فناوری را فراهم کرده و دولت چهاردهم حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را ده برابر افزایش داده است.  

وی از بهره‌برداری دو مدرسه هوشمند در شهریار به دستور رئیس‌جمهور خبر داد و گفت: این مدارس مبتنی بر انرژی سبز و فناوری هوشمند طراحی شده‌اند و نسل تازه‌ای از آموزش فناورانه را رقم خواهند زد.  

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های رزن در حوزه گیاهان دارویی و صنایع خلاق تأکید کرد: این استعدادها باید با حمایت بخش خصوصی و صندوق‌های پژوهش، به فرصت اقتصادی تبدیل شوند تا رزن و استان همدان جایگاه شایسته‌تری در نقشه دانش‌بنیان کشور به دست آورند.

بازدید معاون رئیس‌جمهور از شرکت دانش‌بنیان «رایان الکترونیک و نورتاب» در رزن  

  

لازم به ذکر است، در ابتدای سفر، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور از شرکت دانش‌بنیان «رایان الکترونیک و نورتاب» بازدید کرد و بر حمایت از توسعه فعالیت‌های فناورانه و اشتغال‌زا در استان تأکید کرد.  

  

به گزارش سیلاد از رزن، در جریان این بازدید که با حضور حمید ملانوری‌شمسی استاندار همدان، سید ابوالحسن مصطفوی رئیس مجمع نمایندگان استان، سید مجتبی حسینی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و فرمانداران رزن و درگزین انجام شد، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فنی و تولیدی شرکت مورد بررسی قرار گرفت.

شرکت دانش‌بنیان «رایان الکترونیک و نورتاب» در زمینه تولید لامپ‌های کم‌مصرف و بردهای الکترونیکی فعالیت دارد و توانسته است برای ۶۵ نفر از نیروهای بومی اشتغال مستقیم فراهم کند.  

استاندار همدان نیز در حاشیه این بازدید، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را از محورهای اصلی توسعه اقتصادی استان دانست و بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های نوآوری و تولید فناورانه در جهت تحقق رشد اشتغال و بهره‌وری تأکید کرد.

برچسب ها
استان همدان
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • تعزیرات وارد بازار اجاره شد؛ جریمه مالکان و بنگاه‌های متخلف در راه است
    تعزیرات وارد بازار اجاره شد؛ جریمه مالکان و بنگاه‌های متخلف در راه است 7 ساعت پیش
  • پیگیری استاندار برای تکمیل پروژه‌های زیرساختی و جذب اعتبار ملی برای گیلان
    پیگیری استاندار برای تکمیل پروژه‌های زیرساختی و جذب اعتبار ملی برای گیلان 7 ساعت پیش
  • پایان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ مستمری‌ها در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش یافت؟
    پایان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ مستمری‌ها در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش یافت؟ 7 ساعت پیش
  • فراخوان اتاق بازرگانی کرمان برای فعالان اقتصادی جهت شرکت در نمایشگاه‌های لهستان
    فراخوان اتاق بازرگانی کرمان برای فعالان اقتصادی جهت شرکت در نمایشگاه‌های لهستان 7 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16889
  • اقتصاد 12210
  • بازار مالی 2529
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 8102
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1984
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • تعزیرات وارد بازار اجاره شد؛ جریمه مالکان و بنگاه‌های متخلف در راه است
    تعزیرات وارد بازار اجاره شد؛ جریمه مالکان و بنگاه‌های متخلف در راه است 12 ساعت پیش
  • پیگیری استاندار برای تکمیل پروژه‌های زیرساختی و جذب اعتبار ملی برای گیلان
    پیگیری استاندار برای تکمیل پروژه‌های زیرساختی و جذب اعتبار ملی برای گیلان 12 ساعت پیش
  • پایان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ مستمری‌ها در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش یافت؟
    پایان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ مستمری‌ها در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش یافت؟ 12 ساعت پیش
  • فراخوان اتاق بازرگانی کرمان برای فعالان اقتصادی جهت شرکت در نمایشگاه‌های لهستان
    فراخوان اتاق بازرگانی کرمان برای فعالان اقتصادی جهت شرکت در نمایشگاه‌های لهستان 12 ساعت پیش
  • ۵۵۰هزار واحد مسکونی در برابر حوادث طبیعی بیمه شدند
    ۵۵۰هزار واحد مسکونی در برابر حوادث طبیعی بیمه شدند 12 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

فاماسرور |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور