سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » ناز و کرشمه مربیان خارجی زیاد شده/ باشگاه پرسپولیس درباره سرمربی‌شدن این پنج گزینه داخلی از هواداران نظرسنجی کند

ناز و کرشمه مربیان خارجی زیاد شده/ باشگاه پرسپولیس درباره سرمربی‌شدن این پنج گزینه داخلی از هواداران نظرسنجی کند

زمان انتشار: 4 جولای 2025 ساعت 17:53

دسته بندی: ورزش

شناسه خبر: 2836700

زمان مطالعه: 11 دقیقه

ناز و کرشمه مربیان خارجی زیاد شده/ باشگاه پرسپولیس درباره سرمربی‌شدن این پنج گزینه داخلی از هواداران نظرسنجی کند

ناز و کرشمه مربیان خارجی زیاد شده/ باشگاه پرسپولیس درباره سرمربی‌شدن این پنج گزینه داخلی از هواداران نظرسنجی کند

جواد مرشدی: در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به کشورمان، برخی از بازیکنان و مربیان خارجی شاغل در باشگاه‌های ایرانی تصمیم به فسخ قرارداد خود و ترک ایران گرفته‌اند. اسماعیل کارتال سرمربی ترکیه‌ای پرسپولیس هم یکی از این افراد بودکه نسبت به بازگشت به ایران دچار تردید شد، این سرمربی ترک‌تبار پرسپولیس تنها بعد از نیم فصل حضور روی نیمکت سرخ‌پوشان درحالی که یک سال دیگر از قرار داد وی باقی مانده بود، با استفاده از بند اضطراری از پرسپولیس جدا شد.

 درویش مدیرعامل پرسپولیس هم سه‌سنبه شب در گفت‌وگویی به صورت رسمی از جدایی اسماعیل کارتال حرف زد و اظهار کرد: با کارتال برای جدایی به توافق کامل رسیدیم و قرار نیست به ایشان غرامتی پرداخت کنیم.

از اردوگاه پیشکسوتان سرخ پوشان  نیز خبرهایی در مورد سرمربی گری کریم باقری، مجتبی حسینی، وحید هاشمیان، فرشاد پیوس، سید جلال به گوش می رسد.

حمید درخشان هم اعلام کرده که اگر پیشنهادی دریافت کند، آمادگی دارد هدایت تیم پرسپولیس را برعهده بگیرد.

باشگاه پرسپولیس در شرایطی به استقبال معرفی هفتمین سرمربی بعداز برانکو ایوانکوویچ می رود که با توجه به اخراج پروفسور از تیم ملی چین بسیاری انتظار داشتند که او بلافاصله به عنوان سرمربی پرسپولیس معرفی شود اتفاقی که احتمالا رخ نخواهد داد.

این در حالی است که حمید استیلی مشاور رضا درویش امروزاعلام کرد که باشگاه پرسپولیس برای انتخاب سرمربی جدید به جمع بندی رسیده و قطعا همه نام های غیر ایرانی پیرامون باشگاه پرسپولیس به این سمت منصوب نخواهند شد. بنظر می رسد با این صحبت قرمزها به استقبال سرمربی ایرانی می روند تا بعد از دوسال کار با اوسمار، گاریدو و کارتال نیمکت پرسپولیس دوباره به مدار مربیان ایرانی باز گردد.

به هر تقدیر با توجه به مدت زمان باقی مانده به آغاز لیگ بیست و پنجم تصمیم گیری در مورد تعیین سرمربی سرخ پوشان پایتخت  امروز بهتر از فرداست.

خبرگزاری “سیلاد”در گفتگو با امیرعابدینی مدیر عامل پیشین پرسپولیس گزینه های سرمربی گری این تیم را مورد بررسی قرار داد.

بعد از فرشاد پیوس، حالا حمید درخشان هم اعلام کرده که اگر پیشنهادی دریافت کند، آمادگی دارد هدایت تیم پرسپولیس را برعهده بگیرد. با توجه به اینکه تنها یک ماه تا آغاز فصل بیست‌وپنجم باقی مانده، به‌نظر شما آینده پرسپولیس چه خواهد شد؟

این روزها جامعه درگیر شرایط خاصی است؛ با تمام اتفاقاتی که در کشور رخ داده، به‌ویژه حوادث جنگ و از دست دادن نیروهای برجسته دفاعی‌مان، اما می‌بینید که همچنان هنجارسازی در جامعه مؤثر است. من معتقدم مسئولان باید متوجه این موضوع باشند. در همه جوامع، کانون‌های اجتماعی به دنبال هنجار هستند، نه ناهنجاری. فوتبال نیز یکی از این هنجارهاست؛ یک پدیده زیبا، ورزشی دل‌چسب و غیرقابل پیش‌بینی. جذابیتش هم دقیقاً به همین غیرقابل پیش‌بینی بودنش برمی‌گردد.

پرسپولیس، استقلال یا سپاهان، هر کدام مسائل خاص خودشان را دارند. اما عجیب است که چرا هیئت‌مدیره و به‌ویژه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس فعال نمی‌شود. پنج نفر از چهره‌های باسابقه آمده‌اند و گفته‌اند که توانایی دارند. این افراد کوچک و بی‌تجربه نیستند. حمید درخشان سابقه زیادی در مربی‌گری دارد، کاپیتان پرسپولیس و تیم ملی بوده و بازیکن بزرگی در فوتبال ما محسوب می‌شود. فرشاد پیوس هم به همین اندازه شایسته است. وحید هاشمیان هم از سطحی متفاوت می‌آید، و کریم باقری نیز فردی باتجربه و محترم است.

خُب چرا از این ظرفیت‌ها استفاده نمی‌شود؟ راهکار این است که کمیته فنی از این عزیزان بخواهد برنامه‌هایشان را مکتوب ارائه دهند. سپس این برنامه‌ها بررسی شود؛ بر اساس معیارهای مشخصی به آن‌ها امتیاز داده شود. این بررسی‌ها مشخص می‌کند چه کسی برنامه بهتری دارد، چقدر برنامه‌اش به واقعیت نزدیک است و چه اندازه می‌تواند موفق باشد. در نهایت یکی از آن‌ها انتخاب شود و نتیجه به مردم اعلام گردد. باید پای این انتخاب ایستاد، نه اینکه ترسید یا تعلل کرد.

نظرتان درباره نظرسنجی از هواداران در مورد انتخاب سرمربی چیست؟

نظرسنجی کار بسیار خوبی است. می‌تواند یکی از کانال‌های جمع‌آوری نظر و ارزیابی باشد. باشگاه، به هر حال، رسانه و بستر لازم را دارد. می‌تواند اعلام کند که از بین این پنج گزینه، نظر هواداران چیست. حتی می‌توان گزینه «هیچ‌کدام» را هم گذاشت تا ببینیم میزان رأی آن چقدر است.

ناز و کرشمه مربیان خارجی زیاد شده/ باشگاه پرسپولیس درباره سرمربی‌شدن این پنج گزینه داخلی از هواداران نظرسنجی کند

شما شخصاً موافق مربی داخلی هستید یا خارجی؟

با توجه به شرایط فعلی، من با گزینه داخلی کاملاً موافقم.

منظورتان تعلیق احتمالی پروازهاست یا کلاً با مربی داخلی موافقید؟

بله، بخشی از آن به همین موضوع برمی‌گردد. در حال حاضر، همکاری با مربیان خارجی سخت شده و ناز و کرشمه آنها بیشتر شده است. من نمی‌گویم نباید مربی خارجی آورد، تصمیمش با خود باشگاه است، اما واقعیت این است که بچه‌های ما حاضرند در هر شرایطی کار کنند. پس چرا به آن‌ها فرصت ندهیم؟ شاید اتفاق خوبی برای یکی از مربیان داخلی رقم بخورد.

از میان گزینه‌هایی که خودتان هم نام بردید، کدام‌یک را مدنظر دارید؟

من نظری نمی‌دهم. بهتر است کمیته فنی برنامه‌ها را بررسی کند، نظرسنجی انجام شود، سوابق این افراد مشخص است. سپس امتیازدهی کنند و اعلام کنند که بر اساس ارزیابی کمیته فنی، فلان فرد بالاترین امتیاز را کسب کرده است.

در بسیاری از کشورها، یک ماه مانده به آغاز فصل، تیم‌ها تمرینات خود را آغاز کرده اند. اما پرسپولیس همچنان بدون سرمربی مانده است. به‌نظر شما امروز برای تصمیم‌گیری بهتر از فردا نیست؟

بله، اما نباید فراموش کنیم که یک شرایط غیرمترقبه پیش آمد؛ حمله‌ای که به کشور شد، خیلی از تصمیم‌ها را مختل کرد. شاید مدیران باشگاه‌ها هم تصور نمی‌کردند که مربی‌شان را از دست بدهند، اما ناگهان متوجه شدند که شرایط تغییر کرده. با این حال، من معتقدم هنوز هم دیر نشده و می‌توان به‌سرعت برنامه‌ریزی کرد و سرمربی را معرفی نمود.

آیا تأکید شما بر مربی داخلی، به‌دلیل کمبود زمان است؟

بله، یکی از دلایل اصلی همین است. مربی خارجی وقتی بیاید، زمان می‌برد تا بازیکنان را بشناسد، از کیفیت‌شان مطلع شود و ویژگی‌های‌شان را درک کند. اما مربی داخلی بازیکنان تیم را می‌شناسد و سریع‌تر می‌تواند به ترکیب اصلی برسد.

۲۱۲

برچسب ها
باشگاه پرسپولیس
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال!
    عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال! 4 ماه پیش
  • عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال!
    عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال! 4 ماه پیش
  • غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس
    غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس 4 ماه پیش
  • غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس
    غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس 4 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16301
  • اقتصاد 11908
  • بازار مالی 2471
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7990
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1923
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • رییس اتحادیه طباخان: قیمت فعلی کله‌پاچه منطقی است/ مردم به دلیل شرایط اقتصادی صبحانه ساده می‌خورند
    رییس اتحادیه طباخان: قیمت فعلی کله‌پاچه منطقی است/ مردم به دلیل شرایط اقتصادی صبحانه ساده می‌خورند 5 ساعت پیش
  • وقتی بورس فقط ده کارمند داشت/ بورس تهران چگونه از انحلال گریخت؟
    وقتی بورس فقط ده کارمند داشت/ بورس تهران چگونه از انحلال گریخت؟ 5 ساعت پیش
  • بورس دوباره سبز شد/جهش ۴۴ هزار واحدی بازار سرمایه در پایان معاملات ۱۲ خرداد ۱۴۰۵
    بورس دوباره سبز شد/جهش ۴۴ هزار واحدی بازار سرمایه در پایان معاملات ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ 5 ساعت پیش
  • پیشگامی بانک صادرات ایران در بازسازی اکوسیستم دانش‌بنیان؛ حمایت راهبردی از آموزش عالی و پیوند دانشگاه، صنعت و اقتصاد در دوران پساجنگ
    پیشگامی بانک صادرات ایران در بازسازی اکوسیستم دانش‌بنیان؛ حمایت راهبردی از آموزش عالی و پیوند دانشگاه، صنعت و اقتصاد در دوران پساجنگ 5 ساعت پیش
  • بازگشت رنگ قرمز به بورس/بازار سهام در آخرین روز هفته محتاط شد
    بازگشت رنگ قرمز به بورس/بازار سهام در آخرین روز هفته محتاط شد 5 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور