به گزارش خبرگزاری سیلاد از قزوین؛ سرهنگ «مهدی بختیاری» فرمانده یگان حفاظت امور اراضی استان قزوین با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها، ۲۸مورد مستحدثات غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان قزوین شناسایی و تخریب شد.
وی افزود: این عملیات در پلاک نجفآباد از توابع بخش مرکزی شهرستان قزوین انجام گرفت و طی آن ساختوسازهای غیرمجاز در سطح ۸۴۰۰مترمربع قلعوقمع و اراضی مذکور به چرخه تولید کشاورزی بازگردانده شد.
فرمانده یگان حفاظت امور اراضی استان قزوین ادامه داد: مستحدثات قلعوقمعشده شامل احداث بنا، محوطهسازی و دیوارکشی غیرمجاز بود که با هدف صیانت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری غیرقانونی، رفع اثر شد.
سرهنگ بختیاری با تأکید بر استمرار نظارت بر اراضی زراعی و باغی استان بیان کرد: برخورد قانونی با هرگونه ساختوساز و تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی با جدیت ادامه دارد و با متخلفان مطابق قانون برخورد میشود.
48
















