بین الملل

نرخ تورم در لبنان به بالاترین حد در جهان رسید

بر اساس اعلام اداره مرکزی آمار لبنان، شاخص قیمت مصرف کننده نسبت به سال گذشته در ماه اوت ۱۳۷.۸ درصد افزایش یافته است. این رقم در ماه جولای ۱۲۳.۴ درصد بود.

به این ترتیب، این شاخص نسبت به ماه قبل ۱۰.۲۵ درصد رشد داشته است. قیمت مواد غذایی نیز در یک ماه گذشته ۲۰.۸۲ درصد افزایش یافته است.

نرخ تورم در لبنان در دو سال ګذشته به دلیل بحران مالی و اقتصادی این کشور از کنترل خارج شده و سیاستمداران نتوانسته‌اند برای کاهش نرخ تورم کاری انجام دهند.

پوند لبنان، واحد ملی پول این کشور، حدود ۹۰ درصد ارزش خود را از دست داده و سه چهارم جمعیت کشور را به زیر خط فقر فروکشانده است.

دولت در ماه‌های اخیر شروع به کاهش یارانه‌ها کرده، زیرا در حال حاضر اکثر کالاها با نرخ ارز بازار سیاه قیمت‌گذاری می‌شود.

نقدینگی بانک مرکزی رو به اتمام است و این بانک بارها به دولت درباره ادامه پرداخت یارانه‌ها هشدار داده است.

پس از نزدیک به ۱۳ ماه بن‌بست، نجیب میقاتی، میلیاردر و نخست وزیر سابق توانست دولت جدیدی را تشکیل دهد.

دولت او اکنون به دنبال از سرگیری مذاکرات با صندوق بین‌المللی پول و طلبکاران برای تجدید ساختار پرداخت بدهی‌های این کشور است.

لبنان سال گذشته نتوانست اقساط بدهی اوراق قرضه اروپایی به مبلغ ۳۰ میلیارد دلار را بپردازد.

۳۱۱۳۱۱

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا