سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » از انتصاب مدیران همطراز جایگاه خوزستان تا تعطیلی ۵۰ درصدی واحدهای تولیدی و یافتن شغل برای مدیران پروازی در تهران

از انتصاب مدیران همطراز جایگاه خوزستان تا تعطیلی ۵۰ درصدی واحدهای تولیدی و یافتن شغل برای مدیران پروازی در تهران

زمان انتشار: 13 سپتامبر 2021 ساعت 6:10

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 1669875

زمان مطالعه: 13 دقیقه

از انتصاب مدیران همطراز جایگاه خوزستان تا تعطیلی ۵۰ درصدی واحدهای تولیدی و یافتن شغل برای مدیران پروازی در تهران

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از اهواز؛ صادق خلیلیان در این برنامه اظهار کرد: استان خوزستان یک استان ویژه محسوب میشود و علتش اینست که حدود نیمی از منابع بودجه کشور را تامین می کند. در بخش کشاورزی در اکثر موارد اول است و ۱۴ درصد نیاز غذایی کشور را تامین میکند و یک سوم منابع آبی در آن جاری است و با تنوع قومی گسترده و مردمی که در ۸ سال دفاع مقدس دین خود را ادا کردند یک استان ویژه محسوب میشود. منظور از استانداری ویژه این است که در دولت تصمیم گرفته شده در مواقع لازم در جلسات هیات دولت شرکت کنم و تصمیم مجموعه نظام و دولت برای کاهش مشکلات مردم خوزستان است. امید می رود تا با کمک تمام مسئولان و مردم مشکلات خوزستان کاهش یابد و استان به شکوفایی برسد.

وی افزود: در زمینه انتخاب مدیران متناسب با بزرگی استان و نقشی که در توسعه کشور دارد طبیعتا شاخص های انتصابات مدیران مواردی همچون پاکدستی، دلسوزی، تلاش شبانه روزی و تخصص و توانمندی و دوری از رانت و شایسته سالاری است و مدیران استان باید در تراز جایگاه رفیع استان باشند. در عین حال بایستی از ظرفیت های بومی در این زمینه استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: معضل بیکاری راهکارهای مشخصی دارد و اراده ای قوی برای رفع آن میخواهد. در شرایط رکود واحدهایی داریم که یا تعطیل و یا نیمه تعطیل هستند. در حال حاضر صنایع متوسط و کوچک در حدود ۵۰ درصد فعال هستند و اگر بتوانیم واحدهای تولیدی را به چرخه فعالیت برگردانیم یک راهکار میانبر است که از این طریق مشکل اشتغال تا حد قابل توجهی رفع می شود.

استاندار خوزستان یادآور شد: یک بخش دیگر ظرفیت کشاورزی و صنایع تبدیلی است که با صادرات به کشورهای همجوار پتاسیل زیادی برای ایجاد اشتغال دارد. سیاست دولت در کنار ایجاد اشتغال توسعه ساخت و ساز مسکن است که جزو مهمترین سیاست های دولت است و قرار شده ساز و کاری اجرایی شود که بر اساس آن تامین زمین بر عهده دولت باشد و نیمی از هزینه مسکن کاهش یابد و با تسهیلات و آورده اولیه موجب به حرکت درآمدن اقتصاد و فعال شدن اشتغال مرتبط با بخش مسکن می شود.

خلیلیان؛ گفت: همچنین برای کاهش بیکاری بایستی در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی به سمت ایجاد پتروپالایش و ارزش افزوده و پرهیز از خام فروشی حرکت کرده و صنایع پایین ایجاد کنیم که به توسعه چند بُعدی استان کمک می کند. همچنین در صنعت فولاد ظرفیت خوبی داریم که با همت ملی ایجاد شده، بسیاری از مشکلات در حوزه بیکاری قابل حل خواهد بود.

وی با تاکید بر الزام بکارگیری و استخدام نیروهای بومی در مباحث مدیریتی و نیروی انسانی کار افزود: استخدام غیر بومی تنها در صورت نبود یک تخصص ویژه در استان بلامانع است.

وی اظهار کرد: صنایعی در استان مستقر هستند که با وجود وارد کردن صدمات فراوان به محیط زیست خوزستان و ایجاد آلودگی در استان، حساب ها، مالیات و سکونت مدیرانشان در تهران است و مسئولیت های اجتماعی خود را نیز به خوبی انجام نمی دهند که این موضوع قابل قبول نیست و پیگیری خواهیم کرد که این مالیات ها در استان پرداخت شود و مدیران پروازی نیز بایستی در همان تهران به دنبال شغل مدیریتی باشند.

وی با بیان اینکه مطالبات معوق آبداران و کارگران بایستی از طریق کارگروه های ملی و استانی تعیین تکلیف شود، تصریح کرد: نباید هر سال چنین معضلاتی تکرار شود و هر جا هم مشکلی در این باره باشد با شفافیت و صراحت آن را با مردم در میان خواهم گذاشت.

استاندار خوزستان یادآور شد: نباید اختلافات میان دستگاه ها موجب معطل ماندن خدمات عمومی شود و در زمینه مشکلات مردم بخشی نگری ها و خودخواهی ها به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

خلیلیان گفت: یکی از مزیت های استان وجود رودخانه های پرآب در آن است این استان دارای یک حقابه است و همانطوریکه منابع نفتی استان برای توسعه کشور هزینه می شود به طور قطع حقابه استان نیز بایستی محقق شود و ما آن را پیگیری می کنیم.

وی افزود: مقام معظم رهبری در سفرشانبه استان در سال ۷۵، فرمان اجرایی شدن طرح احیای زمین های کشاورزی را دادند اما تا سال ۸۸ هیچ اقدامی نشد و در آن سال که مسوولیت داشتم بررسی کردم و ساختار اجرایی و ردیف اعتباری برای این طرح ایجاد کردیم و سال ۸۹ عملیات اجرایی آن شروع شد. البته اشکالاتی در فاز یک وجود دارد که بایستی در فاز دو آن را اصلاح کنیم.

وی با اشاره به به قدردانی اش از کادر درمان یکی از بیمارستانهای استان در بازدید روز نخستش از دو بخش آی. سی. یو آن اظهار کرد: خوشبختانه وضعیت بیماری نسبت به دو هفته گذشته تقریبا به نصف رسیده به طوریکه دو هفته پیش متوسط مراجعه روزانه افراد ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر بود که این رقم هم اکنون به ۵ هزار و ۶۰ نفر رسیده است و این نشاندهنده اینست که در شرایط نزولی بیماری هستیم.

وی تصریح کرد: تاکنون ۲ میلیون نفر در استان واکسن دریافت کرده اند و مطابق برنامه ریزی صورت گرفته به دنبال ظرفیت سازی برای تزریق روزانه ۱۰۰ هزار نفر هستیم و در نظر داریم تا نیمه آبان ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت هدف ۱۸ سال به بالا را تحت پوشش کامل واکسیناسیون قرار دهیم. امید می رود تا با فروکش کردن روند بیماری کیفیت خدمات به بیماران بهبود یابد.

استاندار خوزستان در بخش دیگری از سخنان با بیان اینکه بایستی برای ورزش دو مسیر قهرمانی و همگانی را دنبال کنیم، یادآور شد: منابع دولتی نیز بایستی بر اساس شرایط استان و محرومیت هایی که در برخی مناطق داریم، اولویت بندی شود.

خلیلیان؛ گفت: درباره ی مشکلات تیم های خوزستانی بایستی گفت که راه موفقیت در ورزش قهرمانی اتصال به منابع دولتی نیست چون منابع دولتی با محدودیت مواجه اند برای این منظور بایستی از ظرفیت و مشارکت بخش خصوصی در امر ورزش قهرمانی استفاده کنیم و بخش دولتی نیز در کنار بخش خصوصی از تیم های ورزشی حمایت کند.

وی افزود: خوزستان استانی متکثر با فرهنگ های بومی محلی و بسیار اصیل است و ما بایستی آن را تقویت کنیم و اصالت فرهنگی استان در ابعاد و قومیت های مختلف را ترویج و توسعه دهیم برای این منظور بایستی از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه فرهنگ و هنر استفاده کنیم. امید می رود با کاهش روند بیماری و پوشش کامل واکسیناسیون جامعه را به سمت شرایط عادی سوق داده و مراکز آموزشی فرهنگی و اصناف پرخطر بازگشایی شوند.

وی اظهار کرد: امروز هم روز سینما بود که آن را به اهالی سینما و هنرمندان خوزستانی تبریک عرض می کنم در عین حال در آستانه هفته دفاع مقدس هستیم و یاد و خاطره این رویداد عظیم و ارزشمند را گرامی می داریم.

به گفته ی وی، فعالیت هایی که در بخش کشاورزی توسط تولید کنندگان انجام و به تولید محصول منجر می شود، منشا رشد و توسعه است زیرا پس از آن فرآوری و تجاری سازی است که به هم پیوسته است. در مورد قیمت خرما برای خرید تضمینی پیگیری ها نتیجه داده و با قیمت ۹ هزار و ۲۰۰ برای هر کیلو خرما و ۷ هزار و ۵۰۰ توامن بابت هر کیلو گندم موافقت و به تصویب رسیده که مشوق خوبی برای کشاورزان است.

استاندار خوزستان تصریح کرد: آبادان و خرمشهر در دوران دفاع مقدس آسیب زیادی دیدند و هنوز از آن آسیب ها رنج می برند و بازسازی این دو شهر نیاز به تسریع دارد و این اراده وجود دارد و می توانیم از ظرفیت های گردشگری و تجارت مرزی در این زمینه استفاده کنیم.

خلیلیان؛ یادآور شد: برای پیشرفت استان ارکان حکمرانی، ارکانی به هم پیوسته است و بخش های مختلفی همچون دولت، مجلس، شوراها، رسانه و حتی مردم بایستی همه در کنار هم باشند تا با هم افزایی به امر توسعه کمک شود.

46

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • قزوین میزبان نمایش ۱۰۰ اثر برگزیده جشنواره رضوی
    قزوین میزبان نمایش ۱۰۰ اثر برگزیده جشنواره رضوی 3 ساعت پیش
  • کارگاه «تجربه‌نگاری جنگ» در جهاددانشگاهی قزوین برگزار می‌شود
    کارگاه «تجربه‌نگاری جنگ» در جهاددانشگاهی قزوین برگزار می‌شود 3 ساعت پیش
  • آغاز طرح کنترل و آزمون‌ ترازوهای بازار قزوین
    آغاز طرح کنترل و آزمون‌ ترازوهای بازار قزوین 3 ساعت پیش
  • تحویل ۲۲۴واحد نهضت ملی مسکن مهرگان در استان قزوین تا یک ماه آینده
    تحویل ۲۲۴واحد نهضت ملی مسکن مهرگان در استان قزوین تا یک ماه آینده 3 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16314
  • اقتصاد 11908
  • بازار مالی 2471
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7990
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1923
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • قزوین میزبان نمایش ۱۰۰ اثر برگزیده جشنواره رضوی
    قزوین میزبان نمایش ۱۰۰ اثر برگزیده جشنواره رضوی 7 ساعت پیش
  • کارگاه «تجربه‌نگاری جنگ» در جهاددانشگاهی قزوین برگزار می‌شود
    کارگاه «تجربه‌نگاری جنگ» در جهاددانشگاهی قزوین برگزار می‌شود 7 ساعت پیش
  • آغاز طرح کنترل و آزمون‌ ترازوهای بازار قزوین
    آغاز طرح کنترل و آزمون‌ ترازوهای بازار قزوین 7 ساعت پیش
  • تحویل ۲۲۴واحد نهضت ملی مسکن مهرگان در استان قزوین تا یک ماه آینده
    تحویل ۲۲۴واحد نهضت ملی مسکن مهرگان در استان قزوین تا یک ماه آینده 7 ساعت پیش
  • بهسازی و آسفالت محور روستایی گلابان ۱ در شهرستان چگنی
    بهسازی و آسفالت محور روستایی گلابان ۱ در شهرستان چگنی 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور