سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » موافقان باغگلی: علیه او عملیات روانی کردند/ مافیا فقط به دنبال بحث‌های معیشتی است

موافقان باغگلی: علیه او عملیات روانی کردند/ مافیا فقط به دنبال بحث‌های معیشتی است

زمان انتشار: 21 آگوست 2021 ساعت 12:09

دسته بندی: جامعه

شناسه خبر: 1065113

زمان مطالعه: 8 دقیقه

موافقان باغگلی: علیه او عملیات روانی کردند/ مافیا فقط به دنبال بحث‌های معیشتی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در جلسه رای اعتماد به وزرای کابینه سیزدهم، دو نماینده موافق دیگر برای حضور باغ گلی در وزارت آموزش و پرورش از او دفاع کردند.

عبدالجلال ایلی، موافق: جوانی بزرگترین امتیاز باغ گلی است
-آموزش و پرورش در وضع موجود در نقطه ای است که فرهنگیان، دانش آموزان و جامعه همه ناراضی هستند. این نارضایتی نمی طلبد فکر جدیدی وارد شود؟
-ما نیازمند تغییر اساسی هستیم که به دست کسانی انجام میشود که شاکله دارند و جوانان می توانند این تغییر را ایجاد کنند. فرهنگیان در ارتباط با رتبه بندی ۱۰ سال است منتظرند.
-تعداد بسیاری از دانش آموزان به خاطر کرونا ترک تحصیل کرده اند. بازنشستگان فرهنگی در شرایط بغرنج هستند و ناراضی اند. مشکل اصلی آموزش و پرورش کسری بودجه است.
-۹۵ درصد از منابع ارتقایی وزارتخانه برای فرهنگیان و ۵ درصد برای مدارس است. الان به نقطه ای رسیده ایم که اعتبارات و بودجه بزرگترین معضل است. یکی از پشتیبانان اصلی باغ گلی ریاست جمهور است. او در دفاع از برنامه های خود اسم از آقای باغ گلی بردند و گفتند شخصا در تمام جلسات شورای عالی فرهنگیان حضور می یابم. کجا اینقدر دفاع کرده اند؟
-اعتماد به انتخاب الحق و الاحسن آقای رییسی کنیم و قطعا خود او پاسخگوست. بنده تخصصی در زمینه فرهنگیان ندارم ولی مظلومیت او را در تقطیع فیلمهای مجازی دیدم که برای سرکوب او مدیریت شد. برای کسانی که می خواهند وزیر شوند باید عاقلانه تصمیم بگیریم نه اینکه تسلیم فضای مجازی شویم.
-جوان بودن او یکی از امتیازات بزرگش است. تجربه اش هم کفاف می کند. انشالله با رای قاطع مجلس به سمتی می رویم که گام دوم انقلاب را عملی کنیم. رسالت ما تبعیت از رهبری است و کی باید گام دوم اجرایی شود؟
-دولت سیزدهم فضا و فرصت می خواهد وجود و بیانات خود را در قالب جوانان اجرایی کند. ما این فرصت را بدهیم. به دلیل اعتماد به دکتر رییسی به گزینه پیشنهادی رای دهیم.

بیژن نوباوه وطن، موافق: علیه او عملیات روانی کردند
-وضعیت آموزش و پرورش نابسامان است. گزارش مشاوران ماوراءبحار و طرح توسعه ۷ ساله دولت ایران با تاکید بر بخش آموزش در سال ۱۳۲۸ می گوید مشکلات آموزش و پرورش همان است که امروز است. اینها توسط خارجیان تهیه شده و اصلش بر این است همه برنامه های اجرایی وزارت آموزش وپرورش تحول محور نبوده است.
-بعداز انقلاب ۱۵ وزیر و ۵ سرپرست داشتیم که آقای محمدعلی نجفی ۹ سال سابقه داشته و غلامحسین شکوهی ۷ ماه داشته است که میانگینش کمتر از ۲۹ ماه است. تقریبا هر وزیر دو سال تصدی داشته. آیا این وزرا توانایی نداشته اند یا برنامه ها اشکال داشته؟
-امسال ۷۰۰ درصد بودجه آموزش و پرورش نسبت به سال ۹۲ ارتقا یافته ولی چرا مشکلات فرهنگیان حل نشده؟ اساسا مشکل آنها معیشتی صرف نیست. مشکل نبود برنامه تحولی است. ۸۰ میلیون جمعیت با آموزش و پرورش ارتباط دارد. آقای رییس جمهور اولین مقصر است چطور می خواهد این جمعیت را کنترل کند؟ هیات دولت دارد. مگر قرار است فردی بدون مدیر و معاون وارد شود؟
-می گویند باغ گلی جوان است. او ۴۱ سال دارد. میانگین هیات دولت پیشنهاد شده ۵۲ سال است. در آمریکا میانگین ۳۵ سال است. مگر حضرت آقا به حضور نسل دوم اشاره نمی کنند؟
-نمی گویم مافیا یا کسانی از بیرون کنترل می کنند ولی تصور آنها اداره پنداری آموزش و پرورش است و فقط به فکر بحثهای معیشت هستند.
-از آقای باغگلی عذرخواهی می کنم. آقای دلخوش درباره مهدکودک شوخی کردند. من هم مهد کودک داشتم ولی خودم اداره نمی کردم. اگر فردی وارد این بدنه شده و ادعای برنامه تحولی دارد، چرا به او اطمینان نمی کنیم.
-آیا سند ۲۰۳۰ داخل وزارتخانه توسط کسانی که تجربه داشتند اجرا نشد؟ آیا صندوق فرهنگیان توسط عوامل داخل و خارج این وزارتخانه به غارت نرفت؟ محسن رضایی ۲۷ سال همت ۲۵ ساله بود فرمانده جنگ بود. این چه اهانتی است؟ روزی که شهید دیالمه آمد کنار حسن آیت و شهید بهشتی نشست خیلی ها گفتند جوان است ولی بهتر از خیلی ها کار کرد.
-درست است او جوان است ولی کارها را با برنامه پیش می برد.
– با آقای باغ گلی صحبت کردم و پرسیدم چرا نتوانستید اعضای کمیسیون آموزش را قانع کنید؟ گفتند به من ۲۰ دقیقه وقت دادند. انتظار دارید در این مدت برنامه تحویلی ارائه دهم؟ عملیات گسترده روانی و رسانه ای علیه این وزیر انجام شد. شروع به پیامک زدن کردند. کدام اعتراض بر اساس برنامه او بود؟ همه می گویند او خوب است. چرا برنامه او را مورد نقد قرار نمی دهیم؟
-اگر مجلس انقلابی با شاکله دولت انقلابی نتواند جوانگرایی را تحقق بخشد کجا می توان تحقق بیخشد؟ اطمینان کنید و انشالله به نتیجه برسیم. قطعا نتیجه می گیریم. به خداوند توکل کنید.

۲۳۵۲۳۵

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • مدارس این استان فردا (۱۶ دی) تعطیل شد
    مدارس این استان فردا (۱۶ دی) تعطیل شد 6 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16924
  • اقتصاد 12241
  • بازار مالی 2533
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 8111
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1994
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • فرماندار صومعه‌سرا: فرهنگ ایثار و شهادت، عامل پیروزی ملت ایران
    فرماندار صومعه‌سرا: فرهنگ ایثار و شهادت، عامل پیروزی ملت ایران 15 ساعت پیش
  • ۱۸ بانوی ورزشکار اردبیلی به اردوی تیم‌های ملی دعوت شدند
    ۱۸ بانوی ورزشکار اردبیلی به اردوی تیم‌های ملی دعوت شدند 15 ساعت پیش
  • آمادگی پایگاه های انتقال خون لرستان برای پذیرش اهدا کنندگان در پویش نذرخون
    آمادگی پایگاه های انتقال خون لرستان برای پذیرش اهدا کنندگان در پویش نذرخون 15 ساعت پیش
  • ۳۰هزار نفر از شیراز در پویش مردمی درخواست تشییع رهبر شهید شرکت کردند
    ۳۰هزار نفر از شیراز در پویش مردمی درخواست تشییع رهبر شهید شرکت کردند 15 ساعت پیش
  • آمادگی کامل شهرداری خرم‌آباد برای پاکسازی شهر پس از آیین گل‌مالی عاشورا
    آمادگی کامل شهرداری خرم‌آباد برای پاکسازی شهر پس از آیین گل‌مالی عاشورا 15 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

فاماسرور |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور