به گزارش سیلاد از مازندران، بارش شدید باران همراه با سیلاب که از دیشب وارد استان مازندران شده امروز در شهرهای مرکزی استان خصوصا ساری خساراتی شدید به هسته مرکزی ساری وارد کرده است.
به دنبال بارش شدید باران و وقوع سیلاب، ساری مرکز استان در هسته مرکزی و خیابان های فرعی زیر باران و آبگرفتگی شدید قرار گرفته و به دلیل کمبود امکانات، همچنان شهر ساری اسیر سیلاب است.
متاسفانه نحوه خدمات رسانی به سیلاب از سوی دستگاههای امدادی و کمک رسان به شهرداری ساری بسیار ضعیف است که ضروری است مدیریت بحران شهرستان ساری، فعالانه وارد شود. چرا که امکانات مدیریت بحران شهرداری ساری؛ پاسخگوی نیازها نیست.
از سویی مدیر عامل توزیع برق مازندران از از تداوم اقدامات عملیاتی برای حفظ پایداری شبکه و رفع خاموشیهای ناشی از شرایط جوی خبر داد و گفت: بخش قابل توجهی از حوادث ناشی از شکستگی و سقوط درختان بر روی شبکه و وزش باد بوده که با حضور بهموقع اکیپهای عملیاتی، برق بسیاری از خطوط در کمترین زمان ممکن برقرار شده است.
حسینی کارنامی گفت: با تداوم حضور و فعالیت نیروهای عملیاتی، اندک خاموشیهای باقیمانده نیز طی ساعات آینده رفع خواهد شد.
وی افزود: روند پایش و مدیریت شبکه تا بازگشت کامل به شرایط عادی ادامه دارد.
















