سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

8 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

8 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

8 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

8 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

8 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

8 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

8 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

8 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

8 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

8 ماه پیش

Home » فرماندارصومعه سرا:تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب صومعه‌سرا در اولویت سفر دولت قرار می‌گیرد

فرماندارصومعه سرا:تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب صومعه‌سرا در اولویت سفر دولت قرار می‌گیرد

زمان انتشار: 12 آگوست 2026 ساعت 1:05

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 2982048

زمان مطالعه: 15 دقیقه

فرماندارصومعه سرا:تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب صومعه‌سرا در اولویت سفر دولت قرار می‌گیرد

فرماندارصومعه سرا:تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب صومعه‌سرا در اولویت سفر دولت قرار می‌گیرد

به گزارش خبرنگارسیلاد گیلان از صومعه‌سرا، حمید رضایی، فرماندار صومعه‌سرا  امروز در نشست با اصحاب رسانه این شهرستان با تبریک روز خبرنگار و قدردانی از تلاش فعالان حوزه اطلاع‌رسانی اظهار کرد: خبرنگاران باید در جامعه از امنیت لازم برخوردار باشند تا بتوانند با خیال آسوده به وظیفه خود در انعکاس واقعیت‌ها، آگاهی‌بخشی و مطالبه‌گری عمل کنند. وی با بیان اینکه مشی دولت چهاردهم نیز بر حمایت از فعالیت آزاد و مسئولانه رسانه‌ها استوار است، افزود: خبرنگاران آزاد و پیشگام باید برای به تصویر کشیدن حقایق تلاش کنند و حضور پررنگ اصحاب رسانه نشان‌دهنده ظرفیت و جایگاه مهم این قشر در جامعه است.

فرماندار صومعه‌سرا رسانه‌ها را رکن چهارم دموکراسی و مردم‌سالاری دانست و بیان کرد: تجربه بیش از صد ساله جوامع بشری نشان داده است که مطبوعات آزاد و رسانه‌ها نقش اساسی در توسعه، پیشرفت و ارتباط میان مردم و مسئولان دارند. اجرای بیش از 200 کیلومتر شبکه کابل خودنگهدار در صومعه‌سرا رضایی با اشاره به برخی اقدامات انجام‌شده در شهرستان صومعه‌سرا تصریح کرد: در یک سال گذشته بیش از 200 کیلومتر کابل خودنگهدار در شهرستان اجرا شده و هم‌اکنون نیز برای پنج شهر شهرستان، بیش از 20 کیلومتر پروژه کابل خودنگهدار در دست پیمانکار قرار دارد که بخشی از آن در حال اجرا یا در آستانه اجراست.

وی با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به مناطق تازه‌شهرشده افزود: منطقه ضیابر که به‌تازگی به شهر تبدیل شده نیز نیازمند توجه ویژه بوده و حدود پنج کیلومتر کابل خودنگهدار برای این منطقه پیش‌بینی شده که به‌زودی اجرا خواهد شد، این اقدامات در شرایطی انجام شده که کشور با فشارهای اقتصادی و بحران‌های متعدد مواجه بوده است، اما دولت تلاش کرده خدمات‌رسانی به مردم و اجرای پروژه‌های عمرانی متوقف نشود. تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب صومعه‌سرا؛ مطالبه‌ای چندساله فرماندار صومعه‌سرا با اشاره به برنامه‌ریزی برای سفر رئیس‌جمهور و هیئت دولت به گیلان گفت: طی روزهای گذشته در حال اولویت‌بندی پروژه‌هایی هستیم که قرار است در سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور و هیئت دولت به استان به‌عنوان پروژه‌های برتر و مطالبات اصلی مردم مطرح شوند. به گفته رضایی، یکی از مهم‌ترین این پروژه‌ها، تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان صومعه‌سرا در روستای چوبه است که حدود 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مردم سال‌هاست منتظر تکمیل آن هستند که نیازمند یک همت است که 500 همت از اعتبارات بانکی و 500 همت دیگر نیز مطالبه ما از سفر ریاست جمهوری است.

وی با بیان اینکه برای پروژه‌های اولویت‌دار باید از ظرفیت اعتبارات ملی استفاده شود، گفت: تلاش می‌کنیم این پروژه در فهرست مطالبات اصلی شهرستان در سفر دولت قرار گیرد تا زمینه تأمین اعتبار و تکمیل آن فراهم شود. ایمن‌سازی راه‌ها برای کاهش تصادفات ضروری است رضایی با اشاره به وضعیت راه‌های روستایی و ضرورت ایمن‌سازی محورهای مواصلاتی شهرستان تصریح کرد: موضوع جان انسان‌ها بسیار مهم است و بخشی از پروژه‌های عمرانی شهرستان باید با هدف ایمن‌سازی راه‌ها و کاهش تصادفات دنبال شود که در همین راستا، جلسه‌ای با مسئولان استانی برای بررسی مشکلات و اجرای اقدامات لازم در حوزه راه‌ها برگزار خواهد شد تا بتوانیم برای کاهش حوادث رانندگی اقدامات مؤثرتری انجام دهیم.

فرماندار صومعه‌سرا بخشی از مشکلات موجود در حوزه تصادفات را ناشی از رفتارهای اجتماعی و فرهنگ رانندگی دانست و گفت: ممکن است برخی جاده‌های ما استانداردهای لازم را نداشته باشند و دولت و مسئولان باید برای اصلاح آنها اقدام کنند، اما رعایت سرعت مجاز و اصول رانندگی نیز در کاهش حوادث بسیار مؤثر است.

وی تأکید کرد که فرهنگ رانندگی، فرهنگ زندگی و سبک زندگی نیز در بروز بسیاری از مشکلات نقش دارد و اصحاب رسانه می‌توانند در زمینه فرهنگ‌سازی و اصلاح رفتارهای اجتماعی نقش مهمی ایفا کنند. دولت با وجود بحران‌ها اجرای پروژه‌ها را دنبال می‌کند رضایی با اشاره به شرایط یک سال گذشته کشور افزود: دولت چهاردهم در نخستین سال فعالیت خود با بحران‌ها و مشکلات متعددی مواجه بوده و بخش قابل توجهی از توان دولت به مدیریت همین بحران‌های ناخواسته اختصاص یافته است؛ بنابراین فرصت برنامه‌ریزی و اجرای بخشی از برنامه‌های از پیش تعیین‌شده محدود شد. فرماندار صومعه‌سرا با بیان اینکه با وجود این شرایط، اقدامات و برنامه‌ریزی‌هایی در حوزه‌های مختلف انجام شده است که یکی از این موارد، توسعه انرژی خورشیدی است که بر اساس آمار مطرح‌شده، حدود 7 هزار مگاوات ظرفیت برق خورشیدی وارد مدار شده است، گفت: بخشی از تلاش‌ها برای کاهش خاموشی‌ها و مدیریت ناترازی انرژی نیزدر همین چارچوب انجام شده است و امسال نسبت به سال گذشته، شدت خاموشی‌ها کاهش یافته است. وی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در انتقال مطالبات مردم بیان کرد: رسانه‌ها پل ارتباطی میان مردم و دولت و بازوی دستگاه‌های اجرایی هستند و می‌توانند مطالبات مردم را منعکس و از مسئولان مطالبه‌گری کنند. رضایی با اشاره به موضوع توزیع عادلانه آرد در شهرستان گفت: بخشی از انتقادات مطرح‌شده در رسانه‌ها درباره سهمیه آرد نانوایی‌ها، ما را به بررسی دقیق‌تر این موضوع واداشت و در نهایت با تصویب شورای آرد و نان، دستگاه‌های مختلف از جمله شورای تأمین در این موضوع ورود کردند.

سهمیه آرد نانوایی‌ها بر اساس جمعیت و عملکرد بازتنظیم شد فرماندار صومعه‌سرا با تشریح وضعیت سهمیه آرد نانوایی‌های صومعه‌سرا گفت: در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد برخی نانوایی‌ها سهمیه بسیار کمی دریافت می‌کنند و در مقابل، حدود 10 درصد نانوایی‌ها بیش از 300 کیسه آرد در ماه دریافت می‌کنند، برای اصلاح این وضعیت، جمعیت شهرها و روستاها، تعداد نانوایی‌ها، سهمیه تخصیصی و میزان واقعی مصرف بررسی و طی حدود دو ماه، سهمیه‌ها بر اساس سرانه و شرایط هر منطقه بازتنظیم شد. وی با تأکید بر اینکه مساوات لزوماً به معنای عدالت نیست، تصریح کرد: نمی‌توان سهمیه همه نانوایی‌ها را به یک اندازه تعیین کرد؛ زیرا در مناطق پرجمعیت، نانوایی باید سهمیه بیشتری داشته باشد و تعداد و نوع نان تولیدی نیز باید در محاسبه سهمیه مورد توجه قرار گیرد.

به گفته رضایی، برای نمونه، اگر یک نانوایی سه نوع نان سنگک، بربری و لواش تولید کند، سهمیه هر نوع نان باید متناسب با فعالیت آن محاسبه شود. بنابراین ارزیابی سهمیه‌ها باید با درنظر گرفتن جمعیت، تعداد نانوایی‌ها، نوع فعالیت و میزان نیاز منطقه انجام شود. فرماندار صومعه‌سرا با بیان اینکه سهمیه آرد شهرستان بر اساس سرانه استانی تعیین می‌شود، افزود: با وجود این، صومعه‌سرا حدود یک‌هزار تا 2 هزار و چند صد کیسه بیشتر از سهم سرانه خود دریافت می‌کند و تلاش داریم این میزان نیز در نشست با مدیرکل غله استان افزایش یابد. وی با انتقاد از انتشار برخی مطالب بدون دریافت توضیح از مسئولان مربوطه اظهار کرد: مطالبه‌گری رسانه‌ها حق مردم است، اما انتظار داریم زمانی که موضوعی قرار است به‌عنوان انتقاد یا مطالبه منتشر شود، ابتدا نظر مسئول مربوطه نیز پرسیده شود، در موضوع سهمیه آرد نیز برخی انتقادات در رسانه‌ها مطرح شد، در حالی که اگر پیش از انتشار این مطالب، توضیحات فرمانداری یا مسئولان مربوطه دریافت می‌شد، ابعاد موضوع برای مردم روشن‌تر می‌شد.

انحصار در تأمین آرد نانوایی‌ها وجود ندارد رضایی در ادامه با اشاره به انتقادات مطرح‌شده درباره نحوه تأمین آرد نانوایی‌ها گفت: هیچ اجباری برای خرید آرد از یک شرکت یا کارخانه خاص وجود ندارد و تلاش شده انحصار در این زمینه شکل نگیرد. فرماندار صومعه‌سرا با بیان اینکه سهمیه شهرستان حدود 31 هزار کیسه است که بخشی از آن در گذشته از یک شرکت تأمین می‌شد، اما برای جلوگیری از انحصار و ایجاد امکان انتخاب، سهم میان شرکت‌های مختلف تعدیل و توزیع شده است، خاطرنشان کرد: در این زمینه باید همزمان موضوعاتی مانند حمل‌ونقل، کیفیت آرد و میزان سهمیه شهرستان مورد توجه قرار گیرد و هیچ اجباری برای نانوایان در انتخاب یک شرکت خاص وجود ندارد. وی با بیان اینکه تنبیه یک نانوایی نباید به مردم آسیب بزند، گفت: در تعیین سهمیه باید شرایط هر منطقه، میزان جمعیت و نوع فعالیت نانوایی در نظر گرفته شود تا کاهش سهمیه یک واحد صنفی باعث کمبود نان برای مردم نشود. رضایی از اصحاب رسانه خواست برای بررسی شفاف موضوع سهمیه آرد، در جلسات تخصصی فرمانداری حضور یابند و افزود: آمادگی داریم اطلاعات مربوط به سهمیه نانوایی‌ها، میزان سهمیه قبلی و فعلی، جمعیت مناطق و شرکت‌های تأمین‌کننده آرد را در اختیار خبرنگاران قرار دهیم تا این اطلاعات به‌صورت شفاف برای مردم منتشر شود.

فرماندارصومعه سرا:
فرماندارصومعه سرا:
برچسب ها
استان گیلان
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • نخستین مرکز تخصصی روان‌شناسی رابر راه‌اندازی می‌شود
    نخستین مرکز تخصصی روان‌شناسی رابر راه‌اندازی می‌شود 1 ساعت پیش
  • تأکید سرپرست ورزش و جوانان کرمان بر عملیاتی‌شدن بررسی‌های فرهنگی
    تأکید سرپرست ورزش و جوانان کرمان بر عملیاتی‌شدن بررسی‌های فرهنگی 1 ساعت پیش
  • افزایش تردد در جاده‌ها و محورهای مواصلاتی هرمزگان
    افزایش تردد در جاده‌ها و محورهای مواصلاتی هرمزگان 1 ساعت پیش
  • ۷۰ مدرسه جایگزین در لرستان در حال ساخت است
    ۷۰ مدرسه جایگزین در لرستان در حال ساخت است 1 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 19020
  • اقتصاد 13380
  • بازار مالی 2644
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 32
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 8499
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 2223
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • نخستین مرکز تخصصی روان‌شناسی رابر راه‌اندازی می‌شود
    نخستین مرکز تخصصی روان‌شناسی رابر راه‌اندازی می‌شود 6 ساعت پیش
  • تأکید سرپرست ورزش و جوانان کرمان بر عملیاتی‌شدن بررسی‌های فرهنگی
    تأکید سرپرست ورزش و جوانان کرمان بر عملیاتی‌شدن بررسی‌های فرهنگی 6 ساعت پیش
  • افزایش تردد در جاده‌ها و محورهای مواصلاتی هرمزگان
    افزایش تردد در جاده‌ها و محورهای مواصلاتی هرمزگان 6 ساعت پیش
  • ۷۰ مدرسه جایگزین در لرستان در حال ساخت است
    ۷۰ مدرسه جایگزین در لرستان در حال ساخت است 6 ساعت پیش
  • آزادسازی  ۶۶ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی و باغات شهرستان الیگودرز
    آزادسازی ۶۶ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی و باغات شهرستان الیگودرز 6 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

فاماسرور |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور