به گزارش خبرگزاری سیلاد، آخرین گزارشها از بازار جهانی، از رشد ۰.۲ درصدی قیمت اونس طلا حکایت دارد؛ به طوری که طلا با رشد ۹ دلاری به نرخ ۴ هزار و ۱۲۱ دلار رسید.
افزایش قیمت طلا در آخرین روز معاملاتی هفته در بازار جهانی در حالی است که بررسی روند هفتگی بازار از زیان خریداران حکایت دارد.
نمودار قیمتی اونس طلا در طول یک هفته گذشته نشان میدهد که قیمت طلا ۱.۳ درصد و به عبارتی ۵۴ دلار کاهش داشته است. کاهش قیمت طلا در طول یک ماه گذشته البته ۲.۱ درصد بوده است.
بنا به این گزارش، بازارها هماکنون در حال ارزیابی ریسکهای تورمی ناشی از تشدید درگیری نظامی بین آمریکا و ایران در خاورمیانه هستند. همزمان انتظارات تازه برای افزایش نرخ بهره، این فلز غیربهرهده را در مسیر ثبت کاهش هفتگی قرار داده است.
دور جدید حملات، نگرانیهای تورمی را شعلهور و احتمال افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا در سال جاری را تقویت کرده است.
بازارها در حال حاضر ۶۴ درصد احتمال میدهند فدرال رزرو نرخ بهره را در ماه سپتامبر افزایش دهد که نسبت به حدود ۵۴ درصد در هفته قبل، افزایش قابلتوجهی داشته است.
صورتجلسه نشست ماه ژوئن فدرال رزرو که اوایل هفته جاری منتشر شد، نشاندهنده نگرانیهای فزاینده سیاستگذاران از تورم بالا بود و چند نفر از شرکتکنندگان دلایلی برای افزایش نرخ بهره مطرح کردند.
بانک اچاسبیسی (HSBC) در روز پنجشنبه پیشبینی خود از میانگین قیمت طلا برای سالهای ۲۰۲۶ و ۲۰۲۷ را کاهش داد و دلیل آن را تغییر رویکرد به سمت سیاستهای پولی انقباضی و تقویت دلار آمریکا عنوان کرد.
۲۲۳۲۲۵
















