سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » افزایش حدود ۳ برابری ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی آذربایجان‌غربی تا شهریورماه / از مردم بابت قطعی‌های سال گذشته عذرخواهی می‌کنیم

افزایش حدود ۳ برابری ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی آذربایجان‌غربی تا شهریورماه / از مردم بابت قطعی‌های سال گذشته عذرخواهی می‌کنیم

زمان انتشار: 2 ژوئن 2026 ساعت 1:05

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 2960825

زمان مطالعه: 10 دقیقه

افزایش حدود ۳ برابری ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی آذربایجان‌غربی تا شهریورماه / از مردم بابت قطعی‌های سال گذشته عذرخواهی می‌کنیم

افزایش حدود ۳ برابری ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی آذربایجان‌غربی تا شهریورماه / از مردم بابت قطعی‌های سال گذشته عذرخواهی می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری سیلاد از آذربایجان‌غربی، طاهر کیامهر مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان در جمع خبرنگاران و در نشست خبری با موضوع پیک‌بار ۱۴۰۵ از ۱۴ مگاپروژه برای عبور از این وضعیت خبرداد.

۱.۵ میلیون مشترک برق داریم

کیامهر افزود: هم‌اکنون شبکه توزیع برق استان بالغ بر ۲۹ هزار و ۷۴۸ کیلومتر است و ۲ هزار و ۸۰۶ روستای استان آذربایجان‌غربی برق‌دار شده است.

وی گفت: استان آذربایجان‌غربی با داشتن یک میلیون و ۵۱۵ هزار و ۸۳۴ مشترک، هشتمین شرکت بزرگ استانی در کشور است ضمن اینکه ظرفیت نیروگاه‌های استان به ۲۱۴۲.۷۷ مگاوات رسیده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان آذربایجان‌غربی اضافه کرد: از بیش از ۱.۵ میلیون مشترک برق استان، یک میلیون و ۱۹۳ هزار و ۴۹۷ مشترک بخش خانگی با ۳۹ درصد مصرف برق استان، ۴۲ هزار و ۶۹۵ مشترک عمومی با ۶ درصد مصرف، ۲۵ هزار و ۴۸۶ مشترک کشاورزی با ۲۶ درصد مصرف، ۷ هزار و ۸۹ مشترک صنعتی با ۱۵ درصد مصرف، ۷ هزار و ۱۸۹ مشترک معابر با ۲ درصد مصرف و ۲۱۵ هزار و ۳۹۴ مشترک سایر مصارف با ۱۱ درصد مصرف، برق مصرف می‌کنند.

برنامه‌‍ریزی برای افزایش ۳ برابری ظرفیت برق تجدیدپذیر تا پایان شهریورماه

کیامهر اظهار کرد: هم‌اکنون از میزان ۲۱۴۲.۷۷ مگاوات برق تولیدی در نیروگاه‌های استان، ۱۹۲۶ مگاوات بصورت گازی حرارتی، ۱۷۸ مگاوات بصورت برق آبی و ۳۸.۷۷ مگاوات برق تجدیدپذیر تولید می‌شود که برنامه ما افزایش برق تجدیدپذیر به ۵۰ مگاوات تا پایان خردادماه و افزایش به ۸۰ تا ۱۰۰ مگاوات تا پایان شهریورماه است ضمن اینکه میزبان برق تجدیدپذیر در ۱۴ ماه اخیر با بیش از ۱۲ برابر افزایش از ۳ مگاوات به ۳۸ مگاوات رسیده است.

وی با اشاره به خط تبادل و ارتباط برق با ۳ کشور ترکیه، عراق و نخجوان جمهوری آذربایجان اظهار کرد: قرار بود سال گذشته از ترکیه واردات برق داشته باشیم که بدلیل برخی مشکلات و همچنین وقوع جنگ این امر ممکن نشد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان آذربایجان‌غربی ادامه داد: هم‌اکنون ۷ واحد بزرگ با ظرفیت ۳۳.۵۷۶ مگاوات در حال اجراست و ۶۴ طرح با ۱۰۶۳ مگاوات در مرحله احداث و ۱۳ طرح با ۱۸۷۴ مگاوات در مرحله دریافت مجوز است.

جذب ۱۶۶۶ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه‌های سال ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۱۶۶۶ میلیارد تومان اعتبار جذب شد ضمن اینکه ۱۱۰۰ میلیارد تومان نیز اعتبار هدایی دریافت شد که با این اعتبارها، ۱۰۰۰ کیلومتر شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار با اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومان اجرایی شد ضمن اینکه ۳۴.۱۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی با اعتبار ۲۳۵ میلیارد تومان احداث شد.

وی ادامه داد: اصلاح شبکه روشنایی معابر شهری و روستایی با ۱۸ میلیارد تومان اعتبار، تبدیل ۴۵۴۱ دستگاه چراغ گازی به LED با اعتبار ۷۴ میلیارد تومان، برق رسانی به روستای بدون برق تمرچین پیرانشهر، تامین برق سایت‌های نهضت ملی مسکن، جذب ۱۸۲ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه و احداث شبکه برای تامین برق مشترکان جدید، جذب ۱۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث شبکه و پست‌های هوایی برق صنعتی و کشاورزی، اختصاص اعتبار ۲۱۴ میلیارد تومانی برای اصلاح شبکه جهت رفع ضعف ولتاژ و اعتبار ۵۹ میلیارد تومانی احداث روشنایی معابر شهری و روستایی و همچنین اعتبار ۷ میلیارد تومانی احداث شبکه فیبرنوری نواحی از دیگر پروژه‌های سال گذشته بود.

باز تابستان باز پیک بار

کیامهر به موضوع پیک بار در فصل گرم سال اشاره کرد و با عذرخواهی از قطعی‌های رخ داده و بدون برنامه در سال گذشته خاطر نشان کرد: پیک بار در استان از سال ۹۶ تا سال ۱۴۰۴ بترتیب ۹۹۰ مگاوات، ۱۰۶۳ مگاوات، ۱۰۵۱ مگاوات، ۱۱۱۵ مگاوات، ۱۱۹۴ مگاوات، ۱۱۹۹ مگاوات، ۱۲۴۶ مگاوات، ۱۳۰۹ مگاوات و ۱۴۱۹ مگاوات در سال ۱۴۰۴ رسید و پیش‌بینی‌ می‌کنیم امسال پیک بار به ۱۵۰۴ مگاوات برسد.

وی اظهار کرد: برای گذر از پیک بار در فصل تابستان، اجرای ۱۴ مگاپروژه صنعت برق در راستای مدیریت مصرف برای کاهش  ۵ درصدی و کنترل رشد مصرف نسبت به مدت مشابه سال گذشته پیش‌بینی شده است که از جمله آنها یک از برنامه‌ها در بخش خانگی طرح پاداش رایگان شده ۳۰ درصد بهای قبض در صورت کاهش ۱۰ درصدی و اجرای تعرفه پلکانی برای مشترکان پرمصرف است.

وی خاطر نشان کرد: برای پیک بار بحث درجه آسایش ۲۵ درجه برنامه‌ریزی شده است.

کیامهر گفت: سال گذشته یکی از سخت‌ترین سال‌های ما بود بطوریکه از لحاظ وضعیت مصرف که منجر به خاموشی‌های بدون برنامه شد، مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرد که در این خصوص از شهروندان عذرخواهی می‌کنیم.

وی اضافه کرد: فشاری که سال گذشته وارد شد، بسیار بالا بود و امیدواریم امسال بهتر از سال گذشته باشد.

اجرای طرح ملی و جهادی مهتاب برای کاهش تلفات انرژی

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان آذربایجان‌غربی درخصوص طرح ملی و جهادی مهتاب در راستای مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق اظهار کرد: در راستای پایداری شبکه و کاهش هدررفت انرژی در سال ۱۴۰۵ و از آغاز این طرح از اسفند ۱۴۰۴، تعویض کنتورهای معیوب با هدف تعویض ۱۵۰۰۰ کنتور، تشدید بازرسی و کشف دستکاری با هدف کشف ۱۰۰۰ مورد دستکاری کنتور، ساماندهی انشعابات غیرمجاز با هدف شناسایی و جمع آوری ۵۸۵۰ انشعاب غیرمجاز، تبدیل شبکه مسی به کابل خودنگهدار با هدف اجرای ۱۵۰۰ کیلومتر کابل خودنگهدار برای کاهش سرقت و تلفات پیش‌بینی شده است.

کیامهر اضافه کرد: در طی این مدت از آغاز اجرای این طرح تا روز ۹ خرداد،۲۶۰۳ برق غیرمجاز جمع‌آوری، ۵۲۸۶ کنتور معیوب تعویض، ۵۷۲۱ کنتور جدید نصب، ۸۱ هزار متر کابل مسی تبدیل به خودنگهدار، ۱۷۸۵ انشعاب موقت فروش و ۱۲۰۱۹ تست چاه‌های کشاورزی انجام گرفته است.

برچسب ها
انرژی خورشیدی
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • شهر در ترازوی برابری؛ کالبدشکافی توزیع متوازن فرصت‌ها در توسعه مدرن
    شهر در ترازوی برابری؛ کالبدشکافی توزیع متوازن فرصت‌ها در توسعه مدرن 10 ساعت پیش
  • فرهنگ‌سراهای شهرداری مشهد؛ پشتوانه اجتماعات مردمی در روزهای ایستادگی و مقاومت
    فرهنگ‌سراهای شهرداری مشهد؛ پشتوانه اجتماعات مردمی در روزهای ایستادگی و مقاومت 10 ساعت پیش
  • خدمات مترو شیراز در ۱۴ خرداد به مناسبت عید غدیر رایگان شد
    خدمات مترو شیراز در ۱۴ خرداد به مناسبت عید غدیر رایگان شد 10 ساعت پیش
  • جذب ۷۰ درصدی تسهیلات اشتغال استان سمنان
    جذب ۷۰ درصدی تسهیلات اشتغال استان سمنان 10 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 15860
  • اقتصاد 11665
  • بازار مالی 2404
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7923
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1823
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • شهر در ترازوی برابری؛ کالبدشکافی توزیع متوازن فرصت‌ها در توسعه مدرن
    شهر در ترازوی برابری؛ کالبدشکافی توزیع متوازن فرصت‌ها در توسعه مدرن 14 ساعت پیش
  • فرهنگ‌سراهای شهرداری مشهد؛ پشتوانه اجتماعات مردمی در روزهای ایستادگی و مقاومت
    فرهنگ‌سراهای شهرداری مشهد؛ پشتوانه اجتماعات مردمی در روزهای ایستادگی و مقاومت 14 ساعت پیش
  • خدمات مترو شیراز در ۱۴ خرداد به مناسبت عید غدیر رایگان شد
    خدمات مترو شیراز در ۱۴ خرداد به مناسبت عید غدیر رایگان شد 14 ساعت پیش
  • جذب ۷۰ درصدی تسهیلات اشتغال استان سمنان
    جذب ۷۰ درصدی تسهیلات اشتغال استان سمنان 14 ساعت پیش
  • افزایش حدود ۳ برابری ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی آذربایجان‌غربی تا شهریورماه / از مردم بابت قطعی‌های سال گذشته عذرخواهی می‌کنیم
    افزایش حدود ۳ برابری ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی آذربایجان‌غربی تا شهریورماه / از مردم بابت قطعی‌های سال گذشته عذرخواهی می‌کنیم 14 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور