به گزارش سیلاد، محمد رادمهر فرماندار ویژه شهرستان میناب گفت: این مراسم با شعرخوانی و حضور مداحان کشوری اهل بیت (ع) همراه بود.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور هم در حاشیه این مراسم گفت: خون پاک شهدای عزیز بخصوص شهیدان این دو دبستان، امروز نه تنها در کالبد جمهوری اسلامی دمیده بلکه موجب تقویت، ایستادگی و استحکام پایههای نظام جمهوری اسلامی شده است.
یعقوب سلیمانی افزود: دشمن آمریکایی صهیونی با زدن مکانهایی از جمله مدرسه به دنبال ایجاد ترس، و ضعف و ناتوانی کشور عزیزمان ایران بود که نه تنها این امر محقق نشد بلکه با خون این شهیدان درخت اسلام تنومندتر و مقاومتر شد.
وی گفت: مقرر شد برای زنده نگه داشتن نام این مدرسه، در هر شهرستان یک خیابان یا میدان با نمادی از این دبستان نامگذاری شود.
برگزاری دومین شب از مراسم چهلم شهدای میناب
















