سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

5 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

5 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

5 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

5 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

5 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

5 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

5 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

5 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

5 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

5 ماه پیش

Home » اعتبار پروژه جاده «کرمان – راور – دیهوک» افزایش یافت

اعتبار پروژه جاده «کرمان – راور – دیهوک» افزایش یافت

زمان انتشار: 11 آوریل 2026 ساعت 0:10

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 2947775

زمان مطالعه: 9 دقیقه

اعتبار پروژه جاده «کرمان – راور – دیهوک» افزایش یافت

اعتبار پروژه جاده «کرمان – راور – دیهوک» افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری سیلاد ؛ مجید دوستعلی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاح و بهره‌برداری باند دوم قطعات ۱- ب و ۲ جاده کرمان ـ راور ـ دیهوک با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده در مجلس شورای اسلامی در این حوزه گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی نمایندگان کرمان و راور در این دوره مجلس، موضوع تکمیل جاده کرمان ـ راور ـ دیهوک بوده است.

وی افزود: این موضوع به طور مستمر در جلسات مرتبط با حوزه بودجه، سازمان برنامه و بودجه و وزارت راه و شهرسازی مطرح و تلاش شده است تا این پروژه که سال‌ها مورد مطالبه مردم بوده، در اولویت قرار گیرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکل اصلی این پروژه تأمین اعتبار بوده است، گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده در سال گذشته اعتبار این طرح از حدود ۱۴۰ میلیارد تومان به حدود ۳۶۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

دوستعلی، ادامه داد: در فرآیند تدوین بودجه سال جاری نیز برای این پروژه در ابتدا ۸۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شد که در ادامه با پیگیری‌های صورت گرفته این رقم به ۸۹۲ میلیارد تومان افزایش و در جداول بودجه ثبت شد.

وی با اشاره به اهمیت این محور گفت: این مسیر برای مردم شهرستان راور و همچنین در توسعه منطقه اهمیت دارد و تکمیل آن می‌تواند در تسهیل رفت‌وآمد مردم مؤثر باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تردد مردم از این مسیر برای سفرهای زیارتی به مشهد افزود: تکمیل این جاده می‌تواند امکان دسترسی مناسب‌تر مردم مناطق مختلف از جمله کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان به این مسیر را فراهم کند.

توضیحات استاندار کرمان

در ادامه استاندار کرمان نیز گفت: جریان سازندگی در استان کرمان از آغاز جنگ در اسفند ماه سال گذشته تا امروز، حتی برای یک لحظه متوقف نشد.

محمد علی طالبی، اعلام کرد : با وجود شرایط اخیر، تمامی طرح‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و زیرساختی استان کرمان طبق برنامه پیش رفته و تنها برخی مراسم‌های افتتاحیه به دلیل شرایط جنگی برگزار نشده است.

وی افزود: به علت اهمیت این محور و نقش آن در ایجاد امید در جامعه، مراسم افتتاح این پروژه انجام شد و مجموعه‌ای از طرح‌های تکمیل‌شده دیگر نیز در آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

طالبی، جاده کرمان – راور – دیهوک را از مطالبات جدی مردم کرمان و راور دانست و گفت: این طرح با حمایت نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و پیگیری‌های اداره‌کل راه و شهرسازی به بهره‌برداری رسیده است.

وی از اتمام دو قطعه این مسیر در پایان سال گذشته خبر داد و با اشاره به توجه ویژه قانون بودجه ۱۴۰۵ به حوزه راه استان گفت: امسال اعتبارات راه در کرمان افزایش می‌یابد و علاوه بر بودجه مصوب، سرمایه‌گذاری در بخش آزادراه‌ها نیز آغاز خواهد شد.

طالبی، افزود: این اقدامات به جبران عقب‌ماندگی‌های حوزه راه در استان کرمان کمک می‌کند و سال جاری، سال آغاز یا اتمام شماری از پروژه‌های بزرگ زیرساختی است.

استاندار کرمان همکاری نمایندگان مجلس و مدیران اجرایی را برای جذب اعتبارات ملی و استانی ضروری توصیف کرد و گفت: این پیگیری‌ها با توجه به شرایط جنگ و خسارت‌های ناشی از آن اهمیت بیشتری یافته است.

وی از کارکنان راه و شهرسازی، پیمانکاران، فرمانداری و دیگر مجموعه‌های همراه پروژه قدردانی و ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک افتتاح پروژه‌های بزرگ دیگری در حوزه راه استان کرمان انجام شود.

تکمیل این محور از مطالبات مردم منطقه است

سپس نماینده مردم کرمان و راور در مجلس نیز گفت : از سیریک و بندرعباس تا سرخس حدود ۲۰۰۰ کیلومتر مسیر وجود دارد و تنها بخشی که باقی مانده حدود ۵۰ تا ۶۰ کیلومتر در جاده کرمان ـ راور است.

شهباز حسن‌پور با اشاره به مطالب مطرح‌شده درباره این پروژه گفت: تکمیل این محور از مطالبات مردم منطقه است و بخش باقی‌مانده آن در مسیر ارتباطی جنوب کشور تا شمال شرق قرار دارد.

وی با اشاره به اهمیت این مسیر در شبکه ارتباطی کشور افزود: برای مردم این پرسش وجود دارد که چگونه در بخش‌های جنوبی مسیر، جاده‌ها به صورت بزرگراه و اتوبان اجرا شده اما بخشی از این محور همچنان تکمیل نشده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده برای اجرای پروژه گفت: در روند اجرای این طرح همراهی و حمایت مسئولان استانی و ملی نقش داشته است.

حسن‌پور با اشاره به حضور مسئولان اجرایی در این مراسم از نماینده وزارت راه و شهرسازی خواست زمینه آغاز عملیات اجرایی قطعات بعدی این مسیر فراهم شود و گفت: پیمانکاران برای اجرای بخش‌های بعدی اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی همچنین خواستار بررسی راهکاری برای تأمین ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز پیمانکاران شد و افزود: می‌توان با هماهنگی دستگاه‌های اقتصادی استان، از مطالبات پیمانکاران به عنوان ضمانت استفاده کرد تا روند برگزاری مناقصه و اجرای پروژه تسهیل شود.

برچسب ها
استان کرمان
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال
    کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال 2 ساعت پیش
  • ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد
    ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد 2 ساعت پیش
  • پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس
    پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس 2 ساعت پیش
  • توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی
    توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی 2 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 15657
  • اقتصاد 11559
  • بازار مالی 2388
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7893
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1767
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال
    کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال 7 ساعت پیش
  • ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد
    ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد 7 ساعت پیش
  • پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس
    پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس 7 ساعت پیش
  • توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی
    توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی 7 ساعت پیش
  • ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران
    ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور