سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » شبهه‌سازی علیه وقف کمکی به حل مسائل نمی‌کند

شبهه‌سازی علیه وقف کمکی به حل مسائل نمی‌کند

زمان انتشار: 8 ژانویه 2026 ساعت 0:19

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 2922827

زمان مطالعه: 11 دقیقه

شبهه‌سازی علیه وقف کمکی به حل مسائل نمی‌کند

شبهه‌سازی علیه وقف کمکی به حل مسائل نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری سیلاد از قزوین؛ حجت الاسلام سید«مصطفی مجیدی» مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در نشست خبری با رسانه ها که در سالن جلسات این اداره کل برگزارشد، اظهار کرد: رسالت اصلی و تکلیف ذاتی نهاد وقف خدمت صادقانه به مردم و تقویت امیدآفرینی و پیوند اجتماعی مردم با نظام اسلامی است.

حجت الاسلام مجیدی در خصوص برخی از انتقادات و شبهات مطرح شده گفت: متأسفانه عده ای آگاهانه و یا ناآگاهانه به‌دنبال تزریق ناامیدی در جامعه و ایجاد شبهه نسبت به عملکرد نظام و نهاد وقف هستند و خدماتی را که با ذائقه آنان سازگار نیست زیر سؤال می‌برند، در حالی که ما به‌دنبال جنجال و حاشیه نیستیم. ما آماده‌ایم در یک جلسه شفاف، عملکرد خود را در جمع رسانه ها و میان مردم ارائه کنیم.

وی افزود: کسانی که مدعی هستند وقف کاری انجام نداده، حاضرم به‌عنوان خادم مردم، اجرای نیت موقوفات استان را سه ماه متوقف کنیم و آن‌هایی که مدعی خدمت اجتماعی هستند، متوجه اقدامات وقف شوند.

این مسئول در خصوص شبهات پیرامون پرونده‌ موقوفات شهر صنعتی البرز بیان کرد: آنهایی که مردم الوند را جمع کردند و بدون مستند قانونی گفتند شهرصنعتی البرز از وقف خارج شده اگر با این خبر نادرست مشکل امنیتی و اجتماعی ایجاد شود، می توانند پاسخگو باشند؟ 

 مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین تاکید کرد: اوقاف تابع حکم قطعی قانون است و برای جلوگیری از خروج وقف هرگز لابی گری نمی کند و اگر رأی قضایی وقفیت را رد کند، بلافاصله تمکین می‌کنیم؛ اما تا زمانی که حکم معتبر وجود دارد، دفاع از حق موقوفه و نیت واقف، وظیفه قانونی ما است.

وی تصریح کرد: رویکرد ما حل‌وفصل مسائل و اختلافات وقفی از مسیر گفت‌وگو، تعامل و مراجعه به مراجع قانونی است و فضاسازی رسانه‌ای یا ایجاد ناامیدی در جامعه هیچ کمکی به حل مسائل نخواهد کرد.

این مسئول با اشاره به نقش پررنگ بقاع متبرکه در فعالیتهای فرهنگی بیان کرد:  بخش قابل‌توجهی از فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی استان قزوین، با محوریت بقاع متبرکه برگزار می‌شود. حضور مردم در رده سنی مختلف در مراسم اعتکاف نشان دهنده این است که مردم  پایبند به معارف اسلامی، ارزش‌های الهی و هویت ایرانی خود هستند.

حجت الاسلام مجیدی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به عملکرد  ۹ماهه گذشته این اداره اظهار کرد: از محل درآمد موقوفات حدود۱۲۰میلیارد تومان در راستای اجرای نیات واقفان هزینه شده که  ۱۶هزار و ۹۷نفر از این خدمات بهره‌مند شدند و  از این میزان در حوزه درمان۱۳هزار و ۸۰۰نفر با اعتباری بالغ بر ۵۴میلیارد تومان از دیالیز و جراحی تا دارو و خدمات درمانی  حمایت شدند. این خدمات، بخشی از نظام سلامت است که معمولاً دیده نمی‌شود، اما برای مردم حیاتی است.

وی افزود: بیش از ۲هزاردو ۲۹۷نفر از مستمندان آبرومند از خدمات معیشتی و کمک های حمایتی، ۵۰۰نفر از دانش آموزان و نیازمندان نیز از لوازم‌التحریر بهره مند شدند.

این مسئول خاطرنشان کرد: در حوزه فرهنگی و مذهبی برای حمایت از هیئات مذهبی، مساجد، مواکب حسینی بیش از ۲۱میلیارد تومان هزینه شده است.

وی  درخصوص مالکیت موقوفات عنوان کرد: اوقاف پس از منابع طبیعی پیشرو است و با پیگیری ها تمامی یکهزارو۲۷۰ سند دفترچه قدیمی اوقاف به اسناد تک برگی تبدیل شده که از این میزان حدود ۲۹هزار و ۵۰۰هکتار از اراضی وقفی در سامانه ثبت تثبیت شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین ادامه داد:  موقوفاتی که در قرن گذشته سابقه ثبتی آنها ثبت شده بود، امسال ۱۹۸سند جدید برای موقوفات اخذ شد که شامل یکهزارو۹۲۷فقره است و تنها ۷درصد از موقوفات استان هنوز سند تک‌برگی ندارند و در مسیر گرفتن اسناد مالکیت آنها هستیم.

وی در تشریح فعالیت‌های سازمان اوقاف در حوزه پرورش ماهی بیان کرد: برای نخستین‌بار در کشور، شرکت پرورش ماهی با سرمایه گذاری اوقاف و علم «های‌تک» در حوزه شیلات بومی‌سازی شده و در دریای خلیج فارس در حال احداث است.

اوقاف2.jpg

این مسئول افزود: اکنون ۷۰درصد تولید ماهی در قفس کشور توسط سازمان اوقاف انجام می‌شود و اوقاف قزوین با سرمایه ۵۰۰میلیارد تومانی در این طرح مشارکت دارد. سالانه ۷۰هزار تن ماهی سی‌بس در ایران تولید می‌شود که ۶۰هزار تن آن مربوط به سازمان اوقاف است.

مدیرکل اوقاف استان قزوین در ادامه به پروژه انتقال آب به استان اشاره کرد و گفت: این پروژه پس از ۲۰سال توقف، آغازشد و امیدواریم با همت مجموعه‌های اجرایی، در مدت زمانی کمتر از سه سال به بهره‌برداری برسد تا مردم استان از آب گوارای سد طالقان بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مهم، احیای یک موقوفه بزرگ در محدوده بوستان قزوین است و در این راستا پروژه بزرگ گردشگری و اقامتی «رزجرد» با مساحتی بالغ بر ۱۴۰۰هکتار و سرمایه گذاری بین ۵۰۰تا ۷۰۰هزار میلیارد ریال، پس از ۹سال پیگیری مداوم، در شورای عالی معماری و شهرسازی کشور به تصویب نهایی رسید و به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین شهرک‌های گردشگری و اقامتی ایران احداث خواهد شد.

حجت الاسلام مجیدی ادامه داد: بر اساس برآوردها، این پروژه حداقل ۴۰همت گردش مالی برای استان قزوین دارد و فصل جدیدی از توسعه گردشگری ارزشمند را در استان رقم می‌زند.

این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های فناورانه موقوفات اشاره کرد و گفت: با مشارکت یک تیم دانش‌بنیان متشکل از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف، برای نخستین‌بار در کشور کارخانه تولید سوپرآلیاژ نیکل راه‌اندازی شد؛ فاز اولیه این واحد تولیدی به‌صورت موقت در خارج از استان راه‌اندازی شده و فاز اصلی آن با سرمایه‌گذاری ۲۰۰میلیارد تومان و ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰تن نیکل، در استان قزوین احداث می شود.

این مسئول با اشاره به سرمایه‌گذاری گسترده موقوفات قزوین در سال جاری بیان کرد: تنها در سال جاری، ۸۱۰میلیارد تومان از منابع موقوفات استان قزوین در حوزه‌های آب، گردشگری، اقتصاد دریامحور و صنایع دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری شد که امیدواریم این اقدامات در راستای اجرای دقیق نیات واقفان و خدمت‌رسانی پایدار به مردم استان، آثار ماندگاری برجای بگذارد.

حجت الاسلام مجیدی همچنین از رسانه‌ها خواست با نگاهی مسئولانه و آگاهانه، در تبیین واقعیت‌ها و انعکاس خدمات نهاد وقف، نقش روشنگرانه خود را ایفا کنند.

برچسب ها
استان قزوین
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 8 ساعت پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 8 ساعت پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 8 ساعت پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 8 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16271
  • اقتصاد 11883
  • بازار مالی 2469
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7985
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1913
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 12 ساعت پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 13 ساعت پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 13 ساعت پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 13 ساعت پیش
  • تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی
    تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی 13 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور