سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » سیاست حاج قاسم سلیمانی سیاست نظام و منافع ملت بزرگ ایران بود

سیاست حاج قاسم سلیمانی سیاست نظام و منافع ملت بزرگ ایران بود

زمان انتشار: 8 ژانویه 2026 ساعت 12:09

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 2923229

زمان مطالعه: 13 دقیقه

سیاست حاج قاسم سلیمانی سیاست نظام و منافع ملت بزرگ ایران بود

سیاست حاج قاسم سلیمانی سیاست نظام و منافع ملت بزرگ ایران بود

به گزارش خبرگزاری سیلاد ؛ سردار حسین معروفی معاون فرهنگی، اجتماعی و رسانه سپاه شامگاه چهارشنبه در اجلاسیه ششمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در کرمان اظهار کرد: باید حاج قاسم را بشناسیم تا مکتب را متوجه بشویم که این چهره عملگرا در مکتب اهل بیت و امامین انقلاب چه کرد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه اعتقادی پنج گذشت در وجود شهید سلیمانی نهادینه بود، افزود: هرکس چنین باشد مجاهد فی سبیل الله و عبد صالح می‌شود. نخستین مورد، گذشت از گناه بود و حاج قاسم اهل ریا و گناه نبود و ایمان واقعی، توکل و باور به دستورات و سنت الهی داشت. شهید سلیمانی اهل دنیا و وابسته به دنیا نبود و هیچ عقبه مادی برای خود تعریف نکرد. شخصیتی که ۲۱ سال در جبهه مقاومت به مقیاس جهان اسلام اینقدر دستش باز است، عقبه مادی خالی دارد.

وی ادامه داد: پرداخت مأموریت خارجی با دلار است و او یک ریال در این ۲۱ سال از سپاه و نیروی قدس نگرفت و منزل شخصی‌اش را در کرمان به نام حضرت زهرا (س) وقف کرد.

معاون سپاه پاسداران با اشاره به اینکه گذشت از آبرو ویژگی دیگر حاج قاسم بود، بیان کرد: او به فکر آبرو و منزلت اجتماعی خود نبود. فرمانده جبهه مقاومت، ارتباط با امام‌المسلمین و آبرو در حوزه اجتماعی و جهان اسلام را داشت اما این آبرو را خرج قرآن، اهل بیت، عاشورا، بستر ظهرو و ملت بزرگ ایران و انقلاب اسلامی کرد.

وی اظهار کرد: در جنگ ترکیبی ۱۳۸۸ عده‌ای از فرزندان شهدا به نوعی بریدند و خبر به حاج قاسم رسید. گفت بیایند نیروی قدس و دو ساعت وقت گذاشت و صحبت کرد اما آنها قانع نشدند. روز دیگر وقت گذاشت و قانع نشدند و در نهایت به آنها گفت من جای پدران شما هستم و می‌گویم که دو چیز خط قرمز ماست؛ نظام و ولایت. فرزندان شهدا گفتند می‌خواهیم رهبری را ببینیم، آنها را برد و بعد رفتند پیش سید حسن نصرالله و نگذاشت یک نفر از جبهه حق جدا شود. چه‌کسی اینقدر وقت می‌گذارد؟ این مکتب حاج قاسم است.

معروفی با اشاره به اینکه حاج قاسم از عزیزانش گذشت، افزود: حاج قاسم برای من و شما ۱۳ دی ۹۸ شهید شد اما برای خانواده و فرزندانش ۲۱ سال شهید است و در عراق، فلسطین، لبنان، یمن، سوریه و … جهاد می‌کرد و امید به برگشتش نبود. ۲۱ سال این خانواده با شهید زندگی کردند و پدرشان را سیر ندیدند.

وی بیان کرد: حاج قاسم جانش را برای بقای دین خدا، کرامت انسانی ملت ایران و جهان اسلام، ولایت و انقلاب در طبق اخلاص گذاشت و فدا کرد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و رسانه سپاه پاسداران گفت: انقلابی بودن به توهین و فریاد نیست، به منطق دین، اهل بیت و امام (ره) و رهبری است. حاج قاسم در سیاست، سیاسی بودن و دیپلماسی انقلابی بود و سیاست را اخلاقی کرد اما اخلاقش سیاسی نشد و این را باید در دانشگاه‌ها و نظام سیاسی کشور تدریس کرد.

وی افزود: حاج قاسم به کسی توهین نکرد. دست همه را گرفت و جامع الاطراف بود. سیاسی بود اما سیاسی‌کار نشد. سیاست او سیاست نظام و منافع ملت بزرگ ایران و انقلاب اهل بیتی بود.

معروفی تاکید کرد: سیاست شهید سلیمانی، منافع جهان اسلام و دفاع از آزادگان سراسر جهان بود و رمز موفقیت او در سیاستش بود. او انقلابی غیرمحاسبه‌گر و غیرمحافظه‌کار بود.

وی با اشاره به اینکه حاج قاسم رسالت‌محور بود، افزود: او پاسدار انقلاب اسلامی و حقیقت دین خداست و کارمند نیست که یک ساعتی بیاید و یک ساعتی برود. در جنگ، امنیت جنوب شرق و جبهه مقاومت دیدیم که در رسالت‌محوری او زمان، مکان و لباس معنا نداشت و هر جا قرار می‌گرفت رسالتش را انجام می‌داد.

معروفی بیان کرد: انقلابی‌گری در تمرکز روی دشمن است و گیر امروز جامعه ما همین است. شهید سلیمانی فریاد می‌زد روی دشمن متمرکز شوید تا دشمن نتواند در جامعه ما انشقاق ایجاد کند.

وی تاکید کرد: دشمن دشمن است و دست از دشمنی بر نمی‌دارد. دشمن ما نه قابل اعتماد است و نه قابل پیش‌بینی. در جنگ ۱۲ روزه گفتند مذاکرات پوششی بود و همین روزها باز تهدید کردند. این دشمن قابل پیش‌بینی نیست و حد یقف ندارد.

معاون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمن‌شناسی شهید سلیمانی فوق‌العاده بود و باید روی دشمن تمرکز کنیم تا وحدت ایجاد و قدرت تولید شود.

وی با بیان اینکه انقلابی‌گری در تبیین انقلاب اسلامی و تبیین حقیقت منافع ملت است در جایی که نیاز باشد؛ افزود: شهید سلیمانی شخصیت به تمام معنا مردمی است. او با مردم در جنگ از اسلام و انقلاب دفاع کرد. در جنوب‌شرق با مردم امنیت درست کرد و در جبهه مقاومت با مردم عراق اعم از شیعه، سنی و مسیحی، حشدالشعبی تشکیل داد و غده سرطانی داعش را کند.

معروفی گفت: حاج قاسم همه وجودش را خرج مردم کرد و اگر در سیل ۹۷ خوزستان رفت، با همه وجودش بود و امروز به عنوان یک نماد در خوزستان این مطرح است. او جهاد و خدمت می‌کرد و بر یک نفر منت نگذاشت و وقتی مردم دیدند شهید سلیمانی هم با آنها صادق و هم مخلص و عمل گراست، در مراسم تشییع او چندین میلیون حضور پیدا کردند و ضجه زدند.

وی بیان کرد: شهید سلیمانی تربیت شده مکتب امامین انقلاب و اعتقادش به مردم این بود که انقلاب با مردم تعریف می‌شود و بدون مردم فقط ساختار است و مردم پای آن ایستاده‌اند.

معاون فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران اظهار کرد: شهید سلیمانی اعتقاد داشت ملت بزرگ ایران هوشمند هستند زیرا قبل از انقلاب با هم در مقابل رژیم ستمشاهی ایستادند و آن را سرنگون کردند. با هم کردستان را نجات دادند و هشت سال جنگ را مدیریت کردند و پیروز شدند.

وی ادامه داد: ملت ما در سازندگی و هسته‌ای آبروی ایران را و در ۹ دی انقلاب را حفظ کردند. در ۱۴۰۱ ملت خطش را جدا کرد و در سال ۱۴۰۲ یک نفر با دشمن همراهی نکرد و دست رد به سینه دشمن زد و در جنگ اخیر نقشه را خنثی کرد.

وی در بخش دیگر سخنانش با بیان اینکه حاج قاسم برای نظام و ملت فرصت است، افزود: امروز قدرت نرم افزاری شهید سلیمانی در همه جای ایران گسترده شد و به تعبیر رهبری دشمن از شهید سلیمانی بیشتر از سردار حاج قاسم سلیمانی می‌ترسد و آیا توانسته‌ایم این فرصت را تبدیل به قدرت ملت بکنیم؟

معاون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: برای همه سیاسیون، اقوام و مذاهب حاج قاسم به عنوان نماد است و آیا توانستیم بگوییم این نماد محصول انقلاب اسلامی و مربی شهید سلیمانی، امام خامنه‌ای(مدظله العالی) است؟

وی افزود: باید روی این فرصت کار و به فکر تولید و تکثیر شهید سلیمانی باشیم. تولید اندیشه او مهم است و این جنسیت ندارد و زن و مردم ما اگر اندیشه‌اش حاج قاسم شد، مصون می‌شود و کارساز است.

معروفی تاکید کرد: این ملت استثنایی است و با نگاه شهید سلیمانی ثابت کرد اگر در زمان امیرالمومنین علیه السلام بود، در صفین به او تردید نمی‌کرد و اگر در کربلا بود، تاریخ آن را تغییر می‌داد زیرا این ملت تاریخ‌ساز است و اجازه نمی‌دهند دست دشمن به این خیمه برسد.

برچسب ها
استان کرمان
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 2 ساعت پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 2 ساعت پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 2 ساعت پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 2 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16271
  • اقتصاد 11883
  • بازار مالی 2469
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7985
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1913
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 7 ساعت پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 7 ساعت پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 7 ساعت پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 7 ساعت پیش
  • تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی
    تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور