سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » پیشنهادات کارگروهای استانی برای ارتقای طرح بهبود و ساماندهی بیمه هنرمندان لحاظ می‌شود

پیشنهادات کارگروهای استانی برای ارتقای طرح بهبود و ساماندهی بیمه هنرمندان لحاظ می‌شود

زمان انتشار: 6 اکتبر 2025 ساعت 0:12

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 2851500

زمان مطالعه: 9 دقیقه

پیشنهادات کارگروهای استانی برای ارتقای طرح بهبود و ساماندهی بیمه هنرمندان لحاظ می‌شود

پیشنهادات کارگروهای استانی برای ارتقای طرح بهبود و ساماندهی بیمه هنرمندان لحاظ می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی فرهنگ وارشاد اسلامی استان ، نصرالله نقنه در سفر به شهرکرد و در نشست‌های جداگانه با مدیرکل و معاونان و همچنین مدیران شهرستانی این اداره افزود: حضور میدانی کارشناسان صندوق اعتباری هنر در استان‌ها و ارزیابی شرایط اجرای طرح بهبود در راستای ساماندهی و بررسی استمرار عضویت هنرمندان در این صندوق، از سال ۱۴۰۳ آغاز شده است و تاکنون ۲۷ استان در این بررسی‌ها مورد ارزیابی قرار گرفتند.

وی هدف از اجرای طرح بهبود را شناسایی دقیق‌تر هنرمندان فعال و هدفمندشدن نحوه ارائه خدمات به اهالی فرهنگ و هنر و همچنین لزوم توزیع عادلانه خدمات صندوق اعتباری هنر بیان و تصریح کرد: در اجرای این طرح و در چندین نوبت، مهلتی برای هنرمندان عضو صندوق در نظر گرفته شد تا با تداوم فعالیت حرفه‌ای و ارائه مستندات، پرونده‌های خود را در سامانه صندوق اعتباری هنر به‌روزرسانی کنند.

نقنه یادآور شد: در صورتی که اعضای صندوق نتوانند مستندات فعالیت‌های فرهنگی و هنری خود را بنا به ضوابط اعلام شده، به صندوق ارائه کنند، پرونده آنان غیرفعال خواهد شد اما این امکان نیز وجود دارد که متقاضیان در صورت ارائه اسناد، پرونده عضویت خود را دوباره به جریان بیندازند.

مدیر طرح بهبود و مشاور مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه شرایط ویژه برخی هنرمندان استانی را برای عضویت در صندوق و بهره‌مندی آنان از خدمات متذکر شد و گفت: با حضور تیم ارزیاب در استان‌ها علاوه بر انجام نظارت‌های مربوط به اجرای طرح بهبود، پیشنهادات و نظرات کارشناسان و هنرمندان استان‌ها نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد تا در صورت نیاز، برخی طرح‌ها و راهکارها به شکل ویژه در آیین نامه‌های اجرایی صندوق گنجانده شود.

نقنه افزود: طرح‌های پیشنهادی می‌تواند محدود به یک استان شود و امکان تعمیم به دیگر استان‌ها را نیز نداشته باشد اما با توجه به اینکه هدف، بهبود خدمت‌رسانی به هنرمندان با تصحیح روش‌های اجرایی است، صندوق اعتباری هنر از این پیشنهادات استقبال می‌کند.

وی به حداقل رساندن مشکلات اجرایی در پذیرش درخواست متقاضیان برای عضویت در صندوق اعتباری هنر را از اولویت‌های کاری این مجموعه دانست و تصریح کرد: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده در ۲۷ استان، تاکنون اصلاحاتی در آیین‌نامه‌های اجرایی صندوق لحاظ شده است و در صورت نیاز اصلاحات دیگری نیز اعمال خواهد شد.

مدیر طرح بهبود صندوق اعتباری هنر با اشاره به اینکه این صندوق با اجرای طرح بهبود به دنبال افزایش سهم اعتبارات و تامین منابع مالی بیشتر به منظور رفع نیازهای هنرمندان حقیقی و فعال است، صیانت از بیت‌المال و پیگیری از هدررفت هزینه‌های غیرمجاز را از دیگر مزایای اجرای این طرح بیان کرد.

نقنه همچنین نقطه قوت اجرای طرح بهبود و ساماندهی عضویت‌ها در صندق اعتباری هنر را برقراری ارتباط مستقیم با هنرمندان و شناسایی بهتر نیروهای فعال عرصه فرهنگ و هنر دانست و گفت: مسیر جذب هنرمندان در صندوق همواره باز است و تلاش می‌شود با اصلاح روندها و اقدامات اجرایی در فرآیند جذب هنرمندان، میزان اثربخشی آنان در جامعه را بر اساس تولیدات فرهنگی و هنری ارتقا داد.

بهره‌مندی بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند از خدمات صندوق اعتباری هنر 

وی در ادامه تعداد هنرمندان، نویسندگان، روزنامه‌نگاران، فعالان قرآنی و خادمان فرهنگ و هنر زیر پوشش صندوق اعتباری هنر را افزون بر ۱۰۰ هزار نفر برشمرد و اظهار داشت: از سال ۱۳۸۲ که فعالیت صندوق اعتباری هنر بر اساس ارائه خدمات بیمه پایه و تکمیلی به هنرمندان آغاز شد، همچنان نوع خدمات و طرح‌های حمایتی و توانمندسازی در حال به‌روزرسانی بوده و در حال حاضر، صندوق از اجرای حدود ۴۰ طرح پشتیبانی می‌کند.

مشاور مدیر عامل صندوق اعتباری هنر درباره چهار طرح اولویت‌دار این صندوق افزود: علاوه بر طرح بهبود، طرح‌های «هفت بحر هنر» به منظور تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر استان‌ها، «فرا تهران» در راستای دیدار با هنرمندان شاخص در مناطق مختلف کشور و طرح «با فردا» ویژه تجلیل از هنرمندان جوان و آینده‌دار با قوت دنبال می‌شود.

نقنه با تاکید بر اینکه هنرمندان سرمایه‌های انسانی کشور هستند و فرهنگ و ارشاد اسلامی خانه آنان محسوب می‌شود، افزود: صندوق اعتباری هنر در این میان نقطه اتصال و حمایت از هنرمندان است.

وی یادآور شد: مجموعه مدیریتی صندوق اعتباری هم در تلاش است تا برکات و خدمات این صندوق به طور عادلانه به تمامی هنرمندان دردورترین مناطق، تعلق گرفته و بنیه اقتصادی و امنیت روانی این بخش از جامعه تقویت و تامین شود.

گفتنی است، معاونان و روسای شهرستانی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در نشست با مدیر طرح بهبود و مشاور مدیرعامل صندوق اعتباری هنر و کارشناسان این صندوق درباره لزوم انعطاف در اجرای برخی شرایط عضویت صندوق در استان‌های کم‌برخوردار، بازنگری در قوانین عضویت فعالان قرآنی به ویژه پیشکسوتان و حافظان قرآن، امکان برخورداری بازنشستگان ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی از خدمات صندوق در قالب خادمان فرهنگ و هنر، در نظر گرفتن وضعیت هنرمندان جامعه عشایری، متناسب‌سازی خدمات صندوق بنا به سطح‌بندی هنرمندان، نگاه ویژه به هنرمندان تعزیه‌خوان و بازنگری در شرایط عضویت خادمان فرهنگ و هنر، نظرات و دیدگاه‌های خود را ارائه کردند.

هم‌اکنون ۲ هزار و ۱۸ نفر از هنرمندان چهارمحال و بختیاری عضو صندوق اعتباری هنر هستند.

برچسب ها
استان چهارمحال و بختیاری
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 6 ساعت پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 6 ساعت پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 6 ساعت پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 6 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16271
  • اقتصاد 11883
  • بازار مالی 2469
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7985
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1913
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 10 ساعت پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 10 ساعت پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 10 ساعت پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 10 ساعت پیش
  • تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی
    تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی 10 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور