سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » ونس: حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بدون ورود به درگیری طولانی در خاورمیانه بود

ونس: حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بدون ورود به درگیری طولانی در خاورمیانه بود

زمان انتشار: 30 اکتبر 2025 ساعت 12:01

دسته بندی: بین الملل

شناسه خبر: 2869920

زمان مطالعه: 9 دقیقه

ونس: حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بدون ورود به درگیری طولانی در خاورمیانه بود

ونس: حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بدون ورود به درگیری طولانی در خاورمیانه بود

به گزارش سیلاد، «جی دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت روابط ایالات متحده و اوکراین پس از رویارویی او با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در دفتر بیضی کاخ سفید در اوایل سال جاری، «به‌مراتب سازنده‌تر» شده است. ونس گفت آن لحظه پرتنش پشت سر گذاشته شده و اکنون ۲ طرف قادرند برای پایان دادن به جنگ با رویکردی عملگرایانه وارد گفت‌وگو شوند.

به گزارش ایسنا، او در تازه‌ترین قسمت پادکست «Pod Force One»که توسط پایگاه خبری «نیویورک‌پست» تولید می‌شود، درگیری خود با زلنسکی در ماه فوریه در حضور رسانه‌ها را «مشهورترین» کاری که تا امروز انجام داده توصیف کرد و گفت علت عصبانیتش این بود که زلنسکی را «بی‌ادب» و بی‌تمایل به قدردانی از کمک‌های آمریکا تلقی کرده است. معاون رئیس‌جمهور آمریکا افزود این حادثه یک اصل کلی را روشن کرد: رهبران خارجی که به دفتر بیضی می‌آیند باید «قواعد خانه» را رعایت کنند و اگر هم قرار است مخالفتی کنند، به شکلی «سازنده» این کار را انجام دهند، نه تقابلی.

ونس گفت اکنون واشنگتن و کی‌یف «خیلی بهتر با هم کار می‌کنند» و در عین حال ایالات متحده با مسکو نیز در تماس است تا مسیر یک پایان مذاکره‌محور را پیش ببرد. او از پیش‌بینی زمان یا شکل پایان جنگ خودداری کرد و گفت ارزیابی‌هایش طی ماه‌های اخیر بارها تغییر کرده است. به‌گفته او «به نقطه بازده نزولی برای هر ۲ طرف رسیده‌ایم.»

بایدن میلیون‌ها مهاجر وارد آمریکا کرد

در بخش دیگری از گفت‌وگو، ونس به انتقادهایی که پیش‌تر از سوی نهادهای کاتولیک درباره سیاست مهاجرتی دولت ترامپ مطرح شده بود پاسخ داد. او که در سال ۲۰۱۹ به کاتولیسیسم گرویده است، گفت کنترل مرزها با تعالیم مسیحی مغایرت ندارد و دکترین کاتولیک نیز حق حاکمیت کشورها و کنترل مرزها را به رسمیت می‌شناسد. همزمان او تأکید کرد که مهاجران «انسان‌اند و کرامت دارند» هرچند این به معنای اجازه اقامت غیرقانونی نیست.

ونس دولت «جو بایدن» را متهم کرد که با «جادوی پناهندگی» و «لغو قانون پارول» ورود غیرقانونی میلیون‌ها نفر را ممکن کرد. او مدعی شد این حجم از ورود غیرقانونی، کارتل‌ها را تقویت کرده، قاچاق انسان را افزایش داده و در نهایت هم به ضرر آمریکایی‌ها و هم مهاجران تمام شده است. او گفت اجرای قانون باید همراه با یادآوری شأن انسانی افراد باشد، بی‌آن‌که این به الزام پذیرش مهاجرت غیرقانونی تعبیر شود.

در ادامه، ونس تأیید کرد که حدود ۲ میلیون مهاجر تاکنون یا به‌صورت اجباری اخراج شده‌اند یا به‌اصطلاح «خود اخراجی» کرده‌اند! او با دفاع از گستردگی این اقدام گفت: «می‌کوشیم تا جایی که می‌توانیم افراد بیشتری را خارج کنیم» و از تعهد قبلی ترامپ برای اخراج ۱۰ تا ۱۸ میلیون نفر طی زمان دفاع کرد. ونس سیاست سختگیرانه مهاجرتی را نه‌فقط یک ضرورت حقوقی، بلکه نوعی تصحیح اخلاقی دانست.

ونس همچنین تأکید کرد که فاز جدید دیپلماسی با اوکراین پس از درگیری در کاخ سفید، تغییری در لحن است نه در راهبرد بنیادین. او تکرار کرد که واشنگتن همچنان با کی‌یف و مسکو در تماس است تا راهی برای پایان جنگ بیابد و افزود که حتی مجادلات آشکار اگر منجر به شفاف‌سازی خطوط اختلاف و اشتراک شود، می‌تواند در نهایت «سازنده» باشد. او گفت: «واقعاً فکر می‌کنم بیرون ریختن همه چیز در ملأعام، در درازمدت مفید بود.»

حمله به فردو ضربه‌ای دقیق و سریع بود

معاون رئیس‌جمهور آمریکا همچنین از تصمیم ترامپ برای تجاوز نظامی علیه ایران و هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای فردو دفاع کرد و آن را «ضربه‌ای دقیق و سریع» توصیف کرد که بدون اعزام نیروی زمینی اجرا شد. او همچنین گفت البته در خلوت اختلاف نظرهایی وجود دار

ونس با تأکید بر اینکه «پیش از اقدام، به ایرانی‌ها فرصت برچیدن مسالمت‌آمیز تأسیسات داده شده بود»، ادعا کرد: «رئیس‌جمهور فرصت را غنیمت شمرد و زمانی که دفاع هوایی ایران تضعیف شده بود، مأموریت را با بمب‌افکن‌های بی-۲ اجرا کرد. حتی با بمب‌افکن‌های بی-۲، اگر دفاع هوایی قوی داشته باشند، مأموریت پرخطری می‌بود. این اقدام، تنها تأسیساتی را هدف قرار داد که فقط ایالات متحده توانایی نابودی آن را دارد.»

وی افزود: «نگرانی‌هایی مبنی بر آغاز مارپیچ تشدید تنش و اعزام صدهزار نیروی زمینی وجود داشت، اما من به دلیل آگاهی از فرآیند تصمیم‌گیری رئیس‌جمهور، اطمینان داشتم که چنین نخواهد شد.»

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به انتقادات برخی چهره‌های جناح «ماگا» از جمله «تاکر کارلسون»، این انتقادات را ناشی از «عدم دسترسی به اطلاعات محرمانه» دانست و تأکید کرد: «از داخل، شاهد بودم که رئیس‌جمهور این عملیات را به‌گونه‌ای مدیریت کرد که منافع آمریکا تأمین شود، بدون ورود به درگیری طولانی در خاورمیانه.»

ونس همچنین با بیان اینکه «همیشه نگران درگیری‌های طولانی‌مدت است»، تجربه حضور خود در عراق را یادآور شد، اما تصریح کرد که در این مورد خاص، «تصمیم‌گیری رئیس‌جمهور کاملاً کنترل‌شده و محدود به هدف بود».

۳۱۰۳۱۰

برچسب ها
جی دی ونس
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه
    گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه 6 ماه پیش
  • واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا
    واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا 6 ماه پیش
  • حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد
    حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد 6 ماه پیش
  • عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود
    عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود 6 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16344
  • اقتصاد 11908
  • بازار مالی 2471
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7990
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1923
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • هوشنگ مهدی سرپرست پایگاه میراث جهانی منظر فرهنگی هورامان/اورامانات شد
    هوشنگ مهدی سرپرست پایگاه میراث جهانی منظر فرهنگی هورامان/اورامانات شد 6 ساعت پیش
  • سد سرابی سریز کرد
    سد سرابی سریز کرد 6 ساعت پیش
  • مشهد برای تدفین رهبر شهید آماده است
    مشهد برای تدفین رهبر شهید آماده است 6 ساعت پیش
  • توسعه  پایدار بخش معادن نیازمند استفاده حداکثری از توان تخصصی مهندسین است
    توسعه پایدار بخش معادن نیازمند استفاده حداکثری از توان تخصصی مهندسین است 7 ساعت پیش
  • نقش بانک ملی در توسعه زیرساخت‌های اقتصادی کرمان/ هم‌اندیشی نمایندگان مجلس و مدیران بانکی
    نقش بانک ملی در توسعه زیرساخت‌های اقتصادی کرمان/ هم‌اندیشی نمایندگان مجلس و مدیران بانکی 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور