سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » آزاد سازی اراضی ملی در نوشهر

آزاد سازی اراضی ملی در نوشهر

زمان انتشار: 22 اکتبر 2025 ساعت 12:17

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 2863943

زمان مطالعه: 9 دقیقه

آزاد سازی اراضی ملی در نوشهر

آزاد سازی اراضی ملی در نوشهر

به گزارش سیلاد از مازندران، سردار حسن مفخمی شهرستانی اظهار داشت: در پی  حکم قضایی مبنی بر ساخت و سازهای غیرمجاز در بخشی از زمین های ملی روستای حوزه پاسگاه انتظامی سی سنگان، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: با انجام بررسی های مقدماتی و تحقیقات پلیسی پس از هماهنگی های قضائی با همکاری ماموران انتظامی و کارشناسان اداره منابع طبیعی حصارها و ساخت و سازهای ایجاد شده در زمین های مذکور تخریب شد.

فرمانده انتظامی استان مازندران تصریح کرد: در اجرای این ماموریت ۱۰ هزار متر مربع از اراضی ملی با نظر کارشناسان مربوطه به ارزش یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آزاد سازی در شهرستان نوشهر شد و ۵ متهم در این خصوص به مرجع قضائی معرفی شدند.

سردار مفخمی با تاکید بر اینکه پلیس در برخورد با اقدامات و ساخت و سازهای غیرقانونی هیچ گونه اغماضی نخواهد داشت از مردم خواست: به جهت جلوگیری از تضییع حقوق و زیان های مالی قبل از هرگونه اقدام عمرانی نسبت به استعلام اصالت و کاربری ملک از ادارات مربوطه اقدام و پس از دریافت مجوز های قانونی نسبت به ساخت و ساز اقدام کنند.

اجرای طرح مقابله با سرقت

سرهنگ بابایی، فرمانده انتظامی شهرستان رامسر از دستگیری ۴۰ متهم در اجرای طرح مقابله با سرقت بمدت ۳ روز در آن شهرستان خبر داد. سرهنگ  مصطفی بابایی افزود: طرح مقابله با سرقت به منظور کشف و سرقت ها در نقاط آلوده و جرم خیز  توسط ماموران انتظامی با اکیپ خودرویی، موتوری و بکارگیری نیروهای تحت امر در سطح شهر و روستا به اجرا در آمد.

وی افزود: در اجرای این طرح ماموران این فرماندهی موفق به دستگیری ۴۰ متهم و تعداد ۴۲ فقره پرونده  های کشف شده بر مبنای ارتباط خبر شدند.

بابایی با اشاره به اظهار رضایتمندی شهروندان و مسئولان شهرستان از اجرای این طرح از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات در زمینه امنیتی، فروش و مصرف مواد مخدر،سرقت، جرائم و ناهنجاری های اجتماعی را از طریق مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ با ما در میان بگذارند.

کشف ۱۲ تن برنج تخلیط شده در بابل

سرهنگ داداش تبار، فرمانده انتظامی بابل از کشف ۱۲ تن برنج تخلیط شده به ارزش ۲۴ میلیارد ریال در عملیات پلیس امنیت اقتصادی آن شهرستان خبر داد. در تداوم طرح تشدید مبارزه با سوء استفاده کنندگان اقلام مورد نیاز عمومی و به دنبال تحقیقات صورت گرفته مبنی بر تخلیط برنج مرغوب ایرانی با برنج خارجی در یک سورتینگ در شهرستان بابل، موضوع در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

وی اظهار داشت: با بررسی های میدانی و تحقیقات پلیسی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی از این انبار بازرسی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بابل با اشاره به کشف ۱۲ تن برنج تقلبی در بسته بندی برنج ایرانی در این عملیات خاطر نشان کرد: در بررسی کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی، ارزش تقریبی برنج های احتکار شده ۲۴ میلیارد ریال برآورد شده است. داداش تبار با تأکید بر عزم قاطع پلیس در مبارزه با سوء استفاده کنندگان کالاهای اساسی و ارزاق عمومی مورد نیاز مردم افزود: متهم دستگیر شده در این عملیات پس از تشکیل پرونده، به منظور سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

اجرای حکم تخریب واحدهای تجاری غیر مجاز در ساری

سرهنگ حسن زاده، فرمانده انتظامی شهرستان ساری از اجرای حکم واحدهای تجاری غیر مجاز در روستای ترم در این شهرستان خبر داد. برابر احکام قضایی از دادسرای عمومی و انقلاب ساری مبنی بر ساخت و ساز غیر مجاز موضوع در دستور کارماموران انتظامی پاسگاه هولار و یگان امداد این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: در اجرای این طرح با حضور ماموران انتظامی این شهرستان و عوامل اداره راهداری و حمل و نقل ساری واقع در روستای ترم، پس از هماهنگی های اخذ شده با مراجع قضایی و اداره راهداری و حمل و نقل پس از قرائت و تفهیم حکم قضایی نسبت به اجرای حکم قلع و قمع مربوط به ساخت و ساز غیر مجاز حکم تخریب ۲ واحدهای تجاری که به صورت غیر مجاز ساخته شده بود اجرا شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ساری از همکاری خوب و صمیمانه مردم در اجرای این طرح‌ تشکر و از آنان خواست: در صورت مشاهده هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز، مراتب را با تلفن ۱۱۰ در اختیار پلیس بگذارند.           

دستگیری سارقان موتورسیکلت و مغازه در بهشهر

سرهنگ قلی پور، فرمانده انتظامی شهرستان بهشهر از دستگیری ۲ سارق موتورسیکلت و مغازه با ۶ فقره سرقت در آن شهرستان خبر داد. در پی وقوع چند فقره سرقت موتورسیکلت و مغازه  در شهرستان، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی  پس از هماهنگی قضایی ۲ سارق را در اقدامی غافلگیرانه در مخفیگاهشان دستگیر و در بازجویی دقیق پلیسی به ۶ فقره سرقت موتورسیکلت و مغازه اعتراف کردند. متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

سرهنگ قلی پور در پایان از شهروندان خواست: با تجهیزوسائط نقلیه و مغازه خود به تجهیزات امنیتی به ویژه دزدگیر و قفل‌های استاندارد فرصت سرقت را از سارقان سلب کنند.

46

برچسب ها
استان مازندران
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 22 دقیقه پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 23 دقیقه پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 23 دقیقه پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 23 دقیقه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16271
  • اقتصاد 11883
  • بازار مالی 2469
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7985
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1913
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 5 ساعت پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 5 ساعت پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 5 ساعت پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 5 ساعت پیش
  • تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی
    تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی 5 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور