سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » وزیرخارجه ترکیه:این وضعیتی است که همه در آن به سوی آتش کشیده می‌شوند/پیام ما روشن است/آمریکا و اروپا به اسرائیل بگویند که….

وزیرخارجه ترکیه:این وضعیتی است که همه در آن به سوی آتش کشیده می‌شوند/پیام ما روشن است/آمریکا و اروپا به اسرائیل بگویند که….

زمان انتشار: 17 جولای 2025 ساعت 11:46

دسته بندی: بین الملل

شناسه خبر: 2840193

زمان مطالعه: 7 دقیقه

وزیرخارجه ترکیه:این وضعیتی است که همه در آن به سوی آتش کشیده می‌شوند/پیام ما روشن است/آمریکا و اروپا به اسرائیل بگویند که….

وزیرخارجه ترکیه:این وضعیتی است که همه در آن به سوی آتش کشیده می‌شوند/پیام ما روشن است/آمریکا و اروپا به اسرائیل بگویند که….

به گزارش سیلاد از خبرگزاری آناتولی، هاکان فیدان در گفت‌وگو با خبرنگاران در نیویورک با تاکید بر اینکه «پیام ما درباره مسائل غزه و سوریه روشن است»، اظهار داشت: در نبود صلح و ثبات در منطقه، نمی‌توان امنیت هیچ‌کس را تضمین کرد. اسرائیل باید تا وقتی که هنوز فرصت باقی است، سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده خود را کنار بگذارد.

وزیر امور خارجه ترکیه همچنین گفت که سیاست‌های رژیم صهیونیستی نه تنها برای منطقه، بلکه برای خود اسرائیل نیز خطرناک است.

وی خاطرنشان کرد: این وضعیتی است که همه در آن به سوی آتش کشیده می‌شوند. جامعه بین‌المللی به‌ویژه آمریکا، اتحادیه اروپا و کشورهای منطقه باید با حساسیت بالا عمل کرده و به اسرائیل بگویند که [اقدامات خود را] متوقف کند. در غیر این صورت، به احتمال زیاد منطقه با عواقب نامطلوبی مواجه خواهد شد.

فیدان با تاکید بر اینکه کشورهایی در منطقه و همچنین خارج از منطقه، به‌ویژه ایالات متحده، از نزدیک با این مساله درگیر هستند، گفت که آنکارا به‌طور مستمر با طرفین در تماس است.

وزیر خارجه ترکیه با اشاره به حملات رژیم اسرائیل به دمشق، پایتخت سوریه و تداوم سیاست بی‌ثبات‌سازی در منطقه، گفت که تل‌آویو سیاستی را دنبال می‌کند که اساس آن عمدتاً اولویت‌های امنیت ملی خود است و همزمان هر نوع قانون، اصول، حقوق و حاکمیت سایر کشورها و تمامیت ارضی منطقه را نادیده می‌گیرد.

این دیپلمات ترک با تاکید بر اینکه موضع رژیم صهیونیستی که بر خلاف خواست تمامی طرف‌ها است، غیرقابل قبول است، افزود که ترکیه در حال گفت‌وگوی نزدیک با کشورهای منطقه است.

فیدان همچنین با بیان اینکه آنکارا از زمان وقوع حوادث در نزدیکی مرز اردن، هماهنگی نزدیکی با عمان داشته است، گفت: همچنین با تام باراک فرستاده ویژه ایالات متحده در امور سوریه، در ارتباط نزدیک هستیم.

وزیر امور خارجه ترکیه روز گذشته (چهارشنبه) در نشست شورای امنیت سازمان ملل نیز درباره وضعیت خاورمیانه اظهار داشت: «اسرائیل تلاش می‌کند استراتژی تهاجمی خود را نه تنها در فلسطین، بلکه در لبنان، سوریه و ایران نیز اجرا کند. اسرائیل خواهان صلح و ثبات در منطقه نیست.»

به گزارش ایرنا، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه با انجام یک حمله هوایی محوطه‌ کاخ ریاست‌جمهوری سوریه، موسوم به «قصر الشعب» را که در دامنه‌ کوه قاسیون در حومه‌ دمشق واقع شده است را هدف قرار دادند.

در ادامه‌ این تجاوزات، چهار حمله‌ هوایی دیگر توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، ساختمان ستاد کل ارتش سوریه در میدان امویین دمشق را هدف قرار دادند.

این حملات پس از آن صورت گرفت که در ساعات اولیه‌ بامداد چهارشنبه، دو پهپاد نیز به همین ساختمان ستاد کل ارتش سوریه حمله کرده بودند.

این نخستین‌بار نیست که رژیم صهیونیستی با طرح ادعاهای امنیتی، خاک سوریه را هدف قرار می‌دهد؛ پس از سقوط نظام بشار اسد، رژیم اشغالگر بخشی از خاک این کشور را اشغال کرده و به بهانه‌های مختلف، حملات هوایی شدیدی را به آن انجام داده است.

از زمان سقوط دولت بشار اسد در سوریه، درگیری‌هایی هراز چندگاه بین دروزی‌های سوریه با عناصر وابسته به جولانی به وقوع پیوسته است. از یک سو، اقلیت‌های مذهبی و قومیتی سوریه نگران اقدامات تمامیت‌خواهانه و افراطی عناصر وابسته به حاکمیت جدید تحت رهبری گروه مسلح افراطی تحریرالشام به فرماندهی جولانی هستند و از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی با حملات مکرر به توانمندی‌های نظامی سوریه و حمایت از اقلیت‌های قومی و هویتی در این کشور، در تلاش برای تقسیم آن به چند کشور ضعیف و کوچک است.

315 315

برچسب ها
هاکان فیدان
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه
    گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه 6 ماه پیش
  • واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا
    واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا 6 ماه پیش
  • حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد
    حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد 6 ماه پیش
  • عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود
    عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود 6 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16271
  • اقتصاد 11883
  • بازار مالی 2469
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7985
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1913
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 12 ساعت پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 12 ساعت پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 12 ساعت پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 12 ساعت پیش
  • تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی
    تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی 12 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور