سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » اسبقیان: برای انتخابات بدنسازی ثبت‌نام مجدد نداریم/ بازداشت مسئول سابق یک فدراسیون‌؟ باید بررسی کنم

اسبقیان: برای انتخابات بدنسازی ثبت‌نام مجدد نداریم/ بازداشت مسئول سابق یک فدراسیون‌؟ باید بررسی کنم

زمان انتشار: 28 جولای 2025 ساعت 17:50

دسته بندی: ورزش

شناسه خبر: 2843744

زمان مطالعه: 9 دقیقه

اسبقیان: برای انتخابات بدنسازی ثبت‌نام مجدد نداریم/ بازداشت مسئول سابق یک فدراسیون‌؟ باید بررسی کنم

اسبقیان: برای انتخابات بدنسازی ثبت‌نام مجدد نداریم/ بازداشت مسئول سابق یک فدراسیون‌؟ باید بررسی کنم

به گزارش خبرگزاری سیلاد؛ محمدشروین اسبقیان پس از مجمع انتخاباتی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، در جمع اعضای مجمع اظهار داشت: به پازندمهر بابت ریاست تبریک می‌گویم، ایشان از قهرمانان این رشته است. خوشحالیم که قهرمانان رشته‌های مختلف در رأس فدراسیون‌ها حضور پیدا می‌کنند و قطعاً این افتخارآفرینی‌ها در رأس فدراسیون اتومبیلرانی نیز ادامه خواهد داشت.

وی افزود: از پازندمهر انتظار دارم که از همه ظرفیت‌ها استفاده کند. او از امروز پدر این مجموعه شده و باید رفتار پدرانه داشته باشد. او باید مدیریت و هماهنگی و هم افزایی ایجاد کند که از فاکتورهای مهم مدیریتی هستند. سعه صدر و آرامش هم اهمیت زیادی دارد و در این آرامش می‌توان تصمیمات خوبی گرفت.

وی گفت: این مسئولیت‌ها ماندگار نیست و زود می‌گذرد. من در پست‌های مختلفی حضور داشتم و واقعاً زمان زود می‌گذرد.‌ مسأله مهم استفاده از فرصت‌ها است. در واقع مشخص نیست که این فرصت‌ها تا چه زمانی وجود خواهند داشت. قطعاً پازندمهر از این فرصت‌ها بهره خواهد برد.

وی با بیان اینکه وزیر ورزش بر برگزاری منظم جلسات هیئت رئیسه در فدراسیون‌ها تاکید دارد، عنوان کرد: باید به بحث‌های اخلاقی و فرهنگی توجه کرد. همچنین باید از ورزشکاران عزیز تشکر کنم که در این 12 روز حملات تروریستی علیه ایران، کار بزرگی کردند. احترام نظامی آنها در طول این هفته‌ها، نشان داد که آنها در کنار نیروهای مسلح هستند و این پیام را به دنیا صادر کرد که پشت سر رهبر انقلاب و نیروهای مسلح هستند. ما در کنار فدراسیون هستیم و قویا حمایت می‌کنیم تا همه در کنار هم بتوانیم به اهداف برسیم. از امروز همه باید یکدل باشند.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در جمع خبرنگاران در مورد مخالفت با نایب رئیسی یکی از کارمندان وزارت ورزش در فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی تصریح کرد: یک پیشنهاد رئیس منتخب فدراسیون اتومبیلرانی برای سمت نایب‌رئیسی، یکی از کارمندان وزارت ورزش بود. سیاست وزارت ورزش این است که اگر هر همکاری بخواهد در فدراسیونی ثبت نام کند، باید موافقت مقام مافوق خودش را بگیرد.

اسبقیان در ادامه درخصوص عدم حضور مبینی در انتخابات خاطرنشان کرد: من در معاونت قهرمانی وزارت ورزش 100 نفر نیرو دارم که هر کدام از آنها برای رفتن به جایی دیگر، باید از من مجوز بگیرند. در زمانی که 4 سال رئیس فدراسیون بودم، وزیر ورزش موافق حضورم در یک فدراسیون بود و یک وزیر دیگر با این اتفاق موافقت نکرد.

وی با اشاره به لزوم توجه به قانون فوق گفت: مبینی و سایر دوستان، همکاران خوب و زحمتکش ما هستند. با این حال این هم یک قانون است. دیدید که من اجازه ندادم رأی‌گیری صورت بگیرد؛ چون مقام مافوق باید مجوز بدهد و موافقت کند.

اسبقیان در مورد آخرین وضعیت درجاتی عکاس فوت شده در پیست اتومبیلرانی گفت: نباید روی بحث‌هایی که به صورت شایعه مطرح می‌شود حساب کرد. رئیس فدراسیون ما امروز انتخاب شد؛ قطعا او سابقه دبیری فدراسیون و نایب رئیسی فدراسیون را دارد و به این مسائل آشنا است. قطعا باید این مسائل را مدیریت کند تا حل و فصل شود. من بعید می‌دانم این رقم باشد ولی قطعا ما پیگیر هستیم و کمک هم می‌کنیم. درباره آن حادثه هم وزیر ورزش دستور ممیزی پیست‌ها را برای استانداردسازی صادر کرده است. ما منتظر بودیم که رئیس فدراسیون انتخاب شود تا با او صحبت کنیم تا این موضوع را پیگیری کند. این موضوع در اولویت است. ضمن اینکه در خصوص اتفاقی که افتاد نظریه یک کارشناس را گرفتیم و نظر دو کارشناس دیگر مانده که باید آن را بگیریم تا تصمیم‌گیری نهایی انجام شود.

وی افزود: برگزاری 5 مجمع انتخاباتی پیش روی ما بود که به جز بدنسازی و پرورش اندام، بقیه انجام شد. برگزاری انتخابات فدراسیون‌های سوارکاری و زورخانه‌ای هم در دستور کار ماست. امروز هم انتخابات فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی برگزار شد و شاهد رقابت خوب و سالمی بین دو کاندیدا بودیم. وزارت ورزش خوشحال است که یک متخصص و زجرکشیده این رشته در راس فدراسیون قرار گرفت.

اسبقیان در مورد برگزاری انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: مسلما کار فدراسیون به ثبت نام مجدد کشیده نخواهد شد و تصمیمات دیگر در حال بررسی است. در مورد فدراسیون سوارکاری هم قرار است فرآیند انتخاب کمیسیون‌ها به زودی آغاز شود.

وی تصریح کرد: وزیر ورزش از اتفاقاتی که در پیست‌های چند استان رخ داد، به شدت گله‌مند بود. وزیر دستور ویژه‌ای به من داد تا پیست‌های سراسر کشور مورد بازبینی و بررسی قرار بگیرد. رئیس فدراسیون هم مشخص شده تا شخصا پیگیر کار باشد و ما هم بودجه‌ای برای این کار در نظر می‌گیریم.

او در مورد نقل و انتقالات چند میلیاردی بازیکنان فوتبال توسط ایجنت‌ها گفت: وزارت ورزش ناظر بر عملکرد فدراسیون‌هاست و تاج در راس پیگیر این موضوع است. باشگاه‌ها هم موظف هستند قوانین سقف قرارداد را رعایت کنند. تشکیلات نظارتی پیگیر این موضوعات است و باید اجرا شود.

اسبقیان در مورد بازداشت مسئول سابق یکی از فدراسیون‌های المپیکی توضیح داد: من هم در خبرها شنیدم و باید بررسی کنم.

253 258

برچسب ها
اتومبیل رانی
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال!
    عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال! 4 ماه پیش
  • عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال!
    عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال! 4 ماه پیش
  • غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس
    غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس 4 ماه پیش
  • غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس
    غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس 4 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16271
  • اقتصاد 11883
  • بازار مالی 2469
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7985
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1913
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 11 ساعت پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 11 ساعت پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 11 ساعت پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 11 ساعت پیش
  • تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی
    تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی 11 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور