سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

5 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

5 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

5 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

5 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

5 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

5 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

5 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

5 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

5 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

5 ماه پیش

Home » اسرائیل شوکه شده است؛کانال ۱۳:ایالات متحده ما را رها کرد؟/ اعلامیه ترامپ پیامی قدرتمند برای کل منطقه است/تل‌آویو در مقابل حوثی‌ها تنها شد

اسرائیل شوکه شده است؛کانال ۱۳:ایالات متحده ما را رها کرد؟/ اعلامیه ترامپ پیامی قدرتمند برای کل منطقه است/تل‌آویو در مقابل حوثی‌ها تنها شد

زمان انتشار: 7 می 2025 ساعت 11:51

دسته بندی: بین الملل

شناسه خبر: 2821106

زمان مطالعه: 11 دقیقه

اسرائیل شوکه شده است؛کانال ۱۳:ایالات متحده ما را رها کرد؟/ اعلامیه ترامپ پیامی قدرتمند برای کل منطقه است/تل‌آویو در مقابل حوثی‌ها تنها شد

اسرائیل شوکه شده است؛کانال ۱۳:ایالات متحده ما را رها کرد؟/ اعلامیه ترامپ پیامی قدرتمند برای کل منطقه است/تل‌آویو در مقابل حوثی‌ها تنها شد

به گزارش سیلاد،  شبکه العین امارات در گزارشی به پیامدهای اعلامیه ترامپ مبنی بر آتش بس با انصارالله یمن اشاره کرد و افزود: اعلامیه ترامپ سوالات زیادی را در اسرائیل ایجاد کرد که برجسته‌ترین آن‌ها این بود: آیا آتش‌بس شامل اسرائیل نیز می‌شود؟ این به حملاتی اشاره دارد که اسرائیل علیه اهداف انصارالله در یمن انجام می‌دهد.

شبکه العین اضافه کرد: از قضا، اعلامیه ترامپ اندکی پس از آن صادر شد که اسرائیل یکی از بزرگترین حملات خود را علیه حوثی‌ها (انصارالله) را انجام داد و فرودگاه صنعا و چندین نقطه در مجاورت آن را هدف قرار داد.

آتش بس با انصارالله بدون اطلاع قبلی به رژیم اسرائیل

بنابر گزارش ایرنا، این شبکه تلویزیونی امارات افزود: برخلاف حملات قبلی اسرائیل به حوثی‌ها که معمولاً با حملات آمریکا همزمان بود، حمله روز سه شنبه به یمن کاملاً اسرائیلی بود.

شبکه خبری ۱۲ [رژیم] اسرائیل گزارش داد: تل آویو از قبل از اعلام ترامپ در مورد آتش بس با حوثی‌ها مطلع نشده بود و این موجب گلایه مقامات اسرائیل شد.

شبکه العین ادامه داد: چنین شکایتی از سوی مقامات اسرائیل در مورد روابطش با ایالات متحده آمریکا که تل‌آویو آن را تنها متحد خود می‌داند، منحصر به فرد است.

بر اساس این گزارش، «عمیت سیگال» تحلیلگر شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل و از نزدیکان «نتانیاهو» در حساب شخصی خود در تلگرام نوشت: اعلامیه ترامپ پیامی قدرتمند برای کل منطقه است.

مقامات رژیم اسرائیل به سازمان رادیو و تلویزیون این رژیم گفتند که ما از بیانیه ترامپ مبنی بر اینکه آمریکا جنگ علیه حوثی‌ها را متوقف خواهد کرد، شگفت‌زده شدیم.

توافق یا بمب؟

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اسرائیل گفت: مقامات اسرائیلی شوکه شدند زیرا ترامپ در اظهارات خود بار دیگر ثابت کرد که توافق را به بمب ترجیح می‌دهد.

«مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا اشاره کرد که هدف از حملات علیه حوثی‌ها (انصارالله یمن)، متوقف کردن تهدید علیه کشتیرانی جهانی بود و چنانچه حملات به کشتی‌ها متوقف شود، ما می‌توانیم حملات خود علیه حوثی‌ها را متوقف کنیم.

اسرائیل در مقابل حوثی‌ها تنها شد

به گزارش شبکه العین یک منبع آگاه رژیم صهیونیستی به روزنامه «جروزالم پست» گفته است که «اسرائیل از قبل از اعلامیه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، در مورد آتش بس با حوثی‌ها مطلع نشده است.»

این روزنامه افزود: «در جریان حمله روز سه شنبه اسرائیل به حوثی‌ها، دولت و ارتش آمریکا با این منطق که اگر مشکلی پیش بیاید، به تل آویو کمک می‌کنند، از آن‌ها حمایت کردند.»

شبکه ۲۴ رژیم اسرائیل گزارش داد: اکنون پس از اعلامیه دونالد ترامپ مبنی بر آتش بس با حوثی ها، ظاهراً این بدان معناست که اسرائیل در مبارزه علیه حوثی‌ها تنهاست و تل آویو باید پس از هر موشکی که از یمن شلیک می‌شود، تصمیم بگیرد که آیا به حوثی‌ها حمله کند یا خیر؟

روزنامه «اسرائیل هیوم» نیز به اظهارات یک مقام انصارالله یمن مبنی بر اینکه حملات به سرزمین‌های اشغالی فلسطین متوقف نخواهد شد، استناد کرد و نوشت: «ران درمر» وزیر امور راهبردی، از نزدیکان نتانیاهو، روز چهارشنبه برای گفت و گو با مقامات آمریکایی به کاخ سفید خواهد رفت.

این روزنامه به نقل از یک مقام رژیم اسرائیل که با دولت آمریکا در تماس است، نوشت: انتظار می‌رود کاخ سفید ظرف چند ساعت آینده توضیحاتی در مورد آتش‌بس بین آمریکا و انصارالله یمن منتشر کند که طرف اسرائیلی را نیز در بر خواهد گرفت.

این مقام رژیم صهیونیستی که به نام وی اشاره‌ای نشده است، افزود: هنوز مشخص نیست که آیا اسرائیل در توافقی که ترامپ چندی پیش اعلام کرد، گنجانده شده است یا خیر؟

پیشتر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به خبرنگاران با بیان اینکه «دیشب خبر خوبی دریافت کردیم»، ادعا کرد: «آن‌ها (انصارالله یمن) دیروز به ما گفتند که دیگر نمی‌خواهند بجنگند. ما به آن احترام خواهیم گذاشت. حملات را متوقف خواهیم کرد. آن‌ها تسلیم شده‌اند و مهمتر از آن، ما حرف آن‌ها را مبنی بر اینکه دیگر به کشتی‌ها شلیک نخواهند کرد، خواهیم پذیرفت. این خبری است که اکنون می‌دانیم.»

ترامپ در ادامه ادعاهای خود در مورد حوثی‌ها گفت: «آن‌ها (انصارالله یمن) گفتند، ‘لطفاً ما را بمباران نکنید و ما به کشتی‌های شما حمله نخواهیم کرد. [بنابر این ] ما فوراً بمباران علیه حوثی‌ها را متوقف خواهیم کرد.»

در واکنش به اظهارات ترامپ، «یانیر کوزین» خبرنگار شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی این سوال را مطرح کرد که معنی عبارت «آن‌ها به ما گفتند که دیگر نمی‌خواهند بجنگند» چیست؟ با چه کسی؟ و یعنی چه؟ »

این خبرنگار شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی افزود: «آیا آن‌ها ( انصارالله یمن، متعهد به توقف حملات به اسرائیل شده‌اند؟ زیرا این در اظهارات ترامپ ذکر نشده است، و اگر نه، این به چه معناست که ایالات متحده در این زمینه اسرائیل را رها کرده است؟»

 دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در کاخ سفید در دیدار با نخست وزیر کانادا مدعی شد: «حوثی‌ها نمی‌خواهند بجنگند» و بمباران‌های آمریکا متوقف خواهد شد.

ترامپ ادعا کرد که انصار الله یمن به دولت او گفته‌اند که دیگر نمی‌خواهند «بجنگند» و حملات به خطوط کشتیرانی دریای سرخ را متوقف خواهند کرد.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «حوثی‌ها اعلام کرده‌اند که دیگر نمی‌خواهند بجنگند. آن‌ها نمی‌خواهند بجنگند و ما به این موضوع احترام خواهیم گذاشت و بمباران‌ها را متوقف خواهیم کرد و آن‌ها تسلیم شده‌اند، اما مهمتر از آن، ما حرف آن‌ها را که می‌گویند دیگر کشتی‌ها را منفجر نخواهند کرد، خواهیم پذیرفت.»

ترامپ در ادامه ادعاهایش افزود: «ما تازه از این موضوع مطلع شدیم. بنابراین فکر می‌کنم این امر خیلی مثبت است. من حرف آن‌ها را می‌پذیرم و ما بمباران را متوقف خواهیم کرد که بلافاصله لازم‌الاجرا خواهد بود.»

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا و مشاور موقت امنیت ملی ترامپ نیز که در این دیدار حضور داشت، گفت: حوثی‌ها گروهی هستند با سلاح‌های پیشرفته که کشتیرانی جهانی را تهدید می‌کردند، و هدف ما این بود که این تهدید متوقف شود. اگر قرار است این تهدید متوقف شود، ما هم می‌توانیم عملیات را متوقف کنیم. بنابراین فکر می‌کنم این تحول مهمی است.

ساعتی پیش از سخنان رئیس‌جمهوری آمریکا، اسرائیل صنعا، پایتخت یمن، و فرودگاه بین‌المللی آن را هدف حملات هوایی قرار داد.

۳۱۵ ۳۱۵

برچسب ها
بنیامین نتانیاهو
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه
    گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه 5 ماه پیش
  • واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا
    واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا 5 ماه پیش
  • حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد
    حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد 5 ماه پیش
  • عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود
    عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود 5 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 15657
  • اقتصاد 11559
  • بازار مالی 2388
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7893
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1767
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال
    کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال 8 ساعت پیش
  • ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد
    ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد 8 ساعت پیش
  • پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس
    پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس 8 ساعت پیش
  • توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی
    توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی 8 ساعت پیش
  • ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران
    ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران 8 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور