سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

5 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

5 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

5 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

5 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

5 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

5 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

5 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

5 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

5 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

5 ماه پیش

Home » حرف‌های پارسال مهرداد محمدی کاملاً درست بود!

حرف‌های پارسال مهرداد محمدی کاملاً درست بود!

زمان انتشار: 14 مارس 2025 ساعت 17:53

دسته بندی: ورزش

شناسه خبر: 2804669

زمان مطالعه: 10 دقیقه

حرف‌های پارسال مهرداد محمدی کاملاً درست بود!

حرف‌های پارسال مهرداد محمدی کاملاً درست بود!

به گزارش خبرگزاری سیلاد؛ مهدی کریمیان، مربی سپاهان پس از تساوی برابر نساجی در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر هفته بیست و سوم رقابت‌هاست و من برای نخستین‌بار درباره داوری صحبت می‌کنم. چند هفته پیش، مالک محترم نساجی اظهارنظری داشت و همان جمله‌ای که مهرداد محمدی گفته بود را تأیید کرد. من هم می‌خواهم بگویم: آقای حدادیان، درود بر شرفت! کاملاً حق با شماست.

او ادامه داد: اگر امروز اینجا در حال صحبت هستم، باید تأکید کنم که در طول این ۲۳ هفته، هرگز درباره مسائل داوری صحبتی نکرده‌ام، اما زمانی که یک موضوع مدام تکرار می‌شود و به‌نظر می‌رسد که جهت‌دار است، ناچار به بیان آن هستیم. اکنون، بحث اصلی درباره خطای هل دادن است. در گذشته، درباره هند ابهاماتی وجود داشت و کسی نمی‌دانست که چه چیزی دقیقاً هند محسوب می‌شود. حالا که فناوری VAR هم وارد شده، مهم‌ترین موضوع در این هفته‌ها مسئله هل دادن است. باید برای ما مشخص شود که کدام نوع هل دادن خطا محسوب می‌شود؟

مربی سپاهان اضافه کرد: یک سؤال دارم: در بازی یزد (چادرملو – پرسپولیس) هل دادن، خطا نبود، اما در اینجا خطا گرفته شد؟ در اصفهان، در دیدار مقابل استقلال خوزستان، گل ما به‌دلیل یک هل دادن مردود شد، اما در بازی یزد همان اتفاق رخ داد و داور اعتقادی (به خطای پنالتی برای چادرملو) نداشت. لطفاً این موضوع را برای ما مشخص کنند!

کریمیان گفت: من به شما یک کد می‌دهم. فصل گذشته، استقلال در دیدار با نساجی در قائمشهر، در کورس قهرمانی با یک تیم خاص قرار داشت. داور آن مسابقه چه کسی بود؟ تنها می‌خواهم که به این سؤال پاسخ داده شود، قصدی برای ایجاد جنجال ندارم. داور آن بازی چه کسی بود؟ (بیژن حیدری). پیشنهاد می‌کنم که صحبت‌های جواد نکونام را در نشست خبری پس از همان دیدار گوش دهید. حالا، اتفاقاتی مشابه فصل گذشته در حال تکرار شدن است، اما این‌بار، به‌جای استقلال، سپاهان در کورس قهرمانی حضور دارد. ما نباید تاوان حذف یک تیم از لیگ قهرمانان آسیا، حذف همان تیم از جام حذفی یا از دست دادن سوپرجام را بدهیم.

وی پاسخ به ادعای بازیکنان درباره اینکه “اجازه نمی‌دهند سپاهان قهرمان شود” پاسخ داد: من قصد ندارم به این موضوع ورود کنم، اما تنها خواسته‌ام این است که به سؤالم پاسخ داده شود. بازیکن در جریان بازی لیز خورده و تعادلش را از دست داده است، پس چه نیازی به خطا کردن روی او وجود دارد؟ تصور می‌کنم اکثر شما دیدار دیشب بین رئال مادرید و اتلتیکو مادرید را تماشا کرده‌اید. با معیار داوری امروز، در آن بازی باید بیش از ۱۰ پنالتی اعلام می‌شد!

او درخصوص اینکه آیا منظورش از این اظهارات با تیم تراکتور است که اکنون صدرنشین لیگ است، گفت: صدرنشین لیگ که ما هستیم حتی با 10 بازی بیشتر! اما منظور من از “تیم خاص” کاملاً روشن است. تنها کاری که از دست ما برمی‌آید این است که برای چهارمین بار هم آن تیم (پرسپولیس) را شکست دهیم، چراکه بازی رو در رو است و ما می‌توانیم توانایی خود را در زمین مسابقه نشان دهیم. تاکنون سه بار این کار را انجام داده‌ایم و می‌توانیم بار دیگر نیز موفق شویم اما در بازی‌های این‌چنینی اشتباهات داوری رخ می‌دهد.

مربی سپاهان گفت: من هیچ‌گاه اهل اعتراض و جنجال نبوده‌ام؛ می‌توانید مصاحبه‌ای از من پیدا کنید که در این خصوص حرفی زده باشم؟ باشگاه ما هم می‌تواند مانند برخی تیم‌ها، پیش از مسابقه بیانیه منتشر کند، فشار روی داوری ایجاد کند و درخواست تغییر داور بدهد، اما چنین کاری را انجام نمی‌دهیم. ما اجازه می‌دهیم داوران در آرامش کار خود را انجام دهند و هیچ‌گاه قبل از بازی فشاری بر داوری وارد نمی‌کنیم.

او در مورد اینکه ادعای محمد دانشگر مبنی بر اینکه درگیری بین سپاهان و تراکتور به سود پرسپولیس خواهد بود را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: پس از تساوی ما و تراکتور در تبریز، از من پرسیدند که این نتیجه به نفع چه تیمی بوده است؟ با اینکه در آن زمان هنوز دربی بین پرسپولیس و استقلال برگزار نشده بود، پاسخ دادم که این نتیجه به سود تیمی دیگر خواهد بود. قطعاً محمد دانشگر درست گفته است و در این جنگ، “کره را تیم دیگری می‌گیرد!” اما نکته مهم این است که من سؤالاتم را کاملاً شفاف مطرح کرده‌ام. انتظار دارم به ما پاسخ بدهند و مسائل داوری را برایمان روشن کنند.

کریمیان گفت: در بازی هفته گذشته مقابل استقلال خوزستان، داور وسط، آقای مهدوی، ضربه سر رضا شکاری را گل اعلام کرد، اما VAR او را فراخواند و گل را مردود اعلام کرد. امروز در دیدار برابر نساجی، داور وسط، آقای بیژن حیدری، در لحظه وقوع صحنه مورد بحث، خودش اعلام کرد که هیچ خطایی ندیده است، اما پس از مراجعه به VAR، تصمیم به اعلام پنالتی گرفت. تصاویری که ما هم مشاهده کرده‌ایم، تنها در اختیار داوران نیست؛ ما هم آن‌ها را بررسی کرده‌ایم و هیچ خطایی در این صحنه مشخص نیست. به همین دلیل، این تصمیم برای ما جای سؤال دارد.

مربی سپاهان در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه بیژن حیدری می‌توانست همان ابتدا خطا را اعلام کند و نیازی به VAR نبود، گفت: ما یک گروه داوری داریم و من همواره شفاف و صریح صحبت کرده‌ام. شما سؤالات حاشیه‌ای نپرسید. من بیش از بیست سال فوتبال بازی کرده‌ام و به‌خوبی می‌دانم که چه صحنه‌ای خطا است و چه صحنه‌ای نیست. شما نیز که در این حوزه فعالیت دارید، به‌خوبی از این موضوع آگاهید.

۲۵۸ ۲۵۸

برچسب ها
باشگاه سپاهان
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال!
    عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال! 4 ماه پیش
  • عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال!
    عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال! 4 ماه پیش
  • غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس
    غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس 4 ماه پیش
  • غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس
    غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس 4 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 15657
  • اقتصاد 11559
  • بازار مالی 2388
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7893
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1767
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال
    کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال 11 ساعت پیش
  • ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد
    ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد 11 ساعت پیش
  • پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس
    پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس 11 ساعت پیش
  • توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی
    توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی 11 ساعت پیش
  • ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران
    ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران 11 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور