سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

5 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

5 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

5 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

5 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

5 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

5 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

5 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

5 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

5 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

5 ماه پیش

Home » دنیامالی: ساختار سازمانی ورزش معلولین باید تغییر کند/ توسعه ورزش کارگری به پیشرفت اقتصاد ملی کمک می کند

دنیامالی: ساختار سازمانی ورزش معلولین باید تغییر کند/ توسعه ورزش کارگری به پیشرفت اقتصاد ملی کمک می کند

زمان انتشار: 4 مارس 2025 ساعت 17:50

دسته بندی: ورزش

شناسه خبر: 2802296

زمان مطالعه: 12 دقیقه

دنیامالی: ساختار سازمانی ورزش معلولین باید تغییر کند/ توسعه ورزش کارگری به پیشرفت اقتصاد ملی کمک می کند

دنیامالی: ساختار سازمانی ورزش معلولین باید تغییر کند/ توسعه ورزش کارگری به پیشرفت اقتصاد ملی کمک می کند

به گزارش خبرگزاری سیلاد؛ نشست کارشناسی فدراسیون های ورزش های جانبازان و توان یابان و ورزش های کارگری به منظور حضور قدرتمند در بازی های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا و رقابت های جهانی ۲۰۲۵ کارگری امروز (سه شنبه ۱۴ اسفند ماه) به ریاست احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در محل این وزارتخانه برگزار شد.

محمدشروین اسبقیان، معاون حرفه‌ای و قهرمانی، فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان، مناف هاشمی، معاون توسعه مدیریت و منابع، محمدرضا داورزنی و علی رغبتی مشاوران وزیر، محمدرضا عابدی محزون، مدیر کل دفتر نظارت و برنامه‌ریزی وزارت ورزش و جوانان، مهدی علی نژاد، دبیر کمیته ملی المپیک، نصرالله سجادی، مشاور رییس کمیته ملی المپیک، در این جلسه حضور داشتند.

چهلمین جلسه کمیسیون تخصصی فدراسیون های ورزشی برای شرکت در بازی های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا به فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان اختصاص داشت و عملکرد تیم های ملی والیبال نشسته، بسکتبال با ویلچر و پاراتیراندازی با کمان در فاصله ۵۹۴ روز مانده به این رویداد معتبر، مورد بررسی کارشناسان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک قرار گرفت. این کمیسیون پیش از این در نشست کارشناسی دیگری، وضعیت رشته های پاراشنا، پارادوومیدانی و پاراتیراندازی را برای شرکت در بازی های ناگویا تحلیل کرده بود.

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و ‌جوانان در جمع بندی خود از جلسه دوم با مسئولان فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان گفت: حقیقتا ساختار سازمانی ورزش ما با حجم کاری که در حوزه پارا داریم، متناسب نیست. ما باید در این بخش حتما یک تحول جدی به وجود بیاوریم. به طور مثال رشته ای مثل پارادوومیدانی که ۵۰ درصد مدال های کشور را در رویدادهای مختلف به دست می آورد، می تواند در قالب یک انجمن یا فدراسیون مستقل با بودجه مجزا فعالیت کند. اعتقاد خود من به شخصه این است که تشکیلات رشته های پارا، در دل فدراسیون ها باشد. اما اگر در جایی ببینیم که کار درست جلو نمی رود، حتما آن ها را از هم جدا می کنیم. با همه این ها، ما می خواهیم تصمیمات خوبی برای ورزش جانبازان و معلولین بگیریم و در سال ۱۴۰۴ بودجه این فدراسیون را به طور قابل ملاحظه ای افزایش بدهیم.

وی از انعقاد تفاهم نامه همکاری وزارت ورزش و جوانان با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی برای تامین زیرساخت های ورزش توانیابان، نابینایان و ناشنوایان خبر داد و افزود: صحبت هایی را با وزیر کار و رییس سازمان بهزیستی انجام دادیم که بتوانیم از توانمندی های آن ها در ورزش توان یابان استفاده کنیم. خوشبختانه قول مساعد دادند. از طرفی جدای از موضوع مدال آوری و توسعه ورزش قهرمانی، ما وظیفه حاکمیتی هم داریم. باید روی معلولیت های بالا هم کار کنیم و به کمک خانواده هایی برویم که فرزند معلول دارند و به لحاظ روانی ومالی تحت فشار هستند.

وزیر ورزش و جوانان خطاب به هادی رضایی، سرمربی پرافتخار تیم ملی والیبال نشسته مردان ایران که طی سه دهه حضور در این تیم، چند نسل طلایی از این رشته ساخته، گفت: قطعا نگاه ویژه به والیبال نشسته خواهیم داشت و بودجه اختصاصی به این تیم خواهیم داد. ما خیالمان از بابت کادر فنی راحت است اما از شما می خواهیم توجه جدی به پشتوانه سازی داشته باشید. تشکیل دو تیم ملی در این رشته کار خوبی است. ایران باید قدرت بلامنازع والیبال نشسته دنیا بماند. حتی من از آقای رضایی می خواهم که به لحاظ فنی از تیم ملی والیبال نشسته بانوان هم حمایت کنند تا بتوانیم در این بخش هم طلایه دار شویم.

دنیامالی در خصوص انتظارات وزارت ورزش و جوانان از رشته های بسکتبال با ویلچر و پاراتیراندازی با کمان نیز توضیح داد: چند سالی است که بسکتبال با ویلچر ایران شادابی خود را از دست داده است. ما هر تلاشی را انجام می دهیم تا این نشاط دوباره به این تیم بازگردد. خصوصا اینکه مشکل ویلچر و تجهیزات این رشته را با کمک بهزیستی تامین خواهیم کرد. در مورد تیراندازی با کمان هم با حضور خانم زهرا نعمتی که قهرمان نامدار اسبق این رشته هستند، انتظار کار ویژه داریم. می خواهیم کار زیربنایی و جوان سازی صورت بگیرد.

ورزش کارگری زنان ضعیف است

در ادامه جلسات کارشناسی امروز، شرایط فدراسیون ورزش های کارگری نیز مورد بررسی قرار گرفت. هدف از تشکیل این نشست، آنالیز تیم های ملی کارگری ایران برای حضور در رقابت های جهانی کارگری یونان بود که خرداد ماه سال آینده برگزار خواهد شد.

وزیر ورزش و جوانان ابتدا در خصوص دیدگاه وزارت ورزش و جوانان نسبت به ورزش کارگری صحبت کرد: ورزش کارگری از ابعاد مختلف برای وزارتخانه با اهمیت است. در وهله اول که بخش قهرمانی این حوزه برای ما مهم است، چرا که به عزت و افتخار کشور برمی گردد. در قدم بعدی، وقتی ورزش کارگری در بعد قهرمانی پیشرفت کند، مطمئنا به توسعه اقتصاد ملی و ورزش همگانی نیز کمک می شود. به علاوه این که آمار سوانح و قطع عضو در صنعت نیز کاهش پیدا می کند. وقتی ما کارگری داریم که ورزشکار است، خود به خود از مهارت بالا و ذهن آماده ای بهره مند می شود.بنابراین خروجی همه این ها، این می شود که در صنعت و ورزش به جایگاه قابل اعتنایی برسیم.

وی در واکنش به این که ورزش کارگری همیشه جز حوزه هایی بوده که از سوی مقامات ارشد کشور و متولیان مربوطه، مورد اهمیت واقع نشده ادامه داد: از نظر من ورزش در هر حوزه ای، چه کارگری، چه دانش آموزی، چه دانشجویی و نیروی های مسلح متعلق به وزارتخانه است و ما نباید آن را از سر خودمان باز کنیم. هر ورزشکاری که به نام ایران افتخاری کسب کند، برای ما مهم است و جز جدایی ناپذیر این وزارتخانه است. می دانیم کمک هایی که به ورزش کارگری شده، کافی نیست اما انشالله به زودی در مجموعه ورزشی آزادی، فضایی را در اختیار فدراسیون قرار خواهیم داد تا با ایجاد ساختمان اداری و کمپ تمرینی، مکان آبرومندی داشته باشید.

دنیامالی در خصوص اعزام کاروان ورزش ایران در بازی های جهانی یونان نیز خاطرنشان کرد: تا زمان اعزام جلسات تخصصی دیگری با این فدراسیون خواهیم داشت که کاروانی با کیفیت به این بازی ها اعزام کنیم. حتما ردیف بودجه ای جدا برای ورزش کارگری درنظر می گیریم. ترتیبی خواهیم داد تا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز امکانات بهتری به این فدراسیون ارائه بدهند.

وی در پایان ابراز امیداوری کرد که بانوان ورزشکار بیشتری به جمع حوزه ورزش کارگری بپیوندند: می دانیم که جمعیت کارگری زنان در مقایسه با مردان کمتر است اما باید ترتیبی دهید که به جمع ورزش زنان این عرصه بیفزایید. تنها محدود به کارگران حوزه تامین اجتماعی نباشید. خیلی از کارگران هستند که اصلا بیمه نیستند. مثلا کسی که قالیبافی می کند یا صیاد است، کارگر محسوب می شود. انتظار می رود با فعالیت بیشتری در حوزه زنان کار بیشتری انجام دهید.

بر اساس این گزارش جلیل کوهپایه زاده، رییس فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان و جواد رمضی، رییس فدراسیون ورزش های کارگری نیز نقطه نظرات خود را در خصوص شرایط آماده‌سازی تیم‌های ملی این دو رشته برای حضور در بازی های پاراآسیایی 2026 ناگویا و رقابت های جهانی کارگری یونان مطرح کردند.

253 258

برچسب ها
احمد دنیامالی
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال!
    عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال! 4 ماه پیش
  • عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال!
    عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال! 4 ماه پیش
  • غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس
    غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس 4 ماه پیش
  • غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس
    غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس 4 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 15657
  • اقتصاد 11559
  • بازار مالی 2388
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7893
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1767
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال
    کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال 10 ساعت پیش
  • ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد
    ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد 10 ساعت پیش
  • پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس
    پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس 10 ساعت پیش
  • توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی
    توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی 10 ساعت پیش
  • ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران
    ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران 10 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور