سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » گزارش اختصاصی خبرآنلاین از عملیات در جهنم/ نیروگاه رامین چگونه بدون خاموشی تعمیر شد؟

گزارش اختصاصی خبرآنلاین از عملیات در جهنم/ نیروگاه رامین چگونه بدون خاموشی تعمیر شد؟

زمان انتشار: 16 جولای 2024 ساعت 19:05

دسته بندی: اقتصاد

شناسه خبر: 2793845

زمان مطالعه: 11 دقیقه

گزارش اختصاصی خبرآنلاین از عملیات در جهنم/ نیروگاه رامین چگونه بدون خاموشی تعمیر شد؟

گزارش اختصاصی خبرآنلاین از عملیات در جهنم/ نیروگاه رامین چگونه بدون خاموشی تعمیر شد؟

زهرا علی‎اکبری- حالا نام دو مهندس در فضای مجازی ایران دست به دست می‌شود و همه از کاری که کرده‌اند آگاهاند. رضا خسروی و محمد مهدی امیری دو مردی هستند که این روزها تصاویر فداکاری‌شان در فضای مجازی پربیننده شده است.

عملیات نشت‌یابی در شرایطی انجام شد که نیروگاه خاموش نشد. نیروگاه رامین تا خرابی و توقف فعالیت به دلیل نشتی کندانسور فاصله چندانی نداشت اما مهندسان و اپراتورها با تعمیر توربین در حالت آماده به کار، مانع توقف تولید برق نیروگاه شدند.

خاموش شدن نیروگاه اهواز به خاموشی بخشی از شهرهای استان خوزستان در گرم‌ترین دوره سال ختم می‌شد و این یعنی حمل گرما در گرم‌ترین شهر جهان. در هوایی که در جنوب به آن خرماپزان می‌گویند. رضا اپراتور نیروگاه می‌گوید: اگر هوای اهواز در تیرماه جهنم باشد، محیط نیروگاه رامین خوزستان «طبقه آخر این جهنم خواهد بود». این بخشی از صحبت‌های وی است که در سایت نیروگاه رامین درج شده است.

داوود سلیمانی، مدیر روابط عمومی نیروگاه رامین درباره‌ی این اتفاق نفس‌گیر گفت: شاید برای شما عجیب باشد اما برای جنوبی‌ها زندگی همین است. فداکاری و فداکاری و تلاش تا حد نهایت و توان .

او گفت: نیروگاه دچار مشکل بود، در حالت عادی باید نیروگاه چهل و هشت ساعت خاموش می‌شد تا دما کاهش یابد و عملیات انجام شود اما مهندسان با از خودگذشتگی در شرایط بسیار سخت و دشوار و در حالی که نیروگاه فعالیت می‌کرد این کار را انجام دادند.

وی در پاسخ به درخواست ما برای گفتگویی با دو مهندس فداکار تاکید کرد که موضوع را با آنها در میان خواهد گذاشت و تلاش می‌کند این اتفاق رخ دهد.

گزارش اختصاصی سیلاد از عملیات در جهنم/ نیروگاه رامین چگونه بدون خاموشی تعمیر شد؟

نیروگاه رامین اهواز کجاست؟

نیروگاه رامین نیروگاهی ۴۴ ساله است. این نیـروگاه بزرگترین نیروگاه های حرارتی ( بخاری) کشـور است که با هدف تامین برق استان خوزستان و شبکه سراسری احداث گردیده است. نیروگاه رامین در کیلومتر ۲۰ جاده اهواز – مسجدسلیمان و در مجاورت رودخانه کارون و شهـر ویس در شمال شرقی اهـواز قرار دارد. این نیـروگاه با ۶ واحد ( ۴ واحد ۳۰۵ مگاواتی و ۲ واحد ۳۱۵ مگـاواتی ) دارای توان تولیدی ۱۸۵۰ مگاوات است .

نیروگاه رامین دارای ۶ واحد تولیدی است و اولین واحد ان در سال ۱۳۵۸ با قدرت نامی ۳۰۵ مگاوات به بهره‌برداری رسیده است. ششمین واحد این نیروگاه در سال ۱۳۷۸ به بهره برداری رسیده است. طبق اعلام صورت گرفته از سوی مقامات این نیروگاه هر چند ظرفیت تولید این نیروگاه ۱۸۵۰ مگاوات است اما تولید برق نیروگاه به ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ مگاوات می‌رسد.

این نیروگاه در دومین استان پرمصرف کشور قرار دارد و از این رو اهمیت فعالیت آن در روزهای گرم سال بسیار بالاست.

محسن حافظی، مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز در خصوص اتفاق رخ داده گفت: هر سیستمی ممکن است با تعمیرات اضطراری روبرو شود. این تعمیر نیز اضطراری بود. بچه‌ها به حس جهادی و عرق ملی و وطن‌دوستی وارد عمل شدند چون همان طور که می‌دانید اهواز این روزها گرمترین شهر زمین است و در نتیجه قطع برق در آن هموطنان ما را با مشکل مواجه می‌کرد .

او در پاسخ به این سئوال که آیا چنین اقدامی خطر جانی برای مهندسان در برنداشت؟ گفت: همه‌ی جوانب را بررسی کردیم. خطر جانی در میان نبود اما خب کار بسیار سخت بود و باید این را پذیرفت.

او توضیح داد: طبق استاندارد باید نیروگاه دو روز می‌خوابید اما دیدیم فرصت نداریم. مهندسان با فواصل پنج دقیقه در دمای شصت تا هفتاد درجه و رطوبت ۹۵ درصد وارد می‌شدند و متناوب برای تعمیر تلاش کردند. عملیات ۱۸ ساعت طول کشید و همه‌ی همکاران با تمام تلاش دنبال حل مشکل بودند.نکته‌ی مهم اینجاست که برق برای خوزستان خیلی مهم است. برق برود، آب هم نداریم. سیستم فاضلاب هم متوقف می‌شود. آن هم در گرمای عجیب تیرماه در این استان.

چه شرکتی نیروگاه رامین را ساخته است؟

نیروگاه رامین توسط شرکت پاورماشین شوروی سابق یا روسیه‌ی امروزی احداث شده است .

نه امروز که سال‌هاست ضرورت بازتوانی و بازسازی نیروگاه روشن شده و بررسی‌های دقیقی در این زمینه صورت گرفته است . برنامه‌ریزی و بررسی برای بازسازی این نیروگاه حدود ده سال پیش آغاز شد. حتی قراردادی با شرکت پاورماشین روسیه برای بازسازی نیروگاه به امضا رسیده است و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار بود در سال ۱۴۰۰ قرارداد وارد فاز اجرایی شود که نشد.

محسن حافظی در این زمینه می‌گوید: مقرر شده است توان همه‌ی واحدها از ۲۵۰ تا ۲۶۰ مگاوات به ۳۳۰ مگاوات افزایش یابد. حتی شرکت‌های داخلی پیمانکار نیز مشخص شده‌اند و برخی از سرمایه‌ی مورد نیاز باید توسط بانک صنعت و معدن تامین می‌شد اما وقوع جنگ روسیه با اوکراین از یک سو و تحریم روسیه از سوی دیگر مانع از اجرایی شدن قرارداد بود .

او گفت: ما از قبل هم تحریم بودیم اما روسیه درگیر تحریم تازه شد و این قرارداد امکان اجرا نیافت. باید در نظر داشت در دولت شهید رییسی نیز تلاش برای اجرای این قرارداد اتفاق افتاد و حتی ایشان در سفر به روسیه و دیدار با پوتین ماجرا را پیگیری کرد.

او در پاسخ به این سئوال که بازدهی کنونی این نیروگاه چقدر است و با بازسازی به چه میران خواهد رسید؟ گفت: بازدهی این نیروگاه در حال حاضر ۳۵ تا ۳۶ درصد است و با اجرای این قرارداد به ۴۲ درصد خواهد رسید که مطابق با استانداردهای جهانی است.

وی درباره‌ی هزینه اجرای این قرارداد گفت: اجرای این قرارداد چهارصد میلیون دلار هزینه‌ی ارزی دارد. به هر حال با توجه به قدمت نیروگاه این بازسازی یک ضرورت است و امیدواریم دولت چهاردهم این ماجرا را پیگیری کند .

مردم درک کردند تولید برق چقدر سخت است

او گفت: تصاویری که امروز مردم برای هم در شبکه‌های اجتماعی می‌فرستند، کارکرد مهمی دارد. مردم عادی امروز درک می‌کنند. مهندسان ما در چه شرایط سخت و طاقت فرسایی در حال تولید برق هستند و لازم می‌دانم یادآوری کنم اگر فقط و فقط پانزده درصد در مصرف برق صرفه‌جویی اتفاق بیفتد ما بدون هیچ شکلی از این گرمای سخت در کشور عبور خواهیم کرد.

او گفت: خوشحالم که فداکاری فرزندان این سرزمین از چشم مردم دور نمانده است.

223223

مجله خبری سیلاد

برچسب ها
نیروگاه برق
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • کالابرگ این افراد فردا ۲۰ خرداد واریز می‌شود؛ مبلغ کالابرگ خرداد
    کالابرگ این افراد فردا ۲۰ خرداد واریز می‌شود؛ مبلغ کالابرگ خرداد 4 ساعت پیش
  • قیمت واقعی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد/ طلاکش: قیمت تخم‌مرغ در ۶ ماهه دوم سال با این تغییر قیمتی مواجه می‌شود
    قیمت واقعی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد/ طلاکش: قیمت تخم‌مرغ در ۶ ماهه دوم سال با این تغییر قیمتی مواجه می‌شود 4 ساعت پیش
  • ببینید| به زودی وارد بحث ترمیم مزد خواهیم شد/ وزیر کار موضوع افزایش دستمزد را در دستور کار بگذارد
    ببینید| به زودی وارد بحث ترمیم مزد خواهیم شد/ وزیر کار موضوع افزایش دستمزد را در دستور کار بگذارد 4 ساعت پیش
  • قیمت جدید لبنیات اعلام شد/ شیر، ماست و پنیر چند؟
    قیمت جدید لبنیات اعلام شد/ شیر، ماست و پنیر چند؟ 4 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16271
  • اقتصاد 11883
  • بازار مالی 2469
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7985
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1913
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 7 ساعت پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 7 ساعت پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 7 ساعت پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 7 ساعت پیش
  • تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی
    تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور