سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

5 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

5 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

5 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

5 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

5 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

5 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

5 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

5 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

5 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

5 ماه پیش

Home » پیشنهاد دربی در قطر شرم‌آور است

پیشنهاد دربی در قطر شرم‌آور است

زمان انتشار: 10 سپتامبر 2023 ساعت 16:47

دسته بندی: ورزش

شناسه خبر: 2735290

زمان مطالعه: 8 دقیقه

پیشنهاد دربی در قطر شرم‌آور است

ایمان گودرزی؛ دربی نه تنها قرار است در مهرماه برگزار نشود، بلکه حتی برگزاری این بازی حساس در آبان ماه هم در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و این احتمال وجود دارد که در آذرماه برگزار شود! در حالی‌که روز جمعه گفته شد که دربی قرار است در کشور قطر برگزار شود، اما به فاصله کمتر از دو ساعت این خبر توسط تاج تکذیب شد. نکته اینجا بود که حرف‌های سهیل مهدی به عنوان مسئول برگزاری مسابقات لیگ‌برتر در خصوص تاریخ دربی هم قابل تأمل بود. مهدی به این نکته اشاره داشت که به دلیل فشردگی بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا و همچنین اردوی تیم ملی بازی استقلال و پرسپولیس در مهرماه برگزار نشده و شاید این بازی حساس در آبان یا حتی در آذرماه برگزار شود. این درحالی است که تیمی مثل استقلال خودش را برای انتقام از حریف آماده می‌کند در سخت‌ترین شرایط موجود قرار دارد و اختلاف خطیر و نکونام طوری علنی شده که غیر از افشاگری در برنامه تلویزیونی حتی سر تمرین دادن به یک بازیکن با هم دعوا کرده و هیچ‌کس از موضع خود کوتاه نمی‌آید، با توجه به اتفاقات اخیر و همچنین اوضاع آشفته تیم استقلال به سراغ حسن روشن رفتیم، پیشکسوتی که حرف‌هایش را همیشه بدون ملاحظه می‌زند.

*آقای خطیر بعد از یک دوره سکوت حرف‌هایی زد که باعث جنجال زیادی شد و حتی قرار است نکونام در همان برنامه پاسخش را بدهد، نظر شما در این خصوص چیست؟
صحبت‌های خطیر را دیدم، طوری صحبت می‌کرد که انگار سیصد سال است که مدیرعامل استقلال است. البته با سیاست خاصی حرف‌هایش را دو پهلو بیان کرد. ای کاش در آن برنامه نکونام هم بود تا می‌توانستند رودرروی هم مناظره داشته باشند.

*اما این مناظره و صحبت‌ها به تیم استقلال ضربه نمی‌زند؟
صد درصد باعث ضربه زدن می‌شود، اما به هرحال در یک برنامه یک طرف حرف زده و طرف دیگر که نکونام بوده نتوانسته از خودش دفاع کند. هرچند که به صورت کلی این عقیده را دارم که نباید این حرف‌ها رسانه‌ای شود و باید افراد با درایت مشکلات خانوادگی را درون خانواده حل کنند نه در رسانه.

*با این اوصاف با رفتن نکونام در برنامه میثاقی مخالف هستید؟
به خاطر مصلحت استقلال بله، این حق نکونام است که از خودش دفاع کند، اما به مصلحت استقلال نیست و ایشان باید به خاطر استقلال کوتاه بیاید. در چنین شرایطی باید پیشکسوتان استقلال جمع شوند و این دو نفر را با هم آشتی دهند. من پیشنهاد می‌دهم چند تن از پیشکسوتان استقلال جمع شوند و خطیر و نکونام را با هم روبه‌رو کنند تا حرف‌های‌شان را بزنند و آشتی کنند.

*با توجه به تمام اختلافاتی که در این مدت وجود داشت تاکنون نتیجه‌گیری استقلال در لیگ‌برتر را چطور ارزیابی می‌کنید؟
استقلال با توجه به اینکه به جوانان میدان داده است خیلی خوب کار کرده و از این به بعد هم با همین جوان‌های بی‌ادعا نتیجه می‌گیرد. کادرفنی استقلال هم باید قدر همین جوان‌ها را بداند و به‌درستی از آنها استفاده کند.

پیشنهاد دربی در قطر شرم‌آور است
*روزجمعه گفته شد که قرار است دربی در کشور قطر برگزار شود، اما خیلی زود تاج این خبر را تکذیب کرد، نظرتان در مورد برگزاری دربی در قطر چیست؟
مطرح کردن چنین بحثی خجالت آور است. هواداران دو تیم یک سال به عشق چنین بازی صبر می‌کنند و اکثراً هم از اقشار کم درآمد هستند که در ایران هم به سختی بلیت این بازی را تهیه می‌کنند! آن وقت آقایان با چه عقل و منطقی می‌خواهند دربی را در کشور قطر برگزار کنند؟ پیشنهاد برگزاری بازی دربی در قطر شرم‌آور است و اصلاً این مسأله را قبول ندارم.

*گفته شد برای بحث درآمدزایی قصد داشتند چنین کاری انجام دهند؟
در مورد درآمدزایی هم با چنین طرحی به مشکل می‌خورند چون تماشاگران در آن کشور از این بازی مثل ایران استقبال نمی‌کنند و طرح درآمدزایی هم به بن‌بست می‌خورد.

*دربی پیش رو را چطور پیش‌بینی می‌کنید؟
من به توانایی بازیکنان استقلال امیدوارم اما آنچه نگرانم می‌کند اختلاف خطیر و نکونام است که می‌تواند به استقلال ضربه بزند. هرچه سریع‌تر و تا زمانی که دیر نشده باید پیشکسوتان این دو نفررا با هم آشتی دهند.

* بازی‌های تدارکاتی تیم ملی را چطور ارزیابی کردید؟
بازیکنان تیم ملی هر کدام به صورت جداگانه بهترین هستند، اما هنوز به هماهنگی نرسیدند و باید بیشتر در این زمینه کار کنند. فکرمی‌کنم جای یک روانشناس در کادر قلعه نویی کم است تا بتواند بازیکنان تیم ملی را از نظر روحی به هم نزدیک کند.

257 251

مجله خبری سیلاد

برچسب ها
باشگاه استقلال
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال!
    عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال! 4 ماه پیش
  • عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال!
    عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال! 4 ماه پیش
  • غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس
    غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس 4 ماه پیش
  • غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس
    غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس 4 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 15657
  • اقتصاد 11559
  • بازار مالی 2388
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7893
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1767
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال
    کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال 10 ساعت پیش
  • ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد
    ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد 10 ساعت پیش
  • پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس
    پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس 10 ساعت پیش
  • توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی
    توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی 10 ساعت پیش
  • ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران
    ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران 10 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور