سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » خبر مهم درباره سهام عدالت/ نحوه مدیریت سهام عدالت تغییر می کند

خبر مهم درباره سهام عدالت/ نحوه مدیریت سهام عدالت تغییر می کند

زمان انتشار: 12 سپتامبر 2023 ساعت 16:34

دسته بندی: اقتصاد

شناسه خبر: 2736904

زمان مطالعه: 9 دقیقه

خبر مهم درباره سهام عدالت/ نحوه مدیریت سهام عدالت تغییر می کند

مهدی مسکنی با اشاره به پیش‌بینی سهم ۲۵ درصدی تعاون در اقتصاد ملی اظهار کرد: رسیدن به سهم ۲۵ درصدی بخش تعاون موضوعی بود که در برنامه پنجم توسعه پیش‌بینی شد ولی اکنون در آستانه شروع برنامه هفتم توسعه هستیم و در پنج سال گذشته و این امر محقق نشده است.متاسفانه در این حوزه کاهلی صورت گرفته و رویکرد به گونه‌ای نبوده که در قالب تعاون اقتصاد مردمی را گسترش بدهیم.

وی افزود: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدای حضور دستور بازبینی سند توسعه بخش تعاون را صادر کرد و این بازبینی کمتر از سه ماه انجام گرفت و با جلسات مختلفی که برگزار شد،‌ ۸۱ حکم برای بخش تعاون به تصویب رسید.یکی از احکام این است که شورای عالی هماهنگی تعاون به ریاست رئیس جمهور تشکیل شود که محقق شد. موضوع بعد افزایش سهم بخش تعاون بود که در سند مشخص کردیم سالانه دو درصد سهم بخش تعاون افزایش یابد.

معاون امور تعاون وزیر کار که در یک گفت و گوی تلویزیونی سخن می‌گفت، احصای سهم بخش تعاون را یادآور شد و گفت: مرکز آمار ایران باید این کار را اجام بدهد و عدد واقعی سهم بخش تعاون را اعلام کند.معاونت تعاون وزارت کار با مرکز آمار ایران تفاهم‌نامه‌ای در این راستا امضا کرد و ما منابعی برای این منظور در نظر گرفتیم به این نحو که هزینه آن را به پژوهشکده مرکز آمار بدهیم و تا آنها به طور دقیق وضع تعاون و جایگاه آن را اعلام کنند.امیدواریم که در شورای هماهنگی تعاون این کار به نتیجه برسد.

وجود ۴۵۰ تعاونی مرزنشین با عضویت دو میلیون نفر

مسکنی از وجود بیش از ۴۵۰ تعاونی مرزنشین در کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر در ۱۷ استان کشور تعاونی مرزنشین داریم و دو میلیون نفر از مرزنشیان، عضو این تعاونی ها هستند که قانون به آنها اجازه واردات و صادرات را داده و عمده کالای وارداتی و صادراتی توسط مرزنشینان، محصولاتی همچون مواد غذایی، صنایع معدنی و تولیدات بهداشتی است.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم اتفاق خوبی که برای تعاونی‌های مرزنشین افتاد این بود که سطح مراودات تجاری آنها با توجه به تعداد کالاهایی که در کمیسیون ماده ۱۲ تعریف شده بود گسترش یافت و هر مرزنشین تا ۶۰۰ دلار می‌تواند تجارت کند و واردات و صادرات انجام بدهد.

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از پیگیری حل مشکلات مالیاتی تعاونی‌های مرزنشین خبر داد و گفت: در دولت در تلاشیم تا مسایل مربوط به تعاونی‌های مرزنشین با جدیت بیشتر دنبال شود. گام اول برای توسعه مرزنشینان این که است که اتحادیه تعاونی‌های مرزنشین شکل بگیرد و فعال شود زیرا بر اساس قانون تعاون، ارکان بخش تعاون تعریف شده است و دولت باید حمایت و تسهیل‌گری، نظارت و تنظیم‌گری کند و مداخله و تصدیگری بپرهیزد.

صادرات ۱.۷ میلیارد دلاری تعاونی‌ها در سال گذشته

مسکنی با بیان اینکه تعاونی‌ها در یک ماه گذشته نسبت به سایر بخش‌ها دو برابر صادرات داشتند، اظهار کرد: به گواه گزارش رئیس کل گمرک ایران در سال گذشته سهم بخش تعاون در صادرات غیرنفتی ۱.۷ میلیارد دلار بوده است که با توجه به عدد کلی صادرات غیرنفتی که ۵۰ میلیارد دلار بوده عدد کمی است ولی انتظار داریم این سهم را ارتقاء بدهیم زیرا با ارتقای سهم صادرات تعاون،‌بهره‌وری نیز افزایش می‌یابد و در انتقال فرهنگ کشور اهمیت بسیاری دارد.

وی گفت: امروز اتاق تعاون ایران مدیریت مرکز تجاری مسکو را برعهده گرفته است و در پاکستان نمایشگاهی برگزار کرده‌ایم که ۱۲ تعاونی دانش بنیان پس از ۷۰ سال در اسلام آباد دورهم جمع شدند و ما در دولت این کار را تسهیل کردیم.

مسکنی به توسعه اقتصاد تعاون در کشورهای دیگر اشاره کرد و گفت:در اسپانیا ۹۰ درصد تولیدات کشاورزی در قالب تعاونی‌های خانوادگی است.دو باشگاه رئال مادرید و بارسلونا به شکل تعاونی اداره می‌شوند و مالک برند هواداران آنها هستند.در آمریکا شبکه برق روستایی توسط تعاونی‌های برقرار می‌شود و بحث ارزش کار و ارزش اجتماعی عادلانه در تعاون مورد توجه قرار دارد.

مردم مدیریت سهام عدالت را به دست می‌گیرند

معاون امور تعاون وزارت کار با اشاره به وجود ۴۹ شرکت تعاونی سهامی عدالت اظهار کرد: امروز در مدل سهام عدالت با وجود آنکه طبق قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴ مالکیت را به مردم دادیم ولی مدیریت هنوز در دست مردم نیست و دولت قرار است که این کار را تعیین تکلیف کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۶ شرکت بورسی،۱۳ شرکت غیربورسی و ۴۹ شرکت تعاونی داریم که در قالب سهام عدالت بالاترین سوددهی را دارند. میزان دارایی شرکت های سهام عدالت بیشتر از میزان دارایی‌های وزارت کار در قالب شرکت های شستا، تامین اجتماعی،‌صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بازنشستگی فولاد است ولی با وجود سرمایه بالا در سهام عدالت مردم در مدیریت آنها نقشی ندارند. در همایش اقتصاد تعاونی، رئیس جمهور دستور دادند که این مساله رسیدگی و مرتفع شود و مسئولیت پیگیری کار با کارگروه مربوطه در وزارت امور اقتصاد و دارایی است و وزیر اقتصاد اعلام کردند که این اتفاق خواهد افتاد تا مردم بهتر بتوانند دارایی‌هایشان را مدیریت کنند.

بیشتر بخوانید:

  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند/ سود سهام عدالت جاماندگان چه زمانی واریز می‌شود؟

217

مجله خبری سیلاد

برچسب ها
سهام عدالت
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • کالابرگ این افراد فردا ۲۰ خرداد واریز می‌شود؛ مبلغ کالابرگ خرداد
    کالابرگ این افراد فردا ۲۰ خرداد واریز می‌شود؛ مبلغ کالابرگ خرداد 6 ساعت پیش
  • قیمت واقعی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد/ طلاکش: قیمت تخم‌مرغ در ۶ ماهه دوم سال با این تغییر قیمتی مواجه می‌شود
    قیمت واقعی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد/ طلاکش: قیمت تخم‌مرغ در ۶ ماهه دوم سال با این تغییر قیمتی مواجه می‌شود 6 ساعت پیش
  • ببینید| به زودی وارد بحث ترمیم مزد خواهیم شد/ وزیر کار موضوع افزایش دستمزد را در دستور کار بگذارد
    ببینید| به زودی وارد بحث ترمیم مزد خواهیم شد/ وزیر کار موضوع افزایش دستمزد را در دستور کار بگذارد 6 ساعت پیش
  • قیمت جدید لبنیات اعلام شد/ شیر، ماست و پنیر چند؟
    قیمت جدید لبنیات اعلام شد/ شیر، ماست و پنیر چند؟ 6 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16271
  • اقتصاد 11883
  • بازار مالی 2469
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7985
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1913
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 10 ساعت پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 10 ساعت پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 10 ساعت پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 10 ساعت پیش
  • تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی
    تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی 10 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور