سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

5 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

5 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

5 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

5 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

5 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

5 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

5 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

5 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

5 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

5 ماه پیش

Home » چگونه با طب سنتی «دیابت» را کنترل کنیم؟

چگونه با طب سنتی «دیابت» را کنترل کنیم؟

زمان انتشار: 15 نوامبر 2021 ساعت 9:41

دسته بندی: عمومی

شناسه خبر: 2708480

زمان مطالعه: 7 دقیقه

چگونه با طب سنتی «دیابت» را کنترل کنیم؟

به گزارش خبرنگار سلامت سیلاد، حسین خیراندیش، استاد طب سنتی در نشست خبری به مناسبت روز جهانی دیابت، اظهار داشت: دیابت فی نفسه زمینه بسته بزرگی از بیماریهای دیگر می شود و زمینه سودازایی و سردی و سوداوی دارد.

وی ادامه داد: دیابتی که در طب سنتی مطرح می شود دیابت گرم است و اکنون تقریبا حتی یک نوع از آن را نداریم بلکه دیابت اکنون دیابت سردمزاج بوده و از طریق مشکلات عصبی و سوداوی بروز می یابد و سبک زندگی جاری دیابت سرد را توسعه داده است و باید از ضد دیابتی‌های گرم استفاده کنیم.

خیراندیش گفت: عوارض پس از  دوران کرونا باعث افسردگی ‌می‌شود و در بدن سودایی پدیدار می‌شود که زمینه بروز دیابت را فراهم می کند؛ در نتیجه  باید کارهای رفتاری و تغییر سبک زندگی که مانع توسعه دیابت باشد را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه در افراد مبتلا به کرونا پاها سرد و سر شده و زمینه ایجاد دیابت سرد می شود،گفت:باید از مصرف فست فود ها خودداری کنیم.

این استاد طب سنتی با تاکید بر اهمیت خوب جویدن غذا،گفت: نوشیدن آب سرد در بین غذا، ناجویدن غذا و کم جویدن هر غذایی مضر بوده و هر غذایی که می خوردیم باید به طور کامل آن را جویده و بخوریم.

خیراندیش با اشاره به تمهیدات دیگر در جلوگیری از ابتلا به دیابت،ابراز داشت: آب سرد به خصوص دارای املاح، معده را سرد می کند و زمینه دیابت را فراهم خواهد کرد.

وی تنفس هوای لطیف به صورت نفس عمیق روزانه و پیاده روی را در جلوگیری دیابت موثر دانست و گفت: پیاده روی رقیب خیلی خوبی برای همه نوع دیابت است.

این استاد طب سنتی با اشاره به اینکه نرخ دیابت در کودکان زیاد است،افزود:باید یک اصل در غذا رعایت شود و باید غذاهای صفرازا استفاده شود؛ مانند غذاهای تلخ ،شور، تند و شیرین که صفرا زا هستند.

خیراندیش استفاده از عرق گزنه، شنبلیله و نعنا را از مهمترین منابع غذای در کنترل دیابت سرد عنوان کرد و افزود: باید تن را باغذا ی گرم، گرم کنیم و روان را با توکل به خدا گرم کنیم تا به جنگ دیابت برویم.

وی با اشاره به تاکید زیاد طب سنتی  و توان بالقوه آن در درمان بیماری ها،متذکر شد:طب سنتی در ایران گام‌های اولیه را برای تحول بر می‌دارد و از این به بعد پاسخ‌های علمی در خصوص طب سنتی شروع می‌شود و دهه آینده دهه کار علمی کردن در زمینه طب سنتی است.

خیراندیش مصرف کیوی ،زرآلو و به را از جمله مواد غذایی در کنترل دیابت عنوان کرد و گفت: پختن به در داخل سرکه و مصرف یک قاشق سس آن به صورت روزانه در کاهش دیابت موثر است.

این استاد طب سنتی با اشاره به برخی مخالفت‌ها در حوزه طب سنتی،افزود: یک بخش  مخالفت مربوط به بی اطلاعی علمی از توانمندی طب سنتی است و بخش دیگر مخالفت، به زبان روز برگردانده نشدن مطالب در این حوزه است.

خیراندیش بابیان اینکه باید اطلاعات مربوط به طب سنتی  به صورت علمی منتشر شود،ابراز داشت:هر روشی که به  درمان بهتر پاسخ دهد باید به آن پرداخته شود و تندی و برخورد افراطی در این حوزه موجب زیان مردم خواهد شد.

خیراندیش با اشاره به توجه زیاد دانشمندان جهان  به طب سنتی، افزود: تا سال گذشته ۱۰۰ میلیارد دلار گردش مالی داروهای گیاهی در دنیا بوده است.

وی با بیان اینکه طب سنتی ایران سابقه ۷ هزار ساله دارد،تصریح کرد: بیش از ۱۴۴۰ کتاب طب سنتی توسط حکمای اهل تشیع و ۷۸۰ کتاب توسط حکمای اهل تسنن نوشته شده است.

این استاد طب سنتی با اشاره به برتری طب سنتی ایران بر طب چینی، افزود: طب سنتی ما چهار مراجع است و هر آب و هوایی قابلیت سازگاری با آن را دارد.

خیراندیش با انتقاد از بی توجهی دولت قبل در خصوص طب سنتی، ابراز داشت:به نظر می‌رسد در دولت فعلی این موضوع جبران شود.

وی افزود:در این مدت فعالیت دولت جدید اقدامات خوبی در احیا آیین نامه های طب سنتی انجام شده است و اگر سازمان طب سنتی اجرا شود و عنایت مجلس باشد موتور طب سنتی با سرعت زیاد حرکت خواهد کرد.

انتهای پیام/


برچسب ها
دیابت طب سنتی درمان
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • چسب چمن پلی یورتان - پوشش صنعت الوان
    چسب چمن پلی یورتان – پوشش صنعت الوان 7 ماه پیش
  • از طرف دادگاه، حداقل پیش قسط اعسار برای پرداخت سفته چقدر است؟
    از طرف دادگاه، حداقل پیش قسط اعسار برای پرداخت سفته چقدر است؟ 8 ماه پیش
  • معرفی بهترین دانلودر یوتیوب برای دانلود آسان و بدون محدودیت
    معرفی بهترین دانلودر یوتیوب برای دانلود آسان و بدون محدودیت 8 ماه پیش
  • چطور بهترین بیمه را برای ماشین خود بخریم؟
    چطور بهترین بیمه را برای ماشین خود بخریم؟ 11 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 15630
  • اقتصاد 11559
  • بازار مالی 2388
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7893
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1767
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • هم‌افزایی برای صیانت از میراث و توسعه گردشگری در سمنان؛ از توران و قلعه‌بالا تا سرخه و آرادان
    هم‌افزایی برای صیانت از میراث و توسعه گردشگری در سمنان؛ از توران و قلعه‌بالا تا سرخه و آرادان 16 ساعت پیش
  • پایان کار سارقان خودروهای پراید در اصفهان با اعتراف به هشت فقره سرقت
    پایان کار سارقان خودروهای پراید در اصفهان با اعتراف به هشت فقره سرقت 16 ساعت پیش
  • تولید  بیش از ۱۰۷ تن گوشت مرغ در لرستان
    تولید بیش از ۱۰۷ تن گوشت مرغ در لرستان 16 ساعت پیش
  • چهارمین جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه فرهنگیان لرستان آغاز شد
    چهارمین جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه فرهنگیان لرستان آغاز شد 16 ساعت پیش
  • راه اندازی دو پروژه برق در کرمان
    راه اندازی دو پروژه برق در کرمان 16 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور