سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

5 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

5 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

5 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

5 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

5 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

5 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

5 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

5 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

5 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

5 ماه پیش

Home » نتایج کارآزمایی بالینی داروی منسوب به «امام کاظم » امیدوار کننده نیست

نتایج کارآزمایی بالینی داروی منسوب به «امام کاظم » امیدوار کننده نیست

زمان انتشار: 9 نوامبر 2021 ساعت 12:41

دسته بندی: عمومی

شناسه خبر: 2680152

زمان مطالعه: 9 دقیقه

نتایج کارآزمایی بالینی داروی منسوب به «امام کاظم » امیدوار کننده نیست

به گزارش گروه سلامت سیلاد محمد مظاهری، اظهار کرد: واکسیناسیون در طب سنتی ایران تاریخچه ای قدیمی تر از “ادوارد جنر” دارد که واکسن آبله را به دنیا ارائه کرد. در این زمینه کتابی از زکریای رازی داریم به نام الجدری و الحصبه، در این کتاب وقتی آبله و سرخک مطرح می شود،  رازی راهکاری ارائه می دهد که دست زخم را به پستان گاوی که آبله گرفته آغشته کنند تا میزان کمی از عامل بیماری زا وارد بدن شود. حتی قبل از فراگیر شدن واکسیناسیون در جهان، در قبایل کوج نشین ایرانی زنان سالخورده ترشحات فرد آبله گرفته را در دستمالی جمع می کردند و با سوزن به پوست بدن افراد دیگر تلقیح می کردند و سیستم ایمنی فرد را درگیر می کردند، یعنی همان کاری که با واکسیناسیون انجام می دهیم.

وی با بیان اینکه امروز واکسیناسیون با پیشرفت مهندسی پزشکی شکل جدیدی به خود گرفته است، گفت: طب ایرانی هم اکنون پویشی در کشور راه اندازی کرده که طب سنتی ایران موافق واکسیناسیون است و همه همکاران ما نیز واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

متخصص طب سنتی ایران افزود: از نظر شرعی مردم باید به نظر مراجع تقلید توجه داشته باشند که سه مرجع تقلید یعنی آیت الله مکارم شیرازی، جوادی آملی و علوی گرگانی فتوا داده اند مومنین در مسائل پزشکی باید از نظر متخصصان استفاده کنند. همچنین وقتی می بینیم مقام معظم رهبری واکسن تزریق می کنند دیگر هیچ حرفی باقی نمی ماند.

وی ادامه داد: از نظر علمی نیز می بینیم کشورهایی که پوشش واکسیناسیون بیشتری دارند میزان مرگ و میر کمتری دارند، بنابراین عقل سلیم حکم می کند به همان سمت حرکت کنیم. ممکن است برخی افراد از فضای مجازی سوء استفاده و یک عارضه واکسن را بزرگنمایی کنند، اما در هر کاری باید منافع و مضرات را بسنجیم، چراکه همه اقدامات ما منافع و مضراتی دارد و زمانی اقدام به کاری شایسته است که منافع آن بیشتر باشد.

مدیر گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه همه واکسن هایی که در پروتکل کشوری هستند ممکن است عوارضی داشته باشند، تصریح کرد: اما در یک نگاه وسیع تر می بینیم منافع تزریق واکسن خیلی بیشتر از مضرات آن است. افرادی که به علم احاطه ندارند به این عوارض واکسن استناد می کنند، درحالی که عوارض اندک، نسبت به فواید واکسن برای جمعیت بزرگ قابل مقایسه نیست و به همین دلیل به همه مردم توصیه می کنم در اسرع وقت واکسن تزریق کنند.

وی در مورد داروی امام کاظم که برای درمان بیماران مبتلا به کرونا توصیه می شود، توضیح داد: این دارو گیاهانی دارد که ممکن است با توجه به مطالعات کامپیوتری، بر روی برخی بیمارانی که در فاز اولیه ابتلا به کرونا هستند اثربخشی داشته باشد، اما موقعی که ریه بیمار درگیر می شود این گیاهان به تنهایی یا مرکب نمی توانند کارآیی داشته باشند و حتما باید از درمان های استاندارد استفاده کرد.

مظاهری با بیان اینکه برای هیچ فردی داروی امام کاظم را توصیه نکرده ام چون هیچ شواهد و قرائن علمی برای آن نداریم، گفت: تنها یک کارآزمایی بالینی انجام شده که نتایج آن امیدوارکننده نیست و نمی توان به آن استناد علمی کرد.

وی با اشاره به اینکه در کرونا دو حالت داریم، تصریح کرد: در حالت اول ریه بیمار هنوز درگیر التهاب نشده که بیشتر داروهای گیاهی و شیمایی اثربخشی دارند و حتی دارو و استراحت بیماری را تسکین می دهد، اما در حالت دوم وقتی بیماری وارد فاز التهابی می شود و بیمار را به بیمارستان می کشد داروهای گیاهی کارایی ندارند.

متخصص طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: ممکن است در آینده بتوانیم داروهای گیاهی ارائه کنیم که بتوانند با داروهای شیمیایی رقابت کند اما فعلا عقل حکم می کند از داروهای معتبر استفاده شود.

وی با بیان اینکه ما برای اسلام و ائمه اطهار ارزش بسیاری قائلیم اما نباید اسم ائمه را بر روی دارویی بگذاریم، تاکید کرد: شأن ائمه ما بسیار بیشتر از آن است که نامشان را بر روی دارویی بگذاریم. گاهی بیماران دارویی می آورند که اسم ائمه بر روی آنها است، فقط تا الان قرصی به اسم حضرت ابوالفضل ندیده ام و فکر می کنیم از اسم حضرت ابوالفضل بیشتر می ترسند!

مظاهری ادامه داد: بهتر است در گذاشتن این اسامی دقت بیشتری کنند و اگر زنجبیل و شکر سرخ به بیمار می دهیم بهتر است اسم گیاهی روی آن بگذاریم.

وی با یادآوری زمانی که نمی توانستند واکسن به شکل ویال استریل آماده و با سرنگ تلقیح کنند حسب بضاعت خود تلاش می کردند بیماری ها را درمان کنند، گفت: مهندسی پزشکی امروز زیرساخت های واکسیناسیون را فراهم کرده است، بنابراین از همه مردم درخواست می کنیم اگر می خواهند واکسن تزریق کنند.

مدیر گروه طب ایرانی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از مردم خواست برای استفاده از خدمات طب ایرانی یا طب مکمل یا طب سنتی حتما به پزشکان دوره دیده و متخصص مراجعه کنند و افزود: عطاران در جایگاه یک صنف فقط وظیفه فروش داروی گیاهی دارند و نباید وارد حیطه مشاوره شوند. فردی که چند ماه عرقیجات تولید کرده یا فروخته، متخصص طب سنتی نیست.

وی با اشاره به اینکه گاهی شاهد فجایعی هستم که بیمارانی که مدتی درگیر بیماری بوده اند به افراد غیرمتخصص مراجعه کرده اند و نتیجه نگرفته اند، گفت: این افراد زمانی مراجعه می کنند که دیگر نمی توان کاری برایشان انجام داد، بنابراین مردم باید بین پزشک با هر فردی که خودش را در هر لباسی حکیم می داند تمیز قائل شوند.

انتهای پیام/


برچسب ها
کارآزمایی بالینی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی طب سنتی ایران
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • چسب چمن پلی یورتان - پوشش صنعت الوان
    چسب چمن پلی یورتان – پوشش صنعت الوان 7 ماه پیش
  • از طرف دادگاه، حداقل پیش قسط اعسار برای پرداخت سفته چقدر است؟
    از طرف دادگاه، حداقل پیش قسط اعسار برای پرداخت سفته چقدر است؟ 8 ماه پیش
  • معرفی بهترین دانلودر یوتیوب برای دانلود آسان و بدون محدودیت
    معرفی بهترین دانلودر یوتیوب برای دانلود آسان و بدون محدودیت 8 ماه پیش
  • چطور بهترین بیمه را برای ماشین خود بخریم؟
    چطور بهترین بیمه را برای ماشین خود بخریم؟ 11 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 15657
  • اقتصاد 11559
  • بازار مالی 2388
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7893
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1767
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال
    کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال 10 ساعت پیش
  • ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد
    ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد 10 ساعت پیش
  • پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس
    پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس 10 ساعت پیش
  • توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی
    توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی 10 ساعت پیش
  • ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران
    ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران 10 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور