سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » چری تیگو ۸ پرو رسما معرفی شد؛ لوکس‌ترین و گران‌ترین شاسی‌بلند تک دیفرانسیل بازار

چری تیگو ۸ پرو رسما معرفی شد؛ لوکس‌ترین و گران‌ترین شاسی‌بلند تک دیفرانسیل بازار

زمان انتشار: 11 اکتبر 2021 ساعت 17:00

دسته بندی: فناوری اطلاعات

شناسه خبر: 2416100

زمان مطالعه: 13 دقیقه

مدیران خودرو این روزها تبدیل به قدرتمندترین نماینده صنعت خودروسازی چین در ایران شده‌است و در همین راستا نیز قصد دارد تا سری جدید محصولات خود را به بازار معرفی نماید. این خودروساز که در سال ۹۶ با معرفی چری تیگو ۷ به عنوان یک محصول لوکس٬‌ سطحی تازه را در میان خودروهای چینی بازار تعریف کرده بود حالا تیگو ۸ را راهی میدان کرده که با موتور قدرتمند‌تر و امکانات رفاهی بیشتر نسبت به تیگو هفت عملا می‌تواند یک شاسی بلند خانوادگی و جایگزینی برای خودروهای وارداتی دست دوم در بازار کم تنوع این روزهای کشور باشد.

تیگو ۸ پرو مدیران خودرو
تعبیه رادار سنجش فاصله در بخش مرکزی سپر جلو

طراحی ظاهری٬‌ نماینده نسل تازه محصولات مدیران خودرو

تاکنون بزرگترین محصول مدیران خودرو٬‌ تیگو ۷ بود که به عنوان یک کراس اوور در ابعاد هیوندای توسان تعریف شده بود٬‌ اما این حالا تیگو ۸ به عنوان یک کراس اوور در ابعاد هیوندای سانتافه و کیا سورنتو راهی میدان شده و در میان خودروهای صفر کیلومتر نیز خودرویی در کلاس و اندازه فیدلیتی بهمن خودرو محسوب می‌شود.

تیگو ۸ مدیران خودرو چری

طراحی داخلی٬‌ حداکثر امکانات رفاهی بدون شلوغ کاری

فضای داخلی تیگو ۸ پرو براساس سبک مینمیالیسم جدید در صنعت خودروسازی طراحی شده‌است به این صورت که انبوهی از امکانات در صفحه لمسی نمایشگر خودرو و کلید‌های چند عملکردی گنجانده شده‌است تا از شلوغی کابین و استفاده از دکمه‌های بیش از حد جلوگیری شود.

این نمایشگر بزرگترین نمایشگر یکپارچه در بازار خودرو کشور محسوب می‌شود.

البته این راهکار به معنای پیچیده شدن نحوه تعامل با قابلیت‌های مختلف خودرو‌است که حالا در نقش یک کامپیوتر بزرگ ظاهر می‌شود٬ اما به هر روی زیبایی بیشتری را برای محیط کابین به ارمغان می‌آورد. روکش چرمی صندلی‌های از کیفیت مناسبی برخودارست و به لطف ابعاد بزرگ سانروف نور زیادی نیز به کابین وارد می‌شود. با این توصیف باید طراحی داخلی تیگو ۸ پرو را کاملا به روز و کم نقص توصیف کرد.

از نظر امکانات رفاهی با وجود مواردی نظیر کروز کنترل تطبیقی٬‌ سامانه ترمزگیزی خودکار در مواقع بروز خط و رادار نقطه کور و کنترل خطوط حرکتی٬‌ عملا با مدرن‌ترین خودرو صفر کیلومتر بازار خودرو کشور طرف هستیم که سطحی جدید از امکانات رفاهی را (بیشتر از خودروهای وارداتی دست دوم موجود در کشور) به خریداران خود تحویل می‌دهد.

طبیعتا با وجود دوربین ۳۶۰ درجه٬‌ امکان تغییر وضعیت صندلی شاگرد توسط سرنشینان عقب٬ گرم کن و سردکن صندلی های جلو٬‌ قابلیت باز شدن درب برقی صندوق عقب با حرکت پا٬‌ تهویه مطبوع دومنطقه‌ای٬‌ صندلی‌های برقی٬‌ سیستم جلوگیری از عقب گرد خودرو در سربالایی‌ها و …مشکلی نیز از بابت امکانات رفاهی وجود ندارد و تجهیزاتی ایمنی نیز با وجود شش کیسه هوای ده نقطه‌ای و انبوهی از سیستم‌های کمک رانندگی٬‌ مناسب به نظر می‌رسد.

دکمه مربوط به حرکت دادن صندلی شاگرد توسط سرنشینان عقب

امکانات تیگو ۸

همچنین با وجود سه ردیف صندلی٬ فضای کاربردی برای پنج سرنشین بزرگسال و دو سرنشین خردسال وجود دارد اما باید توجه کرد که در صورت استفاده در حالت هفت سرنشینه٬‌ فضای صندوق عقب به شدت محدود می‌شود و به طور کلی فضای پای چندانی نیز برای سرنشینان ردیف سوم در نظر گرفته نشده‌است. از این رو شاید برای استفاده‌های مسافرتی٬‌ این خودرو منطقا برای یک خانواده پنج نفره مناسب‌تر باشد تا یک خانواده هفت نفره.

فضای سرنشینان ردیف سوم تیگو ۸ پرو

تیگو ۸ پرو ردیف سوم

مشخصات فنی چری تیگو ۸ پرو

تیگو ۸ پرو در گام نخست با موتوری ۱.۶ لیتری با قدرت ۱۹۷ اسب بخار و گشتاور ۲۹۰ نیوتن متر راهی بازار ایران شده است که به تکنولوژی تزریق مستقیم سوخت مجهز است و اولین موتور مدیران خودرو با این تکنولوژی پیشرفته محسوب می‌شود که به بنزین باکیفیت نیز نیاز دارد. گیربکس شش سرعته دوبل کلاچ با ساختار تر نیز وظیفه انتقال نیرو به چرخ‌های جلو را برعهده دارد و این درحالیست که تیگو ۷ به گیربکس دوبل کلاچ خشک مجهز بود. همچنین در نسخه فعلی از انتقال قدرت به چرخ‌های عقب خبری نیست و با یک خودرو دیفرانسیل جلو مواجه هستیم اما در پلت فرم تیگو٬ امکان انتقال نیرو به چرخ‌های عقب دیده شده است.

تیگو ۸ پرو
فنربندی مولتی لینک چرخ های عقب با امکان اضافه شدن سیستم دیفرانسیل عقب

شتاب صفر تا صد ۸.۹ ثانیه (حدود ۹.۵ ثانیه در شرایط تست)‌ نیز برای تیگو ۸ پرو اعلام شده‌است که رقمی چشمگیر برای یک کراس اوور خانوادگی محسوب می‌شود به خصوص وقتی بدانیم خودروهایی مانند فیدلیتی براساس آزمایشات صورت گرفته شتابی در محدوده ۱۲ ثانیه را ارایه می‌دهند و از این حیث اختلاف قدرت ۱۹۷ اسب بخاری تیگو ۸ پرو در مقایسه با قدرت سایر رقبا کاملا محسوس به نظر می‌رسد.

تیگو ۸ پرو
پیشرانه ۱.۶ لیتری توربو تزریق مستقیم با قابلیت تولید ۱۹۷ اسب بخار قدرت و ۲۹۰ نیوتن متر گشتاور

تجربه رانندگی در پیست

خودروهای کراس‌اوور معمولا عملکردی خشک و نه چندان سریع دارند و از این حیث از کاراکتر مناسب برای رانندگی در پیست برخوردار نیستند اما بعد از طی شدن یکی دو پیچ پشت فرمان تیگو ۸ متوجه می شویم که فنربندی این خودرو با عملکردی نرم تنظیم شده است و به لطف پیشرانه توانمند و ترمزهای بسیار خوب٬‌ برخلاف اکثر هم میهنانش٬‌ عملکردی لذت بخش را در پیست مسابقه ارایه می دهد.

تیگو ۸ مدیران خودرو

براساس تست‌های صورت گرفته توسط دیجیاتو٬ مسافت لازم برای توقف از سرعت یکصد کیلومتر بر ساعت ۴۰ متر برآورد می‌شود که رقمی بسیار مناسب در قیاس با سایر خودروهای موجود در بازار است٬‌ همچنین کشش و شتاب ثانویه خودرو نیز بسیار خوب به نظر می‌رسد و این مساله به خصوص در مقابل خودروهای فاقد توربو چارجر (نظیر سانتافه و …که به کندی معروف هستند)‌ خود را نشان می‌دهد.

در واقع باید تاکید کرد که تکنولوژی استفاده شده در تیگو ۸ در سطحی بالاتر از اکثر خودروهای موجود در بازار کشور تلقی می‌شود و در حد و اندازه تکنولوژی های بکار رفته در خودرویی نظیر فولکس واگن تیگوان است اما با توجه به کیفیت بنزین معمولی٬‌ سازگاری چندانی بین کیفیت بنزین و موتورهای توربو تزریق مستقیم وجود ندارد و این پیشرانه حتی بیشتر از سایر خودروهای توربو مونتاژی کشور نیازمند بنزین سوپر است.

چراغ های مجهز به فناوری LED

قیمت تیگو ۸ پرو و شرایط بازار

مدیران خودرو هنوز به شکل رسمی قیمت دقیق تیگو ۸ پرو را اعلام نکرده‌است اما براساس شرایط فعلی نرخ ارز و قوانین گمرکی به نظر می‌رسد که رقمی بین ۱.۲۵۰ الی ۱.۴۵۰ میلیارد تومان را به عنوان قیمت نهایی تیگو ۸ پرو اعلام شود و با چنین رقمی این خودرو به شکل مستقیم به آلترناتیو صفر کیلومتر خودروهایی نظیر هیوندای سانتافه٬ رنو کولوس٬ نیسان ایکستریل و کیا سورنتو تبدیل خواهد شد که البته فارغ از موضوع تک دیفرانسیل بودن و قابلیت های حرکتی کمتر در مسیرهای خارج جاده‌ای٬ از نظر سطح فناوری‌های کمک رانندگی و امکانات رفاهی می‌تواند حتی نسبت به خودروهای مذکور نیز برتری داشته باشد اما در نقطه مقابل خودروهایی مانند تیگو ۷ مدیران خودرو یا فیدلیتی بهمن خودرو قرار دارند که عملکرد و امکانات کمتری را در محدوده قیمتی کمتر از ۱ میلیارد تومان ارایه می‌دهند و از این نظر باید منتظر ماند و دید که مشتریان حاضر به پرداخت اختلاف قیمتی نسبتا سنگین بین این خودروهای چینی می‌شوند و یا خرید خودروهای دست دوم وارداتی را علیرغم کارکرد و مخارج نگهداری بیشتر٬ ترجیح می‌دهند.

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • اسپیس ایکس، شرکت Cursor را به قیمت ۶۰ میلیارد دلار خرید
    اسپیس ایکس، شرکت Cursor را به قیمت ۶۰ میلیارد دلار خرید 22 دقیقه پیش
  • اسنپ از عینک آینده رونمایی کرد؛ گامی به سوی پایان عصر گوشی‌های هوشمند
    اسنپ از عینک آینده رونمایی کرد؛ گامی به سوی پایان عصر گوشی‌های هوشمند 23 دقیقه پیش
  • نخستین واکسن طراحی‌شده با هوش مصنوعی وارد مرحله آزمایش انسانی شد
    نخستین واکسن طراحی‌شده با هوش مصنوعی وارد مرحله آزمایش انسانی شد 24 دقیقه پیش
  • مطالعه جدید: اقتصاد خانواده بر مغز کودک اثر مستقیم دارد
    مطالعه جدید: اقتصاد خانواده بر مغز کودک اثر مستقیم دارد 24 دقیقه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16612
  • اقتصاد 12064
  • بازار مالی 2501
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 8050
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1952
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • خبر مهم وزارت راه برای مستاجران/ سقف افزایش نرخ اجاره اعلام شد + جزییات
    خبر مهم وزارت راه برای مستاجران/ سقف افزایش نرخ اجاره اعلام شد + جزییات 5 ساعت پیش
  • سقوط آزاد خرید و فروش مسکن در تهران/ چه زمانی رونق به بازار مسکن بازمی‌گردد؟
    سقوط آزاد خرید و فروش مسکن در تهران/ چه زمانی رونق به بازار مسکن بازمی‌گردد؟ 5 ساعت پیش
  • ماجرای تعیین سقف قیمت مسکن چه بود؟
    ماجرای تعیین سقف قیمت مسکن چه بود؟ 5 ساعت پیش
  • لیست قیمت خرید مسکن در اصفهان/ قیمت هر متر آپارتمان در مرداویج، جلفا، مولوی و…چقدر است؟ + جدول
    لیست قیمت خرید مسکن در اصفهان/ قیمت هر متر آپارتمان در مرداویج، جلفا، مولوی و…چقدر است؟ + جدول 5 ساعت پیش
  • خبر مهم برای متقاضیان نهضت ملی مسکن/ جزییات
    خبر مهم برای متقاضیان نهضت ملی مسکن/ جزییات 5 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

فاماسرور |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور