سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » صعود دلار متوقف شد

صعود دلار متوقف شد

زمان انتشار: 14 اکتبر 2021 ساعت 8:05

دسته بندی: اقتصاد

شناسه خبر: 2477216

زمان مطالعه: 13 دقیقه

صعود دلار متوقف شد

دلار در روزهای اخیر صعود قابل توجهی مقابل رقبا داشته و اکنون برخی از معامله گران در حال خارج کردن بخشی از سود خود هستند. با توجه به اینکه هم صندوق بین المللی پول و هم بانک جهانی از رشد خوب اقتصادی آمریکا در سال جاری و سال اینده خبر داده اند اسکناس سبز موقعیت مستحکمی خواهد داشت البته عملکرد اقتصادی بهتر چین، توجه معامله گران را به روی سرمایه گذاری بر روی یوان نیز جلب کرده و دلار کاملا از نرخ برابری بالای هفت یوانی سال قبل فاصله گرفته است.

همزمان با افزایش تقاضا برای اوراق دلاری، بازدهی اوراق قرضه دو ساله خزانه داری آمریکا به بالاترین سطح ۱۸ ماه اخیر رسیده است. محبوب تر شدن اوراق دلاری بیش از همه به ضرر ین ژاپن تمام شده که همواره جز امن ترین گزینه ها در بازار ارز بوده است. ین در سه هفته اخیر با وجود افزایش های مقطعی، حدود پنج درصد ارزش خود را در برابر دلار از دست داده است و نظرسنجی دویچه بانک نشان می دهد رالی صعودی اوراق دلاری ادامه خواهد داشت.

گروهی از اقتصاددانان آمریکایی در نامه مشترکی هشدار دادند که تداوم روند کاهش اطمینان مصرف کنندگان به شرایط اقتصادی این کشور باعث خواهد شد تا رشد اقتصادی به دلیل کاهش سرمایه های ورودی جدید کاهش قابل توجهی پیدا کند. در بازار ارز معامله گران کماکان امیدوارند دولت و کنگره بر سر افزایش سقف بدهی دولت به توافق برسند تا از تعطیلی دولت جلوگیری شود. نگرانی از بدهی های دولت در ماه های اخیر در بین فعالان اقتصادی آمریکا بالا گرفته است.

بانک جهانی در گزارش جدید خود از چشم انداز اقتصادی کشورهای جهان اعلام کرد که همه گیری کرونا کماکان اصلی ترین ریسک مشترک بر سر راه اقتصاد جهانی است و در نتیجه شیوع سویه های جدید انتظار می رود رشد اقتصادی جهان کمتر از چیزی باشد که پیشتر تصور می شد. در این بین، رشد اقتصادی چین در سال اینده به ۵.۴ درصد خواهد رسید که نسبت به رشد ۸.۵ درصدی پیش بینی شده امسال آن یک کاهش محسوس است. اقتصاد چین سال قبل را با رشد ۲.۳ درصدی به پایان برده بود.

دلار

ارزهای اروپایی در هفته های اخیر تا حد زیادی برابر دلار عقب نشسته اند که یکی از دلایل اصلی آن، رشد اقتصادی بیشتر آمریکا در ماه های قبل و همچنین انتظار رشد اقتصادی بیشتر برای این کشور تا سال اینده به نسبت کشورهای اروپایی بوده است. در بین ارزهای مهم اروپایی، یورو عملکرد بدتری را نسبت به سایر سایرین مقابل اسکناس سبز داشته و نرخ برابری آن به طور معناداری از محدوده ۱.۲ دلاری که اواخر سال قبل ثبت شد، فاصله گرفته است.

رؤسای جمهور آمریکا و چین در یک گفتگوی اینترنتی بر سر تداوم گفت‌وگوها به توافق رسیدند. با وجود آنکه روابط دو اقتصاد نخست جهان از نظر سیاسی کماکان بهبود زیادی از زمان ترامپ نداشته اما حجم روابط تجاری و سرمایه گذاری دو کشور کماکان رو به افزایش است. چین یکی از سرمایه گذاران خارجی اصلی در آمریکا به شمار می رود و این امید وجود دارد که با تلطیف مناسبات سیاسی دو کشور، موج تازه ای از سرمایه توسط اتباع این کشور روانه بازارهای مالی آمریکا شود.

کسری حساب تجاری آمریکا کماکان رو به افزایش است و این مسئله فشار را روی دلار بیشتر می کند. در ماه آگوست واردات آمریکا ۲۸۷ میلیارد دلار بوده که این رقم ۷۳.۳ میلیارد دلار بیشتر از صادرات بوده است. در مقایسه با ماه قبل، صادرات آمریکا ۰.۵ درصد و واردات این کشور ۱.۴ درصد بیشتر شده اند. کماکان بیشترین کسری حساب تجاری مربوط به تجارت با چین ( ۲۸.۱ میلیارد دلار) بوده است و پس از چین، کانادا ۵.۱ میلیارد دلار بیشتر از وارداتش از آمریکا، به این کشور صادرات داشته است.

وضعیت کسری بودجه دولت، احتمال مخالفت برخی سناتورها دموکرات با انتصاب جروم پاول به عنوان رییس بانک مرکزی آمریکا، بالا باقی ماندن نرخ تورم و امید کم به کاهش آن در کوتاه مدت و افزایش تنش های بین پکن و واشنگتن از جمله دلایلی است که فشار را روی دلار در بازار ارز زیاد کرده است. چین به تازگی یک شرکت صادرات محصولات دریایی مستقر در آمریکا را منشأ کرونا معرفی کرده است و محدودیت ها نیز روی حضور شرکت های بزرگ چینی در بورس آمریکا روز به روز بیشتر می شود.

با بازگشت تدریجی زندگی به سطح عادی در آمریکا و فروکش کردن نسبی تب کرونا، بازار کار این کشور رفته رفته در حال جان گرفتن است تا جایی که تا پایان سپتامبر، ۱۵۳ میلیون و ۲۳۰ هزار نفر در بازار کار مشارکت داشته اند. شمار جمعیت بیکاران آمریکایی تا پایان این ماه معادل هشت میلیون و ۳۹۸ هزار نفر بوده است. سهم بخش خصوصی از اشتغال کل، ۱۲۰ میلیون و ۸۹ هزار شغل و بخش دولتی ۲۲ میلیون و ۷۹۳ هزار شغل بوده است. همچنین ۹ میلیون و ۵۹۹ هزار آمریکایی نیز خود اشتغال بوده اند.

تا پایان ماه آگوست متوسط نرخ بیکاری در بزرگ‌ترین اقتصاد اروپا به ۳.۶ درصد رسید که در مقایسه با ماه قبل ۰.۱ درصد کمتر شده است تا بدین ترتیب پایین ترین نرخ بیکاری آلمان در ۱۴ ماه اخیر به ثبت برسد. طی این مدت شمار افراد بیکار آلمانی با ۱.۱ درصد کاهش نسبت به ماه قبل به یک میلیون و ۵۴۰ هزار نفر رسیده و جمعیت شاغلان نیز در آلمان در این ماه با ۰.۴ درصد افزایش نسبت به ماه قبل به ۴۴ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر رسیده است.

تاکنون بیش از ۲۳۹ میلیون و ۸۹۰ هزار و ۶۴۶ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین چهار میلیون و ۸۸۸ هزار و ۳۰۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۷۳۹ هزار و ۶۱۸ نفر، برزیل با ۶۰۱ هزار و ۵۷۴ نفر، هند با ۴۵۱ هزار و ۴۶۸ نفر، مکزیک با ۲۸۲ هزار و ۷۷۳ نفر و روسیه با ۲۱۹ هزار و ۳۲۹ نفر بوده است.

گریگ مخوروس – استراتژیست ارشد ارزی در موسسه کارمینیاک – گفت: مشخص نیست که چه زمانی شاهد بازگشت مجدد نرخ تورم در کشورهای مختلف به محدوده هدف دو درصدی خواهیم بود اما با بالا باقی ماندن نرخ تورم، انتظارات تورمی نیز نسبت به قبل از آغاز کرونا به میزان قابل توجهی بیشتر شده است. در این شرایط، دارایی های امن مقصد جذابی برای سرمایه گذاری باقی خواهند ماند و رشد قیمت دارایی های پرریسک تر آهسته خواهد بود. شاخص دلار (نرخ های زیر بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است)

شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۳۵ درصد کاهش نسبت به روز گذشته، در سطح ۹۴.۰۴۷ واحد بسته شد.

شاخص دلار معمولا در برابر شش ارز مهم جهانی یا ۱۰ ارز برتر جهانی بیان می شود که شاخص دلار در گزارشات ایسنا، شاخص ۱۰ ارزی و در بردارنده تغییرات قیمتی دلار مقابل ارزهای یورو، پوند انگلیس، روپیه هند، دلار استرالیا، دلار کانادا، دلار سنگاپور، فرانک سوییس، رینگت مالزی، ین ژاپن و یوان چین است.

نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل ۱.۰۸۲ دلار اعلام شد.

ارزهای اروپایی

در تازه‌ترین دور از معاملات، پوند با ۰.۳۸ درصد افزایش نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۳۶۶ دلار مبادله شد. یورو ۰.۳۷ درصد بالا رفت و با ماندن در کانال ۱.۱۵ به ۱.۱۵۹ دلار رسید.

ارزهای آسیایی

در معاملات بازارهای ارزی آسیایی، هر دلار با ۰.۰۷ درصد افزایش به ۱۱۳.۵۰۵ ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۳۵۵ دلار مبادله شد. همچنین نرخ برابری دلار معادل ۶.۴۶۶ یوان چین اعلام شد.

223223

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۲۶ خرداد ۱۴۰۵/ دلار لب مرز کانال ۱۵۰ هزار تومان قرار گرفت + جدول
    قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۲۶ خرداد ۱۴۰۵/ دلار لب مرز کانال ۱۵۰ هزار تومان قرار گرفت + جدول 10 ساعت پیش
  • قیمت جدید بازار طلا و سکه امروز ۲۶ خرداد ۱۴۰۵/ طلا بالاخره وارد کانال ۱۵ میلیون تومان شد + جدول
    قیمت جدید بازار طلا و سکه امروز ۲۶ خرداد ۱۴۰۵/ طلا بالاخره وارد کانال ۱۵ میلیون تومان شد + جدول 10 ساعت پیش
  • یک اتفاق مهم در بازار گوشت/ پوریان: منتظر این تغییر قیمتی در بازار گوشت باشید!
    یک اتفاق مهم در بازار گوشت/ پوریان: منتظر این تغییر قیمتی در بازار گوشت باشید! 10 ساعت پیش
  • خبر مهم تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان/ فردا منتظر این واریزی مهم باشید + رقم واریزی
    خبر مهم تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان/ فردا منتظر این واریزی مهم باشید + رقم واریزی 10 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16582
  • اقتصاد 12039
  • بازار مالی 2501
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 8040
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1947
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • دیدار نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، از شرکت تامین اول ره‌آوا
    دیدار نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، از شرکت تامین اول ره‌آوا 13 ساعت پیش
  • سمنان از استان‌های شاخص شبکه ملی خون‌رسانی کشور است
    سمنان از استان‌های شاخص شبکه ملی خون‌رسانی کشور است 13 ساعت پیش
  • برق، بستر پیشرفت نظام در حوزه اقتصادی است
    برق، بستر پیشرفت نظام در حوزه اقتصادی است 13 ساعت پیش
  • انعقاد ۶۴ همت تفاهم‌نامه و قرارداد در دومین نمایشگاه زمین، مسکن و فرصت‌های ساخت‌وساز مشهد
    انعقاد ۶۴ همت تفاهم‌نامه و قرارداد در دومین نمایشگاه زمین، مسکن و فرصت‌های ساخت‌وساز مشهد 13 ساعت پیش
  • افتتاح کشتارگاه صنعتی دام ایوان با سرمایه‌گذاری ۴۸۰ میلیارد ریالی
    افتتاح کشتارگاه صنعتی دام ایوان با سرمایه‌گذاری ۴۸۰ میلیارد ریالی 13 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

فاماسرور |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور