سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » فراخوان حضور استارتاپ‌های گردشگری در اکسپوی ۲۰۲۰ دبی تمدید شد

فراخوان حضور استارتاپ‌های گردشگری در اکسپوی ۲۰۲۰ دبی تمدید شد

زمان انتشار: 29 سپتامبر 2021 ساعت 5:45

دسته بندی: فناوری اطلاعات

شناسه خبر: 2084728

زمان مطالعه: 7 دقیقه

مهلت شرکت استارتاپ‌ها و شرکت‌های مختلف در جشنواره‌های گردشگری اکسپو۲۰۲۰دبی، به مدت یک ماه تمدید شد. به گزارش روابط عمومی دبیرخانه تخصصی برگزاری این جشنواره‌ها، فراخوان شرکت در جشنواره‌های سه‌گانه‌‌ «ایده‌ها و استارتاپ‌های برتر»، «نوآوری در آژانس‌های مسافرتی» و «نوآوری در هتلداری» تا پایان مهرماه ۱۴۰۰ تمدید و علاقه‌مندان می‌توانند در فرصت باقی‌مانده در این فراخوان ثبت‌نام کنند.

پاویون گردشگری ایران در اکسپو۲۰۲۰دبی، اعلام کرده افتتاحیه عمومی اکسپو به مدت ۱۰ روز (از روز۱اکتبر تا ۱۰ اکتبر) به طول خواهد انجامید و هماهنگی‌های لازم برای افتتاح جشنواره‌های سه‌قلوی گردشگری، در یکی از روزهای افتتاحیه‌ اکسپو انجام شده و پرچم جشنواره‌های سه‌قلو در پاویون گردشگری ایران بالا خواهد رفت.

پاویون گردشگری ایران اعلام کرده داوری جشنواره‌ها در دو مرحله صورت می‌گیرد و یک داور از سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (UNIDO) نیز در هییت داوران حضور دارد. کل فرایند داوری از ابتدا تا پایان، زیر نظر وزارت میراث فرهنگی و یونیدو صورت می‌گیرد.

دبیرخانه جشنواره‌های سه‌گانه استارتاپ‌ها و تیم‌های نوآور گردشگری اعلام کرده در غربالگری اولیه تعدادی از استارتاپ‌ها و هتل‌ها و آژانس‌های مسافرتی انتخاب و برای ارائه نوآوری‌هایشان به اکسپو اعزام می‌شوند و مرحله دوم شامل امتیازدهی به گروه‌های اعزامی است.

ماموریت جشنواره‌های سه‌قلوی نوآوری در گردشگری توسعه صنعت گردشگری تعریف و برنامه‌ریزی و برگزاری آن‌ها از طرف وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به مجموعه سرو بنیان ادبی(سبا) واگذار شده است.

هدف اصلی برگزاری جشنواره‌های سه‌قلو معرفی نوآوری‌های گردشگری در سطح بین‌المللی، تقویت برند ملی ایران در حوزه گردشگری و جذب گردشگرها و سرمایه‌گذاران خارجی برای بخش نوآورانه گردشگری کشور عنوان شده است.

در جشنواره ایده‌ها و استارتاپ‌ها، ایده‌ها از جنبه نوآورانه بودن، قابل اجرا بودن، اقتصادی بودن و درآمدزا بودن مورد بررسی قرار می‌گیرند و در بخش استارتاپ‌های در حال فعالیت، اینکه استارتاپ تا چه اندازه قابل سرمایه گذاری است، چقدر نوآورانه است و ایده محوری آن چیست ارزیابی می‌شوند.

به دنبال اعلام رسمی تمدید فراخوان ثبت‌نام تا پایان مهرماه ۱۴۰۰، همه استارتاپ های حوزه گردشگری، هتل‌ها و مراکز تفریحی و آژآنس‌های بند الف و بند ب می‌توانند در این جشنواره‌ها شرکت کنند.

متقاضیان می‌توانند برای ثبت‌نام به سایت saba.co.com مراجعه و فرم‌های شرکت در این جشنواره‌ها را به صورت آنلاین پر کنند.

پیش از این «حامد دستفروشان»، دبیر تخصصی دبیرخانه جشنواره‌های سه‌گانه نوآوری گردشگری در گفت‌وگو با رسانه‌ها گفته بود که منتخبان این جشنواره‌ها برای ارائه نوآوری‌های‌شان به اکسپو اعزام می‌شوند و آنجا در قالب استیج ایده، محصول و خدمات‌شان را ارائه می‌دهند.

اکسپوی دبی، قرار بود در سال ۲۰۲۰ برگزار گردد، اما همه گیری بیماری کرونا اجازه اجرای آن را در سال ۲۰۲۰ نداد و به همین دلیل با یک سال تاخیر این مراسم برگزار می شود. اکسپو در سال ۲۰۲۱ در شهر دبی یکی از زیباترین و با شکوه ترین شهرهای کشور امارات متحده عربی برگزار می شود.

پادشاه این کشور اعلام کرده است که قصد دارند نمایشگاه را آن چنان باشکوه و زیبا برگزار کند که چشم همه از دیدن آن تعجب کرده و شرکت کنندگان در این جشنواره حیرت زده شوند. دبی برای آنکه بتواند این مراسم را به بهترین شکل ممکن انجام دهد سرمایه گذاری های هنگفتی را در نظر گرفته و تبلیغات زیادی در این راستا انجام داده است.

اهمیتی که این مراسم برای کشور امارات دارد را از روی میزان بودجه ای که برای ساخت مکان نمایشگاه اختصاص داده است نیز می توان متوجه شد. کشور امارات حدود ۴۲ میلیارد دلار هزینه کرده است تا مکانی مناسب و بسیار زیبا برگزاری این نمایشگاه را بسازد.

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • ۸ کاربرد مهم گوگل جمینای در عصر هوش مصنوعی
    ۸ کاربرد مهم گوگل جمینای در عصر هوش مصنوعی 22 ساعت پیش
  • یوتیوب به CarPlay می‌آید؛ رقابت جدید با اندروید اتو
    یوتیوب به CarPlay می‌آید؛ رقابت جدید با اندروید اتو 22 ساعت پیش
  • گلکسی Z Fold 8؛ نمایشگر بهتر، طراحی باریک‌تر و سخت‌افزار قدرتمندتر
    گلکسی Z Fold 8؛ نمایشگر بهتر، طراحی باریک‌تر و سخت‌افزار قدرتمندتر 22 ساعت پیش
  • خودرویی که شاید هیچ‌وقت به شارژر نیاز نداشته باشد!
    خودرویی که شاید هیچ‌وقت به شارژر نیاز نداشته باشد! 22 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16612
  • اقتصاد 12039
  • بازار مالی 2501
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 8040
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1947
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • پایان موفقیت‌آمیز اورهال بویلر کمکی شماره ۲ نیروگاه بندرعباس
    پایان موفقیت‌آمیز اورهال بویلر کمکی شماره ۲ نیروگاه بندرعباس 13 ساعت پیش
  • بیش از ۵ هزار هرمزگانی به دلیل نزاع به پزشکی قانونی مراجعه کردند
    بیش از ۵ هزار هرمزگانی به دلیل نزاع به پزشکی قانونی مراجعه کردند 13 ساعت پیش
  • رفع ۱۳ نقطه حادثه‌خیز در چهارمحال و بختیاری
    رفع ۱۳ نقطه حادثه‌خیز در چهارمحال و بختیاری 13 ساعت پیش
  • بهره برداری از یک واحد پرورش مرغ گوشتی در بستک هرمزگان
    بهره برداری از یک واحد پرورش مرغ گوشتی در بستک هرمزگان 13 ساعت پیش
  • برگزاری دوره آموزشی حصیربافی در شهرستان میامی
    برگزاری دوره آموزشی حصیربافی در شهرستان میامی 13 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

فاماسرور |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور