سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » دردسر طولانی‌مدت آبی‌اناری‌ها

دردسر طولانی‌مدت آبی‌اناری‌ها

زمان انتشار: 10 سپتامبر 2021 ساعت 9:30

دسته بندی: ورزش

شناسه خبر: 1597522

زمان مطالعه: 9 دقیقه

دردسر طولانی‌مدت آبی‌اناری‌ها

سپهر ستاری: یک معامله برد-برد؛ اتلتیکو برای آوردن گریزمان، هافبک سابقاً بی‌انگیزه خود یعنی «سائول نیگز» را به چلسی منتقل نمود و بارسا نیز به عنوان جانشین غیرمستقیم آنتوان، سراغ جذب قرضی «لوک دی‌یانگ» از سویا رفت.

تقریباً تمام طرف‌های درگیر در این سه انتقال حالا خوشحال هستند؛ سائول به یک شروع جدید نیاز داشت، سیمئونه خواهان بازگشت گریزمان بود و بازیکن فرانسوی هم نتوانست به رویاهای خود در «نیوکمپ» جامه عمل بپوشاند. دی‌یانگ نیز قطعاً از این اتفاقات رضایت کامل دارد چرا که صبح روز سه‌شنبه به عنوان مهاجم سوم تیم سویا از خواب بیدار شد ولی یک روز بعد لباس بلوگرانا را روی تنش دید! ضمن اینکه در بدنه مدیریتی کاتالان‌نشین‌ها نیز – با توجه به بدهی 1.3 میلیارد یورویی این باشگاه که باعث از دست رفتن مسی هم شده بود – جدایی گریزمان و خلاص شدن از دستمزد سنگین او، احساس آرامش قابل توجهی ایجاد کرد.

با این حال اتفاقات روز پایانی باعث سردرگمی هواداران بارسا شده است؛ این تیم احتمالاً در اولین بازی‌اش در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا مقابل بایرن مونیخ، با خط حمله‌ای متشکل از «لوک دی‌یانگ» مهاجم سابق نیوکاسل، «مارتین برایتویت» که دو سال پیش در چنین بازه‌ای در میدلزبرو توپ میزد و «ممفیس دیپای» نیمکت‌نشین سابق باشگاه منچستریونایتد به میدان خواهد رفت. اتفاقی که پذیرش آن برای هوادارانی که در دهه‌های اخیر با افتخار به تماشای ستارگان بزرگ حاضر در خط آتش بلوگرانا می‌نشستند، بسیار سخت خواهد بود. ستاره‌هایی از جمله «رونالدینیو»، «ساموئل اتوئو»، «تیری آنری» و «داوید ویا». یا خط حمله افسانه‌ای و درخشانی همچون «MSN» شامل «لیونل مسی»، «لوئیس سوارس» و «نیمار جونیور». رسیدن از آن ستاره‌ها به خط حمله فعلی واقعاً به این راحتی‌ها قابل هضم نیست.

بدون شک مقصر اصلی این وضعیت «جوزپ ماریا بارتومئو» و تیم مدیریتی سابق باشگاه است اما «خوان لاپورتا» هم در زمان حضور در انتخابات ریاست باشگاه از چنین وضعیتی آگاهی کامل داشت و در این مدت هیچ تغییری در ماجرا ایجاد نکرد تا مشخص شود مدیریت جدید هم هیچ برنامه خاصی جهت تغییر این وضعیت در چنته ندارد.

در همان روزهای ابتدایی تابستان همه خبر داشتند که آبی‌اناری‌ها به دنبال فروش چند بازیکن هستند؛ به خصوص فروشِ چهره‌هایی که دستمزدهای بالایی می‌گرفتند. ستاره‌هایی همچون «فیلیپه کوتینیو»، «میرالم پیانیچ»، «ساموئل اومتیتی» و «عثمان دمبله». البته که گریزمان نیز یکی دیگر از این گزینه‎ها بود. در مقابل اما در ماه‌های جولای و آگوست نفراتی که دستمزد پایین‌تری در قراردادشان خودنمایی می‌کرد به فروش رفتند؛ گزینه‌هایی همانند «جونیور فیرپو»، «ژان کلیر تودیبو»، «کونراد دلافوئنته»، «فرانسیسکو ترینکائو» و «کارلوس آلنیا». جالب‌تر اینکه لاپورتا تا پنجم آگوست در حضور هواداران قاطعانه وعده می‌داد که مسی در باشگاه می‌ماند اما در نهایت اعتراف نمود که حفظ فوق‌ستاره آرژانتینی یک «ماموریت غیرممکن» است!

دقیقاً از همان زمان آقای مدیر شانه‌به‌شانه «رونالد کومان» مربی آبی‌اناری‌ها در حرکتی هماهنگ شروع به تمجید از گریزمان کردند تا به هواداران اینگونه القا نمایند که مهاجم فرانسوی ستاره بعدی باشگاه خواهد بود! با تمام این اوصاف ولی نیاز کاتالان‌نشین‌ها به کاهش شدید هزینه‌ها فراتر از این حرف‌ها بود. بله؛ کاهش چشم‌گیر دستمزد «جرارد پیکه»، «یوردی آلبا» و «سرخیو بوسکتس» باعث شد خریدهای جدیدی همانند «سرخیو آگوئرو»، «ممفیس دیپای» و «اریک گارسیا» بتوانند قراردادشان را ثبت کنند اما این کاهش هزینه‌های کافی نبود.

به همین دلیل هم «امرسون رویال»، مدافع راست برزیلی که بارسا چند هفته قبل بند بازخرید او از رئال بتیس را فعال و از او به عنوان «دنی آلوزِ» جدید یاد می‌کرد، با 25 میلیون یورو به تاتنهام فروخته شد. البته بارسا در جریان خرید او از بتیس و فروش دوباره‌اش تنها 5 میلیون یورو در مجموع سود به دست آورد!

انتقال گریزمان هم به شکلی متفاوت انجام شده؛ آنتوان در ابتدا به صورت قرضی پای به «واندا متروپولیتانو» گذاشته تا دستمزدش توسط تیم مادریدی پرداخت شود. در این بین یک بند خرید اجباری 40 میلیون یورویی وجود دارد که در تابستان بعدی یا تابستان 2023 باید فعال شود. این مبلغ برای بازیکنی که بارسا دو سال پیش برای جذبش 135 میلیون یورو هزینه کرده بود، به هیچ عنوان یک تجارت سودده تلقی نمی‌شود اما به هر حال باید آن را بپذیرد.

زمانی که لیست نفرات بارسلونا در فصل جدید اعلام شد، فقط یک نکته مثبت وجود داشت و آن پوشیدن شماره 10 توسط استعداد 18 ساله لاماسیا یعنی «آنسو فاتی» بود؛ استعداد جوانی که می‌تواند برای یک دهه آینده هواداران را در نیوکمپ به وجد آورد. البته در مورد او دو هشدار وجود دارد؛ یکی اینکه مدیربرنامه‌هایش کسی نیست جز «ژرژ مندس». دومی هم اینکه قرارداد فاتی در ژوئن آینده به اتمام خواهد رسید.

این تابستان برای هیئت مدیره و هواداران بارسلونا بسیار پیچیده و طولانی سپری شد و با توجه به شرایط فعلی به نظر می‌رسد وضعیت مالی آزاردهنده آبی‌اناری‌ها و درد ناشی از آن، احتمالاً برای مدت طولانی ادامه داشته باشد.

نویسنده: درموت کوریگان

مترجم: سپهر ستاری

258 41

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال!
    عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال! 4 ماه پیش
  • عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال!
    عکس | قیمت ۲۱ میلیون تومانی برای بلیت بازی استقلال! 4 ماه پیش
  • غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس
    غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس 4 ماه پیش
  • غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس
    غیبت مشکوک شکاری در لیست پرسپولیس 4 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16612
  • اقتصاد 12039
  • بازار مالی 2501
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 8040
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1947
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • پایان موفقیت‌آمیز اورهال بویلر کمکی شماره ۲ نیروگاه بندرعباس
    پایان موفقیت‌آمیز اورهال بویلر کمکی شماره ۲ نیروگاه بندرعباس 13 ساعت پیش
  • بیش از ۵ هزار هرمزگانی به دلیل نزاع به پزشکی قانونی مراجعه کردند
    بیش از ۵ هزار هرمزگانی به دلیل نزاع به پزشکی قانونی مراجعه کردند 13 ساعت پیش
  • رفع ۱۳ نقطه حادثه‌خیز در چهارمحال و بختیاری
    رفع ۱۳ نقطه حادثه‌خیز در چهارمحال و بختیاری 13 ساعت پیش
  • بهره برداری از یک واحد پرورش مرغ گوشتی در بستک هرمزگان
    بهره برداری از یک واحد پرورش مرغ گوشتی در بستک هرمزگان 13 ساعت پیش
  • برگزاری دوره آموزشی حصیربافی در شهرستان میامی
    برگزاری دوره آموزشی حصیربافی در شهرستان میامی 13 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

فاماسرور |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور