سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » خبر مهم برای جاماندگان سهام عدالت

خبر مهم برای جاماندگان سهام عدالت

زمان انتشار: 7 سپتامبر 2021 ساعت 12:46

دسته بندی: اقتصاد

شناسه خبر: 1521962

زمان مطالعه: 7 دقیقه

خبر مهم برای جاماندگان سهام عدالت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، حجت الله عبدالملکی در مراسم افتتاح و تجلیل از تعاونی های برتر در مجموعه تلاش، تعاون و فعالیتهای تعاونی را از جمله نمادهای درون زا بودن اقتصاد عنوان کرد و با بیان اینکه باید دو مولفه دانش بنیان و برونگرا بودن را احیا کنیم، گفت: در حوزه نوآوری و فعالیت های دانش بنیان اقدامات خوبی در حوزه تعاون شروع شده است؛ تعاونی های سنتی هم برکاتی دارند اما اگر عنصر نوآوری و دانش اضافه شود بهره وری را به صورت تصاعدی در تعاون بالا می برد.

وی افزود: صادرات یکی از نمادهای بارز برونگرایی است و تعاونی های ما در حوزه تولیدی خدماتی و رفاهی نقش قابل ملاحظه‌ای در صادرات دارند لذا اعتقاد من بر این است که فعالیت‌های اقتصادی در بخشهای تولید و توزیع باید تعاون باشد و محور کار را تعاون قرار بدهیم و اگر تعاون نشد به بخش خصوصی و بعد بخش دولتی روی بیاوریم.

وزیرتعاون تاکید کرد: اگر این رویکرد را داشته باشیم اهداف بالادستی مثل تحقق سهم ۲۵ درصدی تعاون از اقتصاد ملی که سالها عقب مانده و چشم‌اندازی برای تحقق آن نمی بینیم، محقق می شود.

به گفته عبدالملکی در صورتی که در بخش‌های مدیریت کشور تعاون به معنای واقعی دیده شود دیگر فقط بانک توسعه تعاون اولویت تسهیلات‌دهی اش تعاونی ها نخواهد بود بلکه همه بانک‌های کشور اولویتشان تعاونی‌ها می‌شود. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در دولت سیزدهم رویکردهای جدیدی در بخش تعاون رقم خواهیم زد، اظهار کرد: محور اقدامات اساسی همچون مقررات زدایی و شاخص فضای کسب و کار تعاونی و تقویت فعالیت های دانش‌بنیان در حوزه تعاون را دنبال و مقرراتی که مانع شکل گیری تعاونی ها می شود شناسایی و حذف خواهیم کرد تا تسهیلگری در بخش تعاون اتفاق بیفتد.

وی گفت: در دولت سیزدهم بنا داریم سکویی برای پرتاب بخش تعاون درنظر بگیریم و از فرصتها و ظرفیت‌های تعاون استفاده کنیم، این که سهم تعاون در اقتصاد زیر ۳.۵ درصد است یعنی که از این فرصت استفاده نکردیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: برنامه های زیادی در حوزه تعاون در بحث اشتغال و رفاه اجتماعی داریم و امیدوارم در دولت سیزدهم که دولت مردمی است از ظرفیت‌های بخش تعاون به نفع شایسته استفاده کنیم.

عبدالملکی در حاشیه مراسم در جمع خبرنگاران نیز از تدوین طرحی با همکاری وزارت راه و شهرسازی ددر حوزه تعاونی های مسکن خبر داد و گفت این طرح علاوه بر اینکه به تقویت تعاونی های مسکن و اشتغالزایی در این بخش کمک می کند موجب خانه دار شدن اقشار کم درآمد خصوصاً کارگران می شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره تعاونی های سهام عدالت و جاماندگان گفت: رویکرد ما تقویت تعاونی‌های سهامی عدالت است و دولت این عزم را دارد که در یک بستر و فرایند قانونی به جاماندگان سهام عدالت هم سهام واگذار شود و با تصمیم دولت و محوریت وزارت اقتصاد تا آخر سال این واگذاری انجام شود. اصل کار مورد تایید دولت قرار گرفته و امیدواریم تعاونی‌های سهام عدالت احیا شوند و ظرفیت آنها مورد استفاده قرار گیرد.

وی همچنین گفت: در بحث تعاونی‌های سهام عام نیز انتظار داریم با قوانین مشخصی که در سند توسعه تعاون آمده از بازار سرمایه هم کمک بگیریم و مشوق های دولتی و تسهیل گری های حوزه اقتصاد را با اولویت بخش تعاون صورت دهیم.

وزیر کار به جزییات تشکیل اولین جلسه ستاد فرماندهی اشتغال کشور نیز اشاره کرد و گفت:محور این جلسه که با حضور همه نهادهای عمومی دولتی و انقلابی برگزار شد، بیشتر برنامه ریزی میان مدت برای سال ۱۴۰۱ و تحقق یک میلیون فرصت شغلی بود که دولت وعده آن را داده است.

وی با بیان اینکه به دنبال منسجم کردن برنامه اشتغال کشور هستیم، اظهار کرد : در حال حاضر به طور پراکنده برخی از نهادها در حال فعالیت هستند و ما در صدد هستیم در قالب سامانه جامعی که در وزارت کار شکل می‌گیرد همه این فعالیت ها را منسجم کنیم و در آینده نزدیک آمار برنامه اشتغال کشور در سال ۱۴۰۰ را در قالبی متفاوت نسبت به سالهای قبل ارائه خواهیم کرد.

٢٢٣٢٢٣

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • قیمت زمان بازگشایی بازار طلا و سکه امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۵/ طلا در مرز حساس قیمتی قرار گرفت+ جدول
    قیمت زمان بازگشایی بازار طلا و سکه امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۵/ طلا در مرز حساس قیمتی قرار گرفت+ جدول 7 ساعت پیش
  • قیمت زمان بازگشایی بازار دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم ماند + جدول
    قیمت زمان بازگشایی بازار دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم ماند + جدول 7 ساعت پیش
  • سقوط آزاد قیمت طلا/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۵
    سقوط آزاد قیمت طلا/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ 7 ساعت پیش
  • نحوه محاسبه بیمه نیروهای ساعتی و پاره‌وقت/ تکلیف رانندگان و پیک‌های موتوری چه می‌شود؟
    نحوه محاسبه بیمه نیروهای ساعتی و پاره‌وقت/ تکلیف رانندگان و پیک‌های موتوری چه می‌شود؟ 7 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16345
  • اقتصاد 11931
  • بازار مالی 2471
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7992
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1924
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • سد سرابی سریز کرد
    سد سرابی سریز کرد 11 ساعت پیش
  • مشهد برای تدفین رهبر شهید آماده است
    مشهد برای تدفین رهبر شهید آماده است 11 ساعت پیش
  • توسعه  پایدار بخش معادن نیازمند استفاده حداکثری از توان تخصصی مهندسین است
    توسعه پایدار بخش معادن نیازمند استفاده حداکثری از توان تخصصی مهندسین است 11 ساعت پیش
  • نقش بانک ملی در توسعه زیرساخت‌های اقتصادی کرمان/ هم‌اندیشی نمایندگان مجلس و مدیران بانکی
    نقش بانک ملی در توسعه زیرساخت‌های اقتصادی کرمان/ هم‌اندیشی نمایندگان مجلس و مدیران بانکی 11 ساعت پیش
  • سهمیه سوخت صنایع و معادن قزوین افزایش یافت
    سهمیه سوخت صنایع و معادن قزوین افزایش یافت 11 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور