سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » احتمال بازگشایی مدارس از پایان مهرماه

احتمال بازگشایی مدارس از پایان مهرماه

زمان انتشار: 13 سپتامبر 2021 ساعت 5:01

دسته بندی: جامعه

شناسه خبر: 1668975

زمان مطالعه: 9 دقیقه

احتمال بازگشایی مدارس از پایان مهرماه

محمد وحیدی، درباره چگونگی روند بازگشایی مدارس و دانشگاه ها، با بیان اینکه ما شبکه شاد را یک فرصت برای آموزش و پروش می‌دانیم و آموزش مجازی یک فرصتی بود تا خیلی از آموزش های برتر در آن دیده شود، گفت: اما تحصیل حضوری و بازگشایی کلاس های درس مهمترین رویکردی است که باید در نظام آموزشی کشور دنبال شود، اگر دنبال عدالت آموزشی و تحول آموزشی هستیم نمی‌توان با مدارس بسته این مهم را محقق سازیم.

نماینده مردم بجنورد در مجلس افزود: رویکرد ستاد ملی مبارزه با کرونا هم در سنوات گذشته در این حوزه درست نبوده است، نمی‌خواهیم نقد غیر منصفانه داشته باشیم ولی معمولا تصمیمات این ستاد تصمیمات همه یا هیچ است، برای مثال فعالیت های ورزشی را به کلی تعطیل می کنند و در این مهم تفکیک قائل نشدند، برای مثال باید رشته های ورزشی که در محیطی باز و با جمعیت خیلی کم فعالیت می‌کنند مجاز به فعالیت باشند، صرفا یا همه را تعطیل و یا همه را بازگشایی کردند و برای فعالیت ها با شرایط متفاوت تفکیکی قائل نشدند.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس عنوان کرد: این رویکرد تعطیلی همگانی یا بازگشایی همگانی آفت هایی به دنبال داشته است که یکی از این آفت ها، افت تحصیلی دانش آموزان کشور است، عدم دسترسی دانش آموان به شرایط آموزشی برابر یکی از علل این موضوع است، برای مثال یک دانش آموز در روستایی زندگی می‌کند که به اینترنت دسترسی ندارد، یا یک دانش آموزش تلفن همراه هوشمند و یا تبلت ندارد، یا اینکه شرایط رفت و آمد معلم در نظر گرفته نمی شود.

وی ادامه داد: امسال تاکید داشتیم تا در جلسه ای با حضور وزرای بهداشت، علوم و سرپرست آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش یک تصمیم منطقی اتخاذ شود تا دیگر به آن سیاست "همه یا هیچ" پرداخته نشود و یا اگر انتقادی هم به تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا وجود داشت، تصمیمات تغییر کند.

وحیدی با بیان اینکه همانگونه که گفته شد کنکور با چنین شرایطی برگزار شد و جلوی برگزاری آن گرفته نشد، عنوان کرد: اکنون هم نباید گفته شود کلاس های مدارس تعطیل بماند، ما در کشور ۱۱۳ هزار مدرسه کد دار داریم، ۴۵ هزار عدد از این تعداد مدارس در مناطق مرزی، عشایری، روستایی و حاشیه ای هستند که کمتر از ۷۵ دانش آموز دارند، خیلی از این مدارس هم به لحاظ دسترسی به اینترنت و امکانات اولیه آموزش مجازی دچار مشکل هستند، پس باید برای بازگشایی اینگونه مدارس در قالب رعایت پروتکل های بهداشتی شرایط متفاوتی قائل شویم، از سوی دیگر قرار است تا پایان شهریور ماه همه معلمان واکسینه شوند، با توجه به این موضوع می‌توان به بازگشایی مدارس توجه کرد. از سوی دیگر بهورزهای مناطق روستایی می‌توانند ناظر بر رعایت پروتکل ها در منطقه خود باشند.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: اما در خصوص مدارس پرجمعیت نگاه ترکیبی داریم، چرا که در این مدارس پرجمعیت امکان حضور همه دانش آموزان وجود ندارد، برای مثال سه روز در هفته نیمی از دانش آموزان سه روز دیگر نیمی دیگر از دانش آموزان حاضر شوند، ولی معلمان در طول هفته حضور داشته باشند تا آموزش به صورت مستمر ادامه پیدا کند، ولی ترکیب و نوع حضور دانش آموزان نسبت به شرایط تنظیم شود تا دانش آموزان با معلمان ارتباط حضوری از نزدیک داشته باشند، چرا که عدم وجود این ارتباط به خصوص در مقاطع ابتدایی موجب افت تحصیلی شدید می‌شود، پس این ارتباط باید میان دانش‌آموز و معلم برقرار باشد.

نماینده مردم بجنورد عنوان کرد: متاسفانه برخی به دلیل تعطیلی مدارس از کودکان به عنوان نیروی کار استفاده می‌کنند، خیلی از این کودکانی که اکنون مشغول کار هستند و یا سرگردان هستند، به دلیل تعطیلی مدارس است که با بازگشایی مدارس این موضوع هم کنترل می‌شود، ولی بازگشایی این مدارس به صورت فراگیر تابع واکسیناسیون اولیای دانش آموزان و معلمین به صورت کلی خواهد بود.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: با توجه به قول وزیر بهداشت پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان مهر ماه این واکسیناسیون به صورت همگانی انجام شود.

وی با بیان اینکه در خصوص بازگشایی دانشگاه های تحصیلات تکمیلی که تعداد دانشجویان بسیار کمتر از دوره های پایین تر است برگزاری کلاس ها باید به صورت حضوری باشد، ادامه داد: اصلا سال گذشته به چه دلیل مراکز فنی و حرفه ای را تعطیل کردیم؟ از خیلی کارگاه ها بازدید داشتم کارگاه هایی که دارای سقف های ۱۰ متری بلند بودند و هنرجوها در آن حدود ۵ متر از هم فاصله داشتند، ولی به دلیل مصوبه ستادملی مبارزه با کرونا تعطیل شدند، با آغاز سال تحصیلی این مراکز باید بازگشایی شوند.

وحیدی در پایان گفت: در کنار این مسائل، آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید در رفع فاصله آموزشی که با عدالت آموزشی قابل سنجش است، برنامه مقطعی کوتاه مدت و یا ضربتی داشته باشد تا فاصله را کاهش دهد، اولیای دانش آموزان هم باید وزارت بهداشت، وزارتخانه های علوم و آموزش و پرورش را در حوزه های بهداشتی و آموزشی یاری کنند.

۴۷۲۳۱

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • مدارس این استان فردا (۱۶ دی) تعطیل شد
    مدارس این استان فردا (۱۶ دی) تعطیل شد 6 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16918
  • اقتصاد 12244
  • بازار مالی 2530
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 8111
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1994
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • روایت مردم از بازار اجاره مسکن/ اجاره از دو برابر هم بالاتر رفته/ مسئولین تا کی جلوی افزایش اجاره مسکن را نمی گیرند؟
    روایت مردم از بازار اجاره مسکن/ اجاره از دو برابر هم بالاتر رفته/ مسئولین تا کی جلوی افزایش اجاره مسکن را نمی گیرند؟ 5 ساعت پیش
  • این خانه در تهران متری یک میلیارد تومان قیمت دارد/ جدول قیمت مسکن در پایتخت
    این خانه در تهران متری یک میلیارد تومان قیمت دارد/ جدول قیمت مسکن در پایتخت 5 ساعت پیش
  • پیش‌بینی خاص یک کارشناس از بازار مسکن با تفاهم ایران و آمریکا/ یزدانی: رشد ۱۳۰ درصدی قیمت مصالح به معنای افزایش ۴۰ درصدی قیمت مسکن است
    پیش‌بینی خاص یک کارشناس از بازار مسکن با تفاهم ایران و آمریکا/ یزدانی: رشد ۱۳۰ درصدی قیمت مصالح به معنای افزایش ۴۰ درصدی قیمت مسکن است 5 ساعت پیش
  • خبر مهم وزارت راه برای متقاضیان نهضت ملی مسکن/ رقم تسهیلات برای این واحدها ۸۵۰ میلیون تومان شد
    خبر مهم وزارت راه برای متقاضیان نهضت ملی مسکن/ رقم تسهیلات برای این واحدها ۸۵۰ میلیون تومان شد 5 ساعت پیش
  • پرداخت وام ۲۵ میلیون تومانی آغاز می‌شود / چه کسانی مشمول هستند؟
    پرداخت وام ۲۵ میلیون تومانی آغاز می‌شود / چه کسانی مشمول هستند؟ 5 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

فاماسرور |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور