سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

8 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

8 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

8 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

8 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

8 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

8 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

8 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

8 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

8 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

8 ماه پیش

Home » آخرین آمار واردات موبایل به ایران؛ ثبات سامسونگ، افزایش سهم شیائومی و کاهش سهم هواوی

آخرین آمار واردات موبایل به ایران؛ ثبات سامسونگ، افزایش سهم شیائومی و کاهش سهم هواوی

زمان انتشار: 1 سپتامبر 2021 ساعت 7:06

دسته بندی: فناوری اطلاعات

شناسه خبر: 1356474

زمان مطالعه: 7 دقیقه

جدیدترین آمار رسمی منتشر شده از بازار موبایل نشان می‌دهد طی ۱۲ ماه گذشته ۱۶میلیون و ۷۰۰هزار گوشی تلفن همراه در بازار فروخته و در شبکه ارتباطی کشور فعال شده است. در میان برندهای مختلف، اگرچه سامسونگ هم‌چنان بیشترین سهم را از بازار موبایل ایران داشته، اما شیائومی در حال نزدیک کردن خود به این غول کره‌ای است.

طبق آمار منتشر شده از سوی انجمن واردکنندگان موبایل سامسونگ، شیائومی و اپل بیشترین سهم را از بازار ایران دارند و البته بیش از ۸۵ درصد بازار متعلق به گوشی‌های شیائومی و سامسونگ است. همچنین این آمار حکایت از ثابت ماندن تقریبی میزان واردات گوشی به کشور نسبت به سال گذشته دارد.

در مقایسه با آمار انتشار یافته در خردادماه از سوی این انجمن، سهم سامسونگ از بازار ایران ثابت مانده است. اما شیائومی با وجود محدودیت‌های ایجاد شده از سوی سازمان تنظیم مقررات رادیویی برای واردت برخی از مدل‌های پرفروش آن و با وجود کاهش ۵۰ درصدی واردات گوشی‌های این برند در مردادماه هم چنان مورد استقبال خریداران ایرانی است و توانسته در سه ماه گذشته سهم خود را از بازار موبایل ایران ۴ درصد افزایش داده و به ۳۳ درصد برساند. گوشی‌های آیفون نیز در سه ماه گذشته نیز سهم‌شان یک درصد افزایش یافته است.

با توجه به انتشار گزارش شرکت تحقیقاتی «کانترپوینت» در مرداد ماه امسال مبنی بر این که شیائومی در ماه ژوئن ۲۰۲۱ برای اولین بار جایگاه پرفروش‌ترین برند موبایل جهان را از سامسونگ و اپل ربوده است، افزایش سهم شیائومی در بازار ایران موضوعی دور از انتظار نبود. شاید اگر محدودیت‌های داخلی برای مدل‌های پرفروش این گوشی نبود، اکنون شاهد سهم بیشتر شیائومی در بازار ایران بودیم.

اما یکی دیگر از نکات قابل تامل این آمار، کاهش جایگاه نوکیا و هواوی است. این دو برند در حالی که طی سال ۹۸ پس از سامسونگ بیشترین سهم را از بازار موبایل ایران داشتند اکنون به پایین‌ترین جایگاه رسیده‌اند. طبق آمار منتشر شده از سوی انجمن واردکنندگان موبایل در اردیبهشت ۹۹، طی سال ۹۸ تعداد ۱۵ میلیون و ۳۸۰ هزار دستگاه موبایل وارد کشور شد که از این تعداد چیزی بالغ بر ۱۴ میلیون آن توسط مصرف کنندگان در شبکه ارتباطی تلفن همراه کشور فعال شده بود. همچنین تعداد یک میلیون و پانصد هزار دستگاه موبایل از طریق رویه تجاری و مسافری در اسفند ۹۸ وارد کشور شده بود که یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه از آن در شبکه فعال بود.

در آن زمان سامسونگ با ۵۶ درصد، نوکیا با ۱۷ درصد، هواوی با ۹ درصد، شیائومی با ۷ درصد، اپل با ۵ درصد و آنر با ۳ درصد رتبه‌های اول تا ششم را به لحاظ سهم بازار به خود اختصاص داده بودند. حذف شدن آنر در لیست موبایل‌های وارد شده در سال ۹۹ نیز نشان می‌دهد که بخت و اقبال این برند در بین کاربران ایرانی نیز کمتر شده است.

برندهای ایرانی یک درصد از بازار موبایل را هم تشکیل نمی‌دهند

نکته قابل توجه دیگر در لیستی که توسط انجمن واردکنندگان موبایل منتشر شده اینست که برندهای ایرانی موبایل جایگاه یک درصدی هم در بین کاربران ندارند. این در حالی است که در سالیان گذشته پروژه گوشی ملی جدی‌تر گرفته شد و شرکت‌های ایرانی جدیدی در زمینه تولید گوشی شروع به فعالیت کردند اما به نظر می‌رسد همچنان سهم هیچ یک از این برندها به رقم خاصی در بازار نرسیده است.

کاهش فروش هواوی نیز تنها مختص ایران نبوده و در سراسر دنیا این غول چینی با مشکل فروش گوشی‌های خود رو به رو شده است. این ماجرا پس از تحریم‌های آمریکا علیه این شرکت و قطع همکاری گوگل رخ داد که در جدیدترین گوشی‌های هواوی خبری از سرویس‌های شرکت گوگل نیست. باید دید هواوی با سیستم عامل هارمونی و راه‌حل‌هایی که برای گوشی‌های جدید خود ارائه داده می‌تواند به بازی برگردد یا خیر چرا که مشکل اصلی این شرکت در حال حاضر بخش نرم‌افزار است و در سال‌های اخیر نشان داده که می‌تواند در حوزه سخت‌افزار موفق عمل کند.

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • راهکارهای ساده برای از بین بردن بازتاب نور در تلویزیون‌های OLED
    راهکارهای ساده برای از بین بردن بازتاب نور در تلویزیون‌های OLED 6 ساعت پیش
  • این اعلان‌های پنهان باتری ساعت هوشمند شما را سریع خالی می‌کنند
    این اعلان‌های پنهان باتری ساعت هوشمند شما را سریع خالی می‌کنند 6 ساعت پیش
  • مایکروسافت در برابر OpenAI و Anthropic؛ جنگ تازه غول‌های هوش مصنوعی
    مایکروسافت در برابر OpenAI و Anthropic؛ جنگ تازه غول‌های هوش مصنوعی 6 ساعت پیش
  • هوش مصنوعی متا کاربران را بیشتر از همیشه در اینستاگرام نگه می‌دارد
    هوش مصنوعی متا کاربران را بیشتر از همیشه در اینستاگرام نگه می‌دارد 6 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 18433
  • اقتصاد 13104
  • بازار مالی 2617
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 32
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 8413
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 2134
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • مشکلات ترافیکی ساری به نصف کاهش می یابد
    مشکلات ترافیکی ساری به نصف کاهش می یابد 10 ساعت پیش
  • رفع موانع و توسعه معادن، اولویت صمت قزوین است
    رفع موانع و توسعه معادن، اولویت صمت قزوین است 10 ساعت پیش
  • تکذیب شایعه حمله به کشتی باربری در سواحل فریدونکنار
    تکذیب شایعه حمله به کشتی باربری در سواحل فریدونکنار 10 ساعت پیش
  • بن‌بست تأمین مالی در معادن کرمان
    بن‌بست تأمین مالی در معادن کرمان 10 ساعت پیش
  • ۱۷ منطقه نمونه گردشگری در مازندران شناسایی شد
    ۱۷ منطقه نمونه گردشگری در مازندران شناسایی شد 10 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

فاماسرور |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور