سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » پلیس راهور: صحنه تصادفات جرحی را تغییر ندهید

پلیس راهور: صحنه تصادفات جرحی را تغییر ندهید

زمان انتشار: 29 آگوست 2021 ساعت 12:40

دسته بندی: جامعه

شناسه خبر: 1285784

زمان مطالعه: 7 دقیقه

پلیس راهور: صحنه تصادفات جرحی را تغییر ندهید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روز یکشنبه پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "احسان مومنی"اظهار داشت: برابر ماده ۸۷ آئین‌نامه راهور در تصادفات جرحی رانندگان مکلف به حفظ صحنه تصادف هستند.

وی ادامه داد: در این وضعیت رانندگان باید بلافاصله با ۱۱۰ تماس بگیرند تا افسر کارشناس راهور در محل حادثه حضور کند و پس از رویت و بررسی صحنه حادثه، کروکی مربوطه را ترسیم کند.

این مقام راهور فاتب خاطرنشان کرد: کروکی ترسیمی تحویل عوامل انتظامی و کلانتری خواهد شد و ادامه پرونده از طریق دادسرا و مراجع قضایی خواهد بود.

مومنی گفت: تجمع غیرضروری افراد در صحنه تصادف تنها مداخله در کار پلیس و اورژانس است و فایده‌ای ندارد لذا خواهشمندیم شهروندان جداً از این اقدام خودداری کنند.

تصادف خسارتی

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص اقدامات رانندگان پس از بروز خرابی و یا تصادفات خسارتی در سطح معابر، افزود: رانندگان ضمن حفظ خونسردی مکلف هستند چراغ‌های فلاشر را روشن و وسایل نقلیه را به منتهی الیه سمت راست راه منتقل کنند.

وی ادامه داد: در مرحله بعد بلافاصله رانندگان و سرنشینان از خودرو خارج و در یک محل امن قرار بگیرند، همچنین با تماس با ۱۱۰ پلیس را در جریان قرار داده و با تماس با مراکز امدادی و اورژانس تقاضای همکاری کنند.

مومنی یادآور شد: در تصادفات خسارتی که رانندگان مقصر بودن خود را قبول دارند و علت حادثه مشخص است و همچنین مبلغ خسارت زیر ۱۶ میلیون تومان باشد، رانندگان می‌توانند با توافق یکدیگر بدون دریافت کروکی و گزارش از پلیس به شرکت بیمه مراجعه کرده و برابر ماده ۴۰ قانون بیمه خسارت خود را دریافت کنند.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور فاتب گفت: در تصادف خسارتی که برای رانندگان علت حادثه مشخص نیست، و یا راننده مقصر تقصیر خود را قبول ندارد، یا خسارت بالای ۱۶ میلیون تومان است می‌توانند با فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس بگیرند تا کارشناس در صحنه تصادف حاضر شود.

وی افزود: مامور پس از بررسی کردن صحنه تصادف و مشخص شدن مقصر حادثه اگر خسارت زیر ۱۶ میلیون تومان باشد بدون کروکی به بیمه ارجاع می‌دهد و اگر بالای ۱۶ میلیون تومان باشد کروکی ترسیم و به طرفین تحویل می‌دهد.

این مقام راهور تهران بزرگ تاکید کرد: رانندگان مطمئن باشند اگر وسیله نقلیه خودشان را به منتهی الیه سمت راست هدایت کنند، افسر کارشناس ما بر اساس محل‌های برخورد و آثار به جا مانده از صحنه تصادف علت حادثه را مشخص می‌کند و اگر نظر افسر کارشناس را قبول نداشتند برای آن‌ها کروکی غیرسازشی ترسیم و تحویل طرفین حادثه می‌دهد و می‌توانند از طریق شورای حل اختلاف موضوع را پیگیری کنند.

مومنی خاطرنشان کرد: اگر رانندگان قوانین و مقررات را رعایت کنند، شاهد تصادف نخواهیم بود؛ همچنین اگر راننده قبل از شروع به حرکت از وسیله نقلیه خود بازدید فنی داشت، نقص فنی وسیله نقلیه و خرابی وسیله نقلیه پیش نمی‌آمد.

وی خاطرنشان کرد: خیلی بر این باورند که با جابجایی وسیله نقلیه بعد از بروز تصادف خسارتی، با آمدن پلیس مقصر می‌شوند اما ضمن اینکه رانندگان در این شرایط می‌توانند با گوشی تلفن همراه خود از صحنه تصادف فیلم و عکس بگیرند، پلیس کروکی را مشخص می‌کند و جای نگرانی نیست و وسایل نقلیه را به راست معبر منتقل کنند.

تصادف با شی ثابت و خسارت به بیت المال

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص تصادف با شی ثابت، اموال مردم، خسارت به بیت المال و یا تجهیزات راه و ترافیکی توضیح داد: شهروندان می‌توانند با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرند تا کارشناس مربوطه در محل حادثه حضور یافته و خسارت به اموال مذکور را از طریق ترسیم کروکی از بیمه شخص ثالث وسیله نقلیه ترسیم کند.

وی افزود: راننده در اینگونه تصادفات در صورت دارا بودن بیمه بدنه می‌تواند خسارت خود را از بیمه دریافت کند.

۲۳۵۲۳۱

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • مدارس این استان فردا (۱۶ دی) تعطیل شد
    مدارس این استان فردا (۱۶ دی) تعطیل شد 6 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16939
  • اقتصاد 12241
  • بازار مالی 2533
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 8111
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1994
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • اهدای گوشت گرم گوسفندی به ۱۵۰۰ خانوار در تاسوعای حسینی به همت بنیاد خیریه لرستانی
    اهدای گوشت گرم گوسفندی به ۱۵۰۰ خانوار در تاسوعای حسینی به همت بنیاد خیریه لرستانی 11 ساعت پیش
  • افزایش ظرفیت تأمین آب قزوین با بهره‌برداری از ۳حلقه چاه
    افزایش ظرفیت تأمین آب قزوین با بهره‌برداری از ۳حلقه چاه 11 ساعت پیش
  • نمایشگاه عرضه محصولات متنوع در سقز فرصتی برای حمایت از تولیدکنندگان
    نمایشگاه عرضه محصولات متنوع در سقز فرصتی برای حمایت از تولیدکنندگان 11 ساعت پیش
  • روز پرحادثه جاده‌های استان آذربایجان‌غربی در تعطیلی روز تاسوعا
    روز پرحادثه جاده‌های استان آذربایجان‌غربی در تعطیلی روز تاسوعا 11 ساعت پیش
  • ۶۷۰ میلیارد تومان برای تکمیل زیرساخت‌های پسماند قزوین نیاز است
    ۶۷۰ میلیارد تومان برای تکمیل زیرساخت‌های پسماند قزوین نیاز است 11 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

فاماسرور |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور