سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

7 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

7 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

7 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

7 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

7 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

7 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

7 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

7 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

7 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

7 ماه پیش

Home » هشدار نارنجی هواشناسی؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور/ افزایش فعالیت بادهای ۱۲۰ روزه

هشدار نارنجی هواشناسی؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور/ افزایش فعالیت بادهای ۱۲۰ روزه

زمان انتشار: 4 آگوست 2021 ساعت 11:12

دسته بندی: جامعه

شناسه خبر: 693492

زمان مطالعه: 7 دقیقه

هشدار نارنجی هواشناسی؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور/ افزایش فعالیت بادهای ۱۲۰ روزه

در هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی، آمده است: امروز (۱۳ مرداد) رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد بارش تگرگ در ارتفاعات استان‌های مازندران، قزوین، البرز، تهران، سمنان و غرب گلستان رخ خواهد داد.

همچنین فعالیت این سامانه فردا (۱۴ مرداد) در جنوب شرق چهارمحال و بختیاری، شمال شرق کهگیلویه و بویراحمد، جنوب اصفهان، فارس، جنوب غربی کرمان و ارتفاعات مازندران مورد انتظار است و در چنین شرایطی طغیان رودخانه ها، آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها، برخورد صاعقه و خسارت ناشی از بارش تگرگ و تندباد لحظه‌ای دور از انتظار نیست. از این رو اجتناب از تردد و اتراق در اطراف رودخانه‌ها، پرهیز از صعود به ارتفاعات، احتیاط در عبور از ساختمان‌های نیمه‌کاره و تابلوها و اتخاذ تمهیدات پیشگیرانه جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی توصیه می‌شود.

سازمان هواشناسی همچنین با صدور هشداری زرد رنگ آورده است: رگبار باران و رعد و برق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد بارش تگرگ طی امروز (۱۳ مرداد) برای جنوب آذربایجان غربی، نیمه جنوبی آذربایجان شرقی، جنوب اردبیل، کردستان، قزوین، شمال زنجان، شمال کرمانشاه، همدان، شمال و شرق لرستان، چهارمحال و بختیاری، شمال کهگیلویه و بویراحمد، شمال و شمال شرق فارس، اصفهان، غرب یزد، جنوب و ارتفاعات کرمان، شمال شرق و شمال و غرب هرمزگان و شمال خراسان شمالی ‌پیش‌بینی می‌شود.

تداوم این شرایط جوی در جنوب آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، شمال کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال خراسان شمالی، شمال و غرب هرمزگان و ارتفاعات در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان، گلستان طی فردا (۱۴ مرداد) و جمعه (۱۵ مرداد) در جنوب آذربایجان غربی، جنوب آذربایجان شرقی، کردستان، زنجان، قزوین، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی اصفهان، فارس، بوشهر، جنوب کرمان، شمال و غرب هرمزگان، شمال خراسان شمالی، ارتفاعات در استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران و گلستان ‌خواهد بود.

در ادامه این هشدار آمده است: فعالیت این سامانه بارشی همچنین شنبه (۱۶ مرداد) در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، لرستان، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، نوار غربی اصفهان، شمال و غرب فارس، ارتفاعات در استان‌های البرز و تهران مورد انتظار است و در چنین شرایطی احتمال جاری شدن روان‌آب در مسیل‌ها، احتمال برخورد صاعقه و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، احتمال آبگرفتگی موقت و محدود وجود دارد.

سازمان هواشناسی نسبت به احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، تقویت سازه‌های موقتی، احتیاط در چرای دام در مسیل‌ها و مناطق مرتفع و احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی توصیه کرده است.

سازمان هواشناسی در این هشدار زرد رنگ همچنین نسبت به تقویت اختلاف فشار در سطح زمین و افزایش فعالیت بادهای ۱۲۰ روزه از امروز تا شنبه (۱۳ تا ۱۶ مرداد) و وزش باد شدید، گاهی خیلی شدید و توفان گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا و دید افقی در شرق خراسان جنوبی، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان خبر داده است.

در چنین شرایطی احتمال وقوع طوفان شن، خیزش گرد و خاک، کاهش دید، تاخیر در پروازهای احتمالی، کاهش کیفیت هوا، اختلال در تردد جاده‌ای و خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی مورد انتظار است بنابراین خودداری از تردد غیر ضروری برای تمام گروه‌ها، احتیاط در تردد جاده‌ای، محکم کردن سازه‌های موقت، تابلوهای تبلیغاتی، احتیاط در عبور از مجاورت ساختمان‌های نیمه کاره توصیه می‌شود.

در هشدار نارنجی ‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود. هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

۴۷۲۳۷

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • مدارس این استان فردا (۱۶ دی) تعطیل شد
    مدارس این استان فردا (۱۶ دی) تعطیل شد 6 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 17000
  • اقتصاد 12286
  • بازار مالی 2537
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 8128
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 2000
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • ببینید | آخرین وضعیت پرونده اختلاس در شهرداری نکا
    ببینید | آخرین وضعیت پرونده اختلاس در شهرداری نکا 6 ساعت پیش
  • توزیع ۸۱ هزار تن نهاده دامی در لرستان از طریق سامانه بازارگاه در بهار ۱۴۰۵
    توزیع ۸۱ هزار تن نهاده دامی در لرستان از طریق سامانه بازارگاه در بهار ۱۴۰۵ 6 ساعت پیش
  • فریاد حق طلبی در قلب آمریکا ؛ روایت زنی که کرسی دانشگاه را فدای نام ایران کرد
    فریاد حق طلبی در قلب آمریکا ؛ روایت زنی که کرسی دانشگاه را فدای نام ایران کرد 6 ساعت پیش
  • افتتاح اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی در فارس؛ گامی برای پایداری انرژی‌های پاک
    افتتاح اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی در فارس؛ گامی برای پایداری انرژی‌های پاک 6 ساعت پیش
  • اعزام ۹۲ دستگاه اتوبوس از چهارمحال و بختیاری به مراسم تشییع رهبر شهید
    اعزام ۹۲ دستگاه اتوبوس از چهارمحال و بختیاری به مراسم تشییع رهبر شهید 6 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

فاماسرور |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور