سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » خبر مهم وزیر صنعت درباره تولید خودرو/ منتظر رفع تحریم‌ها نمی‌مانیم

خبر مهم وزیر صنعت درباره تولید خودرو/ منتظر رفع تحریم‌ها نمی‌مانیم

زمان انتشار: 29 آگوست 2021 ساعت 3:30

دسته بندی: اقتصاد

شناسه خبر: 1275408

زمان مطالعه: 10 دقیقه

خبر مهم وزیر صنعت درباره تولید خودرو/ منتظر رفع تحریم‌ها نمی‌مانیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید رضا فاطمی‌امین با حضور در یک برنامه زنده تلویزیونی به تشریح برنامه های وزارت صمت در دولت سیزدهم پرداخت.

وی در آغاز به موضوع قیمت گذاری کالاها اشاره کرد و گفت: باید زنجیره کالایی مثل مرغ را بررسی کنیم و برای بازارِ آن تا سه ماه آینده سناریو داشته باشیم.

فاطمی امین درباره راهکار وزارت صمت برای جلوگیری از تکرار خاطرات تلخ قیمت گذاری مرغ در گذشته را پیش بینی دقیق نیاز بازار و میزان مصرف جامعه دانست و ادامه داد: با داشتن اطلاعات دقیق از نیاز تولید کننده و مصرف بازار می‌توان اقدام های پیشگیرانه انجام داد.

وزیر صمت با تاکید بر مدیریت زنجیره تامین و روابط بین بنگاه های اقتصادی، افزود: در صورت مدیریت زنجیره تامین علاوه بر ایجاد یک همکاری، محیط رقابتی هم بوجود می‌آید.

فاطمی امین حضور بازرسان و ناظران بر عملکرد بنگاه های اقتصادی را غیر حرفه ای خواند و گفت: اگر جریان کالا و مالی کنترل شود، سازمان حمایت بطور خودکار به آسانی می‌تواند اعمال قانون و با گرانفروشی برخورد کند.

وزیر صمت با بیان اینکه بازرسی های فعلی قیمت ها حرفه ای نیست، تصریح کرد: با اشراف بر جریان کالا و جریان مالی، افزایش غیرمعقول قیمت ها مشخص و با آن برخورد می شود.

نقش دلالان در افزایش قیمت‌ها

فاطمی امین درباره نقش دلال ها در افزایش قیمت ها نیز گفت: در نظام توزیع دو عامل باعث افزایش قیمت می شود. نخست اینکه هزینه در نظام توزیع بالاست که اصلاح ساختار آن دو سال زمان می برد.

او ادامه داد: نکته بعدی بحث دلال ها است که در این بخش ضوابط داریم اما ابزار اعمال نداریم و در این خصوص سامانه جامع تجارت، ابزار تنظیم قیمت‌ها را به ما خواهد داد.

وزیر صمت در ادامه طرح صندوق مکانیزه فروش را شکست خورده اعلام کرد و افزود: اطمینان می دهم با اشراف بر کالای مصرفی خانوار، قیمت ها را کنترل و مدیریت کنیم.

وی در ادامه به موضوع مالیات واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت: به دنبال کاهش مالیات بر تولید هستیم و با وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی مذاکره ای برای اصلاح ساز و کار تامین اجتماعی داشتیم که اخبار آن پس از قطعی شدن، منتشر خواهد شد.

فاطمی امین افزود: از وعده‌های دولت سیزدهم حمایت از واحدهای تولید و کاهش مالیات از ۲۵ درصد به ۱۰ درصد طی ۴ سال آینده است.

او ادامه داد: دولت باید با شرایط و اولویت هایی که ایجاد می کند، کسب و کارها را با منافع ملی همسو کند و محیط کسب و کار را باید به گونه ای تنظیم کنیم که اولویت ها محقق شود.

وی با تاکید براینکه اگر بخواهیم قدرت اقتصادی شویم، باید به سه مقوله تجهیزات الکترونیکی، صنعتی و وسایل حمل و نقل متمرکز شویم، افزود: ۸۰درصد مشکلات واحدهای اقتصادی مربوط به تامین مالی، بیمه تامین اجتماعی و مالیات است.

خبر مهم وزیر صنعت درباره تولید خودرو/ منتظر رفع تحریم‌ها نمی‌مانیم

مبارزه با فساد در دولت سیزدهم

وزیر صمت در ادامه درباره مبارزه با فساد در دولت سیزدهم، از راه اندازی سامانه قواعد و مجوزها تا پایان سال خبر داد و گفت: ایجاد نظام قاعده گذاری ثبات در اجرای مقررات بوجود می‌آورد، راه اندازی سامانه قواعد و مجوزها برای مقابله با امضاهای طلایی، حیات خلوت‌ها و سلطان‌ها خواهد بود و در این خصوص طرح‌هایی برای شفاف سازی فعالیت‌های تولید و توزیع کالا و پیشگیری از قاچاق، احتکار و تقلب ارائه کرده‌ایم.

وی افزود: یک کالا از کارخانه تا مصرف کننده حداکثر باید ۱۳ درصد افزایش قیمت داشته باشد، اما در عمل این طور نیست.

وزیر صمت همچنین قیمت دستوری اجناس یا رهاسازی قیمت‌ها را اشتباه دانست و گفت: با این کار تولید دچار مشکل می‌شود یا سودهای هنگفتی ایجاد می‌شود، باید ضوابط قیمت گذاری ایجاد شود.

فاطمی امین در ادامه به صنعت خودروی کشور اشاره کرد و افزود: برآورد کردیم امسال حدود یک میلیون دستگاه خودرو در کشور تولید شود. برنامه سال آینده ما یک میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه است و تا سال ۱۴۰۴ تولید ما به ۳ میلیون دستگاه خواهد رسید.

او گفت: اگر پیشران های تولید را به خوبی شناسایی کنیم و آنها را به حرکت درآوریم، اشتغال قابل توجه‌ای خواهیم داشت.

وزیر صمت ادامه داد: مجبور هستیم تا سال ۱۴۰۴ به تولید ۳ میلیون دستگاه خودرو برسیم چرا که صنعت خودرو در صورت تولید کم به صرفه نیست.

وی افزود: اگر بخواهیم قیمت و کیفیت در صنعت خودرو به حد قابل قبول برسد، باید افزایش مقیاس تولید، رقابتی کردن بازار و اصلاح ساختار مدیرتی در این بخش انجام شود.

وزیر صمت در ادامه با تاکید براینکه تا سه سال آینده صنعت خودروی کشور به افتخار ملی تبدیل می شود چون ظرفیت آن وجود دارد، گفت: به لحاظ فنی چیزی کم نداریم و فقط باید اصلاح ساختار مدیریتی شکل بگیرد که زمان بر نیست.

کسری ۱۳ هزار مگاواتی برق در کشور

فاطمی امین همچنین به کسری سیزده هزار مگاواتی برق در کشور اشاره کرد و افزود: باید در چند سال آینده تولید برق در شهرک های صنعتی شکل گرفته و یک زنجیره تامین تولید برق شکل بگیرد.

وزیر صمت در ادامه به موضوع معادن در کشور اشاره کرد و در خصوص وضعیت فعلی معادن گفت: معدن یک ویژگی دارد که در همه جای کشور پراکنده است و اگر در این حوزه تحولی صورت بگیرد در اکثر استان ها گشایش حاصل می شود.

وی افزود: در بحث اکتشاف معادن عقب هستیم و داده های زمین شناسی به روز نیستند. همچنین در بحث استخراج هم مشکلاتی داریم و حقوق دولتی به خوبی دریافت نمی‌شود. در بحث فرآوری هم ضعف هایی داریم و اگر در این حوزه سرمایه گذاری نشود، خام فروشی صورت می‌گیرد.

فاطمی امین تصریح کرد: رشد بخش معدن را ۱۰ درصد تا سال ۱۴۰۴ هدفگذاری کرده‌ایم.

وزیر صمت در پایان همچنین در خصوص واگذاری ایمیدرو نیز گفت: دولت تصدی‌گر خوبی نیست و باید به سمت حکمرانی دولت حرکت کرده و به سمتی می رویم که طبق اصل ۴۴ قانون اساسی تا حد امکان مالکیت و مدیریت ایمیدرو را واگذار کنیم.

۲۲۳۲۲۵

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • قیمت زمان بازگشایی بازار طلا و سکه امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۵/ طلا در مرز حساس قیمتی قرار گرفت+ جدول
    قیمت زمان بازگشایی بازار طلا و سکه امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۵/ طلا در مرز حساس قیمتی قرار گرفت+ جدول 9 دقیقه پیش
  • قیمت زمان بازگشایی بازار دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم ماند + جدول
    قیمت زمان بازگشایی بازار دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم ماند + جدول 9 دقیقه پیش
  • سقوط آزاد قیمت طلا/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۵
    سقوط آزاد قیمت طلا/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ 10 دقیقه پیش
  • نحوه محاسبه بیمه نیروهای ساعتی و پاره‌وقت/ تکلیف رانندگان و پیک‌های موتوری چه می‌شود؟
    نحوه محاسبه بیمه نیروهای ساعتی و پاره‌وقت/ تکلیف رانندگان و پیک‌های موتوری چه می‌شود؟ 10 دقیقه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16344
  • اقتصاد 11931
  • بازار مالی 2471
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7992
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1924
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • آمار تکان‌دهنده از بازار ملک / قیمت مسکن در تهران ۳۳ برابر افزایش یافت
    آمار تکان‌دهنده از بازار ملک / قیمت مسکن در تهران ۳۳ برابر افزایش یافت 5 ساعت پیش
  • قیمت خانه در این منطقه تهران به متری ۸۰۰ میلیون تومان نزدیک شد/ این خانه ۲۱۶ میلیارد تومان قیمت پیدا کرد + جدول
    قیمت خانه در این منطقه تهران به متری ۸۰۰ میلیون تومان نزدیک شد/ این خانه ۲۱۶ میلیارد تومان قیمت پیدا کرد + جدول 5 ساعت پیش
  • کاهش سرعت رشد اجاره‌بهای مسکن/ تورم اجاره مسکن یک چهارم تورم گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها شد
    کاهش سرعت رشد اجاره‌بهای مسکن/ تورم اجاره مسکن یک چهارم تورم گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها شد 5 ساعت پیش
  • یک خانه ۹۵ متری، ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان/ در این منطقه تهران یک متر خانه، ۲۹ میلیون تومان است + جدول
    یک خانه ۹۵ متری، ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان/ در این منطقه تهران یک متر خانه، ۲۹ میلیون تومان است + جدول 5 ساعت پیش
  • متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند/ چه کسانی می‌توانند از وام ۴۰۰ میلیونی مسکن برخوردار شوند؟ + دستورالعمل بانک مرکزی
    متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند/ چه کسانی می‌توانند از وام ۴۰۰ میلیونی مسکن برخوردار شوند؟ + دستورالعمل بانک مرکزی 5 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور