سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » دلار اوج گرفت

دلار اوج گرفت

زمان انتشار: 20 آگوست 2021 ساعت 2:30

دسته بندی: اقتصاد

شناسه خبر: 1039047

زمان مطالعه: 13 دقیقه

دلار اوج گرفت

به گزارش رویترز، به نظر نمی رسد که تا پایان امسال نیز بحران کرونا به پایان برسد و معامله گران باید ریسک ناشی از این ویروس بر روی اقتصاد جهانی را کماکان مد نظر خود قرار دهند. شیوع سویه جهش یافته در نقاط مختلف باعث افزایش قابل توجه مرگ و میر در کشورهای در حال توسعه به ویژه در شرق آسیا از جمله اندونزی شده و در هند نیز شمار قربانیان مجددا در حال اوج گیری است. شماری از کشورهای جهان از شهروندان خود خواسته اند تا نسبت به دریافت دوز سوم واکسن خود اقدام کنند.

با بهبود تدریجی وضعیت شاخص های کلان اقتصادی، رییس بانک مرکزی آمریکا خبر داده این نهاد در حال کاستن تدریجی از حجم سیاست های حمایتی خود است. جروم پاول با بیان اینکه تغییر رویکرد بانک مرکزی ناگهانی نخواهد بود از نظارت پیوسته این نهاد بر بازارهای مالی و شاخص های کلان خبر داد و افزود: یک بار دیگر به همه اطمینان می دهم که ابزارهای بانک مرکزی برای کنترل شرایط، نیرومند و کافی هستند. با وجود پیشرفت های حاصل نشده نباید فراموش کنیم هنوز میلیون ها نفر خارج بازار کار هستند.

میزان دارایی های سرمایه گذاران خارجی از اوراق قرضه آمریکا در ماه ژوئن به بالاترین سطح خود از فوریه ۲۰۲۰ تاکنون رسیده است. طبق اعلام وزارت خزانه داری آمریکا، طرف های خارجی در ماه ژوئن در مجموع هفت تریلیون و ۲۰۲ میلیارد دلار اوراق قرضه وزارت خزانه داری در اختیار داشته اند که این رقم ۶۷ میلیارد دلار بالاتر از رقمی است که ماه قبل به ثبت رسیده بود. همچنین این میزان افزایش بالاترین میزان افزایش ماهانه در سال ۲۰۲۱ بوده است. ژاپن و چین بزرگ ترین دارندگان اوراق دلاری هستند.

با توجه به عملکرد ضعیف تر از حد انتظار اقتصاد چین، تقاضا برای اسکناس سبز به ویژه در کوتاه مدت بین معامله گران ارز تقویت شده است. از طرف دیگر با توجه به تسلط طالبان بر اکثریت مناطق افغانستان، نگرانی ها از افزایش تنش های ژیوپلتیکی در منطقه خاورمیانه به افزایش تقاضا برای دلار دامن زد. طالبان پس از کنترل بر کابل اعلام کرده است به زودی حکومتی جدید در افغانستان تشکیل خواهد داد و با توجه به مواضع آن ها می توان انتظار داشت خاورمیانه شاهد تحولات جدیدی باشد.

روند نزولی نرخ بیکاری در کشورهای اروپایی باز هم ادامه داشته تا جایی که شمار بیکاران فرانسه تا پایان سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ به ۸.۰ درصد رسید که این نرخ ۰.۲ درصد کمتر از پیش بینی ها و ۰.۱ درصد کمتر از دوره مشابه قبلی است. این نرخ بیکاری هم چنین کمترین نرخ ثبت شده ۹ ماه اخیر محسوب می شود. شمار افراد بیکار طی این مدت با ۱۶ هزار نفر کاهش به دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفر نفر رسید تا برای چهارمین فصل متوالی شمار بیکاران فرانسوی زیر سه میلیون نفر باقی بماند.

نتایج نظرسنجی صورت گرفته دانشگاه میشیگان نشان می دهد شاخص اطمینان فعالان به اقتصاد آمریکا در ماه جولای با ۱۱ واحد کاهش نسبت به ماه قبل به ۷۰.۲ واحد رسیده که این عدد، کمترین سطح ثبت شده از دسامبر سال ۲۰۱۱ بدین سو بوده است. این ریزش، زنگ هشداری برای کاهش تمایل فعالان اقتصادی به سرمایه گذاری یا خرج کردن و در طرف مقابل، پس انداز بیشتر است. به بیان ساده تر با بدبینی ایجادشده، جریان سرمایه ورودی کمتر می شود و رشد اقتصادی کاهش پیدا خواهد کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا با صدور بیانیه ای اعلام کرد کسری بودجه این کشور در ماه جولای به ۳۰۲ میلیارد دلار رسیده که این رقم، بیشترین کسری بودجه ماهانه در طول تاریخ معاصر آمریکا بوده است. با توجه به وضعیت وخیم کرونایی مخارج دولت کماکان رو به افزایش است اما از سوی دیگر سررسید دریافت مالیات ها برای بسیاری از مالیات دهندگان به تاخیر افتاده که این مساله به نوبه خود موجب کاهش محسوس درآمد دولت شده است.

بهبود وضعیت بازار کار و احتمال کاهش شتاب برنامه خرید اوراق قرضه بانک مرکزی آمریکا در روزهای اخیر به عنوان یک عامل حمایتی مهم برای دلار عمل کرده است. از سوی دیگر بازدهی اوراق قرضه وزارت خزانه داری نیز نسبت به ماه قبل افزایش محسوسی داشته که در نتیجه این اتفاق، تمایل معامله گران برای در اختیار داشتن دلار بیشتر از قبل شده است. با توجه به وضعیت شاخص های کلان اقتصادی آمریکا پیش بینی می شود دلار روزهای خوبی را در کوتاه مدت پیش رو داشته باشد.

احتمال جهش های بعدی کرونا، فعالان بازار را به شدت نگران کرده است. آنتونی فاوچی- مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های عفونی آمریکا- گفته است مقصر اصلی این وضع، افرادی هستند که از زدن واکسن خودداری می کنند. از سوی دیگر لری برلیانت- عضو ارشد تیم تحقیقاتی سازمان بهداشت جهانی- گفته همه گیری کرونا به این زودی ها پایان نخواهد یافت و تنها بخش کوچکی از جمعیت جهان واکسینه شده اند. وی همچنین از افراد بالای ۶۵ سال خواسته است بیشتر مراقب خود باشند.

دلار اوج گرفت

داده های تورمی آمریکا در ماه جولای می تواند تا حدی از نگرانی معامله گران نسبت به رسیدن تورم به سطح شش درصدی بکاهد. نرخ تورم ۵.۴ درصدی این ماه اگرچه فاصله زیادی با تورم دو درصدی هدفگذاری شده توسط بانک مرکزی دارد اما متوقف شدن روند صعودی پس از چندین ماه افزایش متوالی نویدبخش آغاز مسیر بازگشت تورم به سطوح پایین تر است، به ویژه زمانی که جروم پاول- رییس بانک مرکزی- و دیگر مقامات بارها و بارها بر توانایی و در اختیار داشتن ابزارهای لازم برای کاستن از نرخ تورم گفته اند.

تاکنون بیش از ۲۱۰ میلیون و ۴۹۱ هزار و ۱۵۷ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین چهار میلیون و ۴۱۱ هزار و ۹۴۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۶۴۱ هزار و ۴۵۹ نفر، برزیل با ۵۷۱ هزار و ۷۰۳ نفر، هند با ۴۳۳ هزار و ۶۰۵ نفر، مکزیک با ۲۵۰ هزار و ۴۶۹ نفر و پرو با ۱۹۷ هزار و ۶۵۹ نفر بوده است.

شفالی ساچدوف – استراتژیست ارشد ارزی در بانک بی ان پی – گفت: چشم همه فعالان بازار ارز به آمار بازار کار و نرخ تورم است تا مسیر آینده رشد اقتصادی و نرخ بهره تعیین شود. به صورت کلی می توان گفت که احساس بازار به چشم انداز بلندمدت بسیار بهتر از ماه های ابتدایی سال است اما این بدان معنا نیست که رویکرد احتیاطی معامله گران به کلی از بین رفته است.

شاخص دلار (نرخ های فوق بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است.)

شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۴۵ درصد افزایش نسبت به روز گذشته در سطح ۹۳.۵۶۲ واحد بسته شد. (شاخص دلار معمولا در برابر شش ارز مهم جهانی یا ۱۰ ارز برتر جهانی بیان می شود که شاخص دلار در گزارشات ایسنا، شاخص ۱۰ ارزی و در بردارنده تغییرات قیمتی دلار مقابل ارزهای: یورو، پوند انگلیس، روپیه هند، دلار استرالیا، دلار کانادا، دلار سنگاپور، فرانک سوییس، رینگت مالزی، ین ژاپن و یوان چین است)

نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل ۱.۰۸۹ دلار اعلام شد.

ارزهای اروپایی

در تازه‌ترین دور از معاملات، پوند با ۰.۸۲ درصد کاهش نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۳۶۴ دلار مبادله شد. یورو ۰.۲۹ درصد پایین رفت و با رفتن به کانال ۱.۱۶ به ۱.۱۶۷ دلار رسید.

ارزهای آسیایی

در معاملات بازارهای ارزی آسیایی، هر دلار با ۰.۱۵ درصد کاهش به ۱۰۹.۷۹۲ ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۳۹۸ دلار مبادله شد. همچنین نرخ برابری دلار معادل ۶.۴۹۵ یوان چین اعلام شد.

۲۲۳۲۲۵

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • فوری؛ نرخ‌ جدید بلیت‌ اتوبوس در مسیرهای مختلف اعلام شد/ جزییات
    فوری؛ نرخ‌ جدید بلیت‌ اتوبوس در مسیرهای مختلف اعلام شد/ جزییات 11 ساعت پیش
  • ببینید| هشدار مهم سیف/ با چک‌پول‌های درشت پولشویی می‌کنند
    ببینید| هشدار مهم سیف/ با چک‌پول‌های درشت پولشویی می‌کنند 11 ساعت پیش
  • افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ در یک سال شگفت‌انگیز شد/ فقط تخم مرغ 342 درصد گران شد
    افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ در یک سال شگفت‌انگیز شد/ فقط تخم مرغ 342 درصد گران شد 11 ساعت پیش
  • پاسخ دبیر پیشین کانون صرافان به یک سوال روز /  حتی توافق هم دلار را ارزان نمی‌کند
    پاسخ دبیر پیشین کانون صرافان به یک سوال روز / حتی توافق هم دلار را ارزان نمی‌کند 11 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16314
  • اقتصاد 11908
  • بازار مالی 2471
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7990
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1923
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • قزوین میزبان نمایش ۱۰۰ اثر برگزیده جشنواره رضوی
    قزوین میزبان نمایش ۱۰۰ اثر برگزیده جشنواره رضوی 15 ساعت پیش
  • کارگاه «تجربه‌نگاری جنگ» در جهاددانشگاهی قزوین برگزار می‌شود
    کارگاه «تجربه‌نگاری جنگ» در جهاددانشگاهی قزوین برگزار می‌شود 15 ساعت پیش
  • آغاز طرح کنترل و آزمون‌ ترازوهای بازار قزوین
    آغاز طرح کنترل و آزمون‌ ترازوهای بازار قزوین 15 ساعت پیش
  • تحویل ۲۲۴واحد نهضت ملی مسکن مهرگان در استان قزوین تا یک ماه آینده
    تحویل ۲۲۴واحد نهضت ملی مسکن مهرگان در استان قزوین تا یک ماه آینده 15 ساعت پیش
  • بهسازی و آسفالت محور روستایی گلابان ۱ در شهرستان چگنی
    بهسازی و آسفالت محور روستایی گلابان ۱ در شهرستان چگنی 15 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور