سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

7 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

7 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

7 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

7 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

7 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

7 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

7 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

7 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

7 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

7 ماه پیش

Home » ۱۹هزار مراجعه سرپایی کرونا در تهران طی روز گذشته/ اعمال سهمیه‌بندی جدید برای بیمارستان‌ها

۱۹هزار مراجعه سرپایی کرونا در تهران طی روز گذشته/ اعمال سهمیه‌بندی جدید برای بیمارستان‌ها

زمان انتشار: 27 جولای 2021 ساعت 14:33

دسته بندی: جامعه

شناسه خبر: 522010

زمان مطالعه: 8 دقیقه

۱۹هزار مراجعه سرپایی کرونا در تهران طی روز گذشته/ اعمال سهمیه‌بندی جدید برای بیمارستان‌ها

امروز مرکز تجمیعی واکسیناسیون خودرویی در پارکینگ طبقاتی نمایشگاه بین المللی تهران با حضور فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران، رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، رییس شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی و فرماندار شمیرانات افتتاح شد.

دکتر علیرضا زالی در حاشیه افتتاح مرکز تجمیعی واکسیناسیون خودرویی در پارکینگ طبقاتی نمایشگاه بین المللی تهران، راه اندازی این مرکز را اولین تجربه کشوری تجهیز پارکینگ مستقر در فضای نمایشگاهی دانست و گفت: به علت فضای وسیع، ظرفیت بالای واکسیناسیون و پشتیبانی دستگاه های مختلف، این اقدام به تسریع روند واکسیناسیون کمک بسیاری خواهد کرد.

به گفته فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران، این مرکز با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت سهامی نمایشگاه بین المللی و با مدیریت و اجرای دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله به پشتیبانی مرکز بهداشت و درمان شمیرانات تجهیز و راه اندازی شده است.

زالی تصریح کرد: به طور کلی روند واکسیناسیون با شتاب بیشتری در حال انجام است، اما همچنان در تلاش هستیم تا این روند را تسریع بخشیم. پاشنه آشیل این هدف، تامین لجستیک مکفی از سبد واکسن داخلی و خارجی با پشتیبانی مستمر و پیوسته دولت است.

وی با بیان اینکه نرخ واکسیناسیون در منطقه از شرایط خوبی برخوردار نیست، افزود: افتتاح مراکز بیشتر، گسترش شیفت های واکسیناسیون و همکاری دستگاه های مختلف برای بهبود شرایط کشور نقش بسزایی دارد.

زالی، مرکز تجمیعی واکسیناسیون خودرویی در فضای نمایشگاه بین المللی، صد و ششمین مرکز تجهیز شده در پایتخت اعلام کرد و گفت: در روز گذشته ۶۳ هزار دوز واکسن تزریق شده و راه اندازی هر مرکز، این آمار را به صورت چشمگیری افزایش خواهد داد.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران در خصوص وضعیت شیوع بیماری در پایتخت، تصریح کرد: روز گذشته بالغ بر ۱۹ هزار مراجعه سرپایی به مراکز بهداشت و درمان صورت گرفته است و تا صبح امروز تعداد بیماران بستری به ۹ هزار و ۷۰۰ نفر رسید. همچنین تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ بیمار کرونایی تحت مراقبت ویژه قرار گرفته اند.

دکتر زالی اظهار کرد: فعال سازی کمیته ترخیص، افزودن هزار و ۴۰۰ تخت اورژانس به ناوگان تخت های ۱۸ بیمارستان پایتخت و افزایش ظرفیت مراکز ارائه خدمات بستری موقت، تدابیری بود که برای گذر از بحران فعلی در نظر گرفته شد، همچنین اعمال سهمیه بندی جدید برای بیمارستان های استان تهران نیز صورت گرفته است، اما به طور کلی بهترین چاره حل این مشکل و مقابله با بحران، کاهش ورودی بیمارستان هاست.

لزوم همراهی تمامی نهادها و دستگاه ها برای مهار بحران کرونا

دکتر حسن ابوالقاسمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با حضور در این مرکز، ضمن اشاره به انگیزه، توانایی و ظرفیت موجود در گروه های دانشجویی برای همراهی با کنشگران مقابله با بحران کرونا، ادامه داد: برای شتاب گرفتن روند واکسیناسیون در کشور، باید تمام گروه ها بسیج شوند و به یاری کادر بهداشت و درمان بیایند تا با افزایش بستر و تجهیزات لازم، کرامت انسانی بهتر حفظ شود.

وی اظهار کرد: با گسترش فضا، این فرصت به صورت پایلوت به دانشجویان دانشگاه داده شد تا طبق تمایل و خواست خودشان به صورت شبانه روزی خدمت رسانی کنند. به طور قطع با تسریع روند واکسیناسیون در کشور، در مقابل مردم عزیز سرافراز خواهیم شد.

در ادامه دکتر ایمان عموزاده رییس شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، ضمن ابراز امیدواری از توسعه کمی و کیفی مراکز واکسیناسیون در پایتخت، نیز عنوان کرد: شبکه شمیرانات طبق استاندارد موظف به راه اندازی ۳ مرکز تجمیعی واکسیناسیون بود که عملی شد، اما با توجه به تراکم جمعیتی بالا، برنامه ریزی ها برای گسترش فضا انجام و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، امکان ارائه خدمات واکسیناسیون خودرویی در فضای نمایشگاه بین المللی تهران فراهم شد.

دکتر حسن زمانی مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی در این مراسم به منظور اختصاص فضای بیشتر در نمایشگاه بین المللی به منظور ارائه خدمات واکسیناسیون به مردم پایتخت اعلام آمادگی کرد و ظرفیت ارائه خدمات شبانه روزی در این نمایشگاه را باارزش دانست.

مهدی ساداتی – فرماندار شمیرانات نیز اولویت اصلی مدیران کشور را واکسیناسیون آحاد مردم، با استفاده از تمام ظرفیت نهادهای حاکمیتی اعلام کرد و گفت: سایر نهادها و دستگاه ها باید در کنار وزارت بهداشت قرار گیرند تا کنترل بیماری امکلان پذیر باشد.

وی در پایان در خصوص همکاری با سازمان های مردم نهاد و بخش خصوصی در حوزه شمیرانات برای مهر بیماری اعلام آمادگی کرد.

۲۳۵۲۳۷

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات
    فوری؛ مدارس تهران تعطیل شد/ جزئیات 6 ماه پیش
  • مدارس این استان فردا (۱۶ دی) تعطیل شد
    مدارس این استان فردا (۱۶ دی) تعطیل شد 6 ماه پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 17000
  • اقتصاد 12286
  • بازار مالی 2537
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 8128
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 2000
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • ببینید | آخرین وضعیت پرونده اختلاس در شهرداری نکا
    ببینید | آخرین وضعیت پرونده اختلاس در شهرداری نکا 8 ساعت پیش
  • توزیع ۸۱ هزار تن نهاده دامی در لرستان از طریق سامانه بازارگاه در بهار ۱۴۰۵
    توزیع ۸۱ هزار تن نهاده دامی در لرستان از طریق سامانه بازارگاه در بهار ۱۴۰۵ 8 ساعت پیش
  • فریاد حق طلبی در قلب آمریکا ؛ روایت زنی که کرسی دانشگاه را فدای نام ایران کرد
    فریاد حق طلبی در قلب آمریکا ؛ روایت زنی که کرسی دانشگاه را فدای نام ایران کرد 8 ساعت پیش
  • افتتاح اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی در فارس؛ گامی برای پایداری انرژی‌های پاک
    افتتاح اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی در فارس؛ گامی برای پایداری انرژی‌های پاک 8 ساعت پیش
  • اعزام ۹۲ دستگاه اتوبوس از چهارمحال و بختیاری به مراسم تشییع رهبر شهید
    اعزام ۹۲ دستگاه اتوبوس از چهارمحال و بختیاری به مراسم تشییع رهبر شهید 8 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

فاماسرور |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور