سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

5 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

5 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

5 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

5 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

5 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

5 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

5 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

5 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

5 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

5 ماه پیش

Home » یارانه‌های پرداختی به معلولین نسبت به افزایش تورم در کشور کافی نیست

یارانه‌های پرداختی به معلولین نسبت به افزایش تورم در کشور کافی نیست

زمان انتشار: 14 جولای 2021 ساعت 6:04

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 218981

زمان مطالعه: 9 دقیقه

یارانه‌های پرداختی به معلولین نسبت به افزایش تورم در کشور کافی نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد ؛ علی محمد عطابخش در نشست خبری آنلاین با خبرنگاران با گرامیداشت هفته بهزیستی اظهار کرد: اداره کل بهزیستی استان یزد به مناسبت این هفته ۳۱ برنامه فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و ورزشی شامل ۱۴ برنامه افتتاح از طرح های مختلف و بازدید از اقدامات انجام شده، برگزاری جلسات و نشست‌ها و رونمایی از طرح ارتقاء توانمندسازی معلولان و مراسم تجلیل از معلولین موفق را اجرایی خواهد کرد.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر برای بیش از ۳۶ هزار نوع معلولیت در بهزیستی استان پرونده تشکیل شده است گفت: به دلیل چند معلولیتی برخی از مددجویان بیش از ۲۸ هزار پرونده توانبخشی را برای افراد تحت پوشش را در استان تشکیل داده‌ایم. ضمن اینکه در استان ماهیانه به حدود ۱۹ هزار نفر تحت پوشش، جمعا ۴ میلیارد تومان پرداخت می‌شود و ۱۲ هزار نفر نیز از خدمات مراکز مختلف به ارزش ۳/۵ میلیارد تومان استفاده می‌کنند.

عطابخش با بیان اینکه افزایش آمار اعتیاد آسیب‌های اجتماعی در استان یزد نسبت به دیگر استان های کشور شرایط بهتری دارد گفت: با این وجود آمارهای اعتیاد و آسیب های اجتماعی مختلف نسبت به سال‌های پیش افزایش داشته و اغلب مراجعه کنندگان به مراکز مرتبط با بهزیستی درگیر خشونت های خانگی ناشی از اعتیاد هستند.

وی افزود: به همین دلیل مهم ترین آسیب اجتماعی در استان یزد بحث اعتیاد است که می توان با تعامل با یکدیگر در جهت پیشگیری و مقابله با آن تلاش کرد.

مدیرکل بهزیستی استان یزد با اشاره به مهمترین اقدامات و برنامه های انجام شده توسط این سازمان در دولت تدبیر و امید توضیح داد: مهمترین اقدام انجام شده طی هشت سال گذشته بحث شفاف‌سازی اقدامات بهزیستی شامل پرداخت‌ها، یارانه‌های درآمدی افراد تحت پوشش، مستمری‌ها و کمک ها بود به طوری که این موارد اکنون به صورت شفاف و کشوری انجام و کاملا رصد می‌شود.

وی از تبدیل مراکز بزرگ به خانه های کوچک به عنوان یکی دیگر از اقدامات خوب بهزیستی نام برد و گفت: لازم بود تا خدمات از مرکز محوری به سوی خانواده محوری و محله محوری باشد تا این خدمات حمایتی و توانبخشی در خانواده و محل زندگی معلولین ارائه شود و فقط در صورت نیاز به مرکز خدمات مراجعه شود.

علی محمد عطابخش با اشاره به تاسیس مراکز شبه خانواده بهزیستی طی چند سال گذشته خاطرنشان کرد: مراکزی تحت عنوان خانه های کوچک برای سالمندان و بیماران روانی در حوزه اجتماعی سازمان در نظر گرفته شده است. در حال حاضر خانه های کوچک با ظرفیت ۱۲ نفر در خدمت خانواده های تحت پوشش قرار دارد. ضمن اینکه راه‌اندازی مراکز مثبت زندگی به منظور کاهش رفت و آمد به سازمان در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه یکی از عملکردهای شاخص بهزیستی استان یزد افزایش مستمری معلولین و مددجویان و افزایش یارانه مراکز نگهداری است، تصریح کرد: در چند سال اخیر پرداختی‌های سازمان به گروه‌های هدف بیش از سه تا چهار برابر شده و حتی در بعضی از آیتم ها مانند مراکز شبانه روزی امین، بیشتر از این مقدار بوده است.

وی ادامه داد: با وجود افزایش مستمری و پرداختی‌های سازمان به گروه‌های مختلف، هنوز به قانون مصوب که باید پرداختی‌ها به اندازه حداقل دستمزد برای معلولین فاقد شغل باشد، نرسیده ولی جهش خوبی داشته است. شاخص بعدی بحث تصویب قانون حمایت از حقوق معلولان است که از طریق لایحه از طرف دولت به مجلس ارائه شد و به تصویب رسید و اکنون در حال اجرا است.

عطابخش با تاکید بر اینکه حمایت‌های بهزیستی از معلولین هرگز کافی نیست ولی افزایش خوبی داشته است یادآور شد: واقعیت این است که سرعت افزایش تورم بیشتر از افزایش پرداختی های سازمان بوده است اما جهش خوبی اتفاق افتاده است و بسیار امیدواریم تا در سال جاری و سال‌های آینده با افزایش بیشتر و کاهش کمتر تورم شرمنده خانواده های تحت پوشش نباشیم.

وی انجام مشاوره‌های ژنتیک به معلولان در حین ازدواج را مهمترین اقدام سازمان بهزیستی دانست و گفت: با این کار در پی ازدواج سالم معلولین بودیم تا به تولّد فرزند معلول منجر نشود. به همین منظور ارائه مشاوره و آزمایش رایگان ژنتیک برای خانواده های چند معلولیتی و تهیه جهیزیه برای دختران معلول و در نظرگرفتن هدیه ازدواج برای پسران معلول در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل بهزیستی استان یزد، شهر یزد را در بحث مناسب سازی برای معلولین پیشرو در کشور دانست و عنوان کرد: وظیفه اخلاقی ماست تا از اقدامات شهرداری و شورای شهر در مناسب سازی معابر و پیاده روهای شهر از جمله دو طرح هفت خوان و سیمرغ تقدیر کنیم. شهردار یزد دید بسیار خوبی در خصوص معلولین دارد و معتقد است اگر معلولین نمی توانند در شهر حضور پیدا کنند به این دلیل است که شهر معلول است.

وی با اشاره به اقدامات بهزیستی استان در حوزه پیشگیری از اعتیاد گفت: راه اندازی مرکز جامع درمان اعتیاد در سال گذشته یکی از این اقدامات بود که در این مرکز معتادان در ۴ ماهه اول سم زدایی و تغییر رفتار به صورت رایگان را خواهند داشت و در ۸ ماه بعدی آموزش اشتغال پس از بهبودی به بیماران ارائه خواهد شد.

46

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال
    کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال 7 ساعت پیش
  • ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد
    ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد 7 ساعت پیش
  • پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس
    پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس 7 ساعت پیش
  • توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی
    توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی 7 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 15657
  • اقتصاد 11559
  • بازار مالی 2388
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7893
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1767
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال
    کمک ۳۰۰ میلیاردی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال 12 ساعت پیش
  • ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد
    ساماندهی پسماند آمل باید به نتیجه نهایی برسد 12 ساعت پیش
  • پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس
    پایان نبرد شبانه با حادثه در خط انتقال آب چالوس 12 ساعت پیش
  • توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی
    توافق 100 مگاواتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بخش خصوصی 12 ساعت پیش
  • ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران
    ترافیک سنگین در جاده‌های ورودی استان مازندران 12 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور