سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

6 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

6 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

6 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

6 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

6 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

6 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

6 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

6 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

6 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

6 ماه پیش

Home » موبایل ۱۵۰۰ دلاری کوالکام با همکاری ایسوس معرفی شد

موبایل ۱۵۰۰ دلاری کوالکام با همکاری ایسوس معرفی شد

زمان انتشار: 9 جولای 2021 ساعت 13:45

دسته بندی: فناوری اطلاعات

شناسه خبر: 105051

زمان مطالعه: 8 دقیقه

کوالکام، سازنده تراشه‌های اسنپدراگون و مودم بسیاری از گوشی‌های اندرویدی، موبایل ۱۵۰۰ دلاری خود را که با همکاری ایسوس توسعه داده، معرفی کرد. این دستگاه هنوز نام مشخصی ندارد و به عنوان گوشی مخصوص توسعه دهندگان اسنپدراگون شناخته می‌شود.

در حال حاضر کوالکام این دستگاه را با نام «Smartphone for Snapdragon Insiders» معرفی کرده است. چندین ماه از مطرح شدن طرحی به نام «اسنپدراگون اینسایدر» (Snapdragon Insider) می‌گذرد. این طرح از سوی کوالکام برای عضویت علاقه‌مندان محصولات این شرکت جهت حضور در طرح‌های آزمایشی و ویژه معرفی شد. اکنون کوالکام قصد دارد موبایل اختصاصی مبتنی بر اندروید خود را تنها با امکان خرید از سوی افراد عضو در طرح مذکور، عرضه کند. متاسفانه به نظر می‌رسد محصول کوالکام تفاوت چندانی با سایر پرچمداران اندرویدی ندارد و برچسب قیمت ۱۵۰۰ دلاری آن موجب می‌شود تا خرید آن چندان توجیه نداشته باشد، مگر این که شاهد ارائه سرویس‌های ویژه‌ای از سوی کوالکام برای دارندگان چنین دستگاهی باشیم.

مشخصات موبایل کوالکام تقریباً همان چیزی است که از یک گوشی پرچمدار در سال ۲۰۲۱ انتظار داریم. دستگاه به صورت پیش‌فرض از اندروید ۱۱ بهره می‌برد و تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ وظیفه انجام امور پردازشی را برعهده دارد. البته کوالکام چندی پیش اقدام به معرفی تراشه قدرتمند‌تر اسنپدراگون ۸۸۸ پلاس کرد و عجیب است که قصد ندارد از جدیدترین تراشه این خانواده در موبایل خود استفاده کند. بسیاری از کاربران تمایل دارند در صورت پرداخت چنین مبلغ گزافی برای یک گوشی اندرویدی، از به‌روزترین تراشه‌ها بهره‌مند شوند.

۱۶ گیگابایت حافظه رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی، تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ را همراهی می‌کنند. صفحه نمایش ۶.۷۸ اینچی دستگاه از پنل OLED ساخت سامسونگ با نرخ نوسازی تصویر ۱۴۴ هرتز بهره می‌گیرد و به پوشش محافظ گوریلا گلس ویکتوس مجهز شده است. نسل دوم حسگر اثر انگشت ۳D سونیک کوالکام در پشت بدنه قرار گرفته است. بسیاری از مشخصات موبایل کوالکام مشابه با ROG Phone 5 Ultimate ساخت ایسوس است که در اوایل سال جاری میلادی معرفی شده بود. باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی هم برای تامین انرژی در نظر گرفته شده است که از فناوری کوییک شارژ ۵ پشتیبانی می‌کند؛ اما تنها از شارژر ۶۵ واتی استفاده می‌کند و کوالکام برنامه‌ای برای پشتیبانی از شارژر فوق سریع ۱۰۰ واتی در این محصول ندارد.

در پشت بدنه شاهد چینش سه گانه لنزهای دوربین هستیم که در بسیاری از محصولات گذشته ایسوس قابل مشاهده است. حسگر اصلی سونی IMX686 می‌تواند تصاویری با رزولوشن ۶۴ مگاپیکسل را ثبت کند که شاهد حضور آن در Zenfone 7 Pro نیز بوده‌ایم. حسگر فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی سونی IMX363 مشابه آنچه در گوشی‌های پیکسل گوگل دیده می‌شود و حسگر ۸ مگاپیکسلی تله فوتو با زوم اپتیکال ۳ برابر نیز لنز اصلی را همراهی می‌کنند. دوربین سلفی هم از حسگر ۲۴ مگاپیکسلی بهره‌مند شده است.

کوالکام وعده کیفیت حرفه‌ای در تصاویر ثبت شده با موبایل خود را داده است که می‌تواند ویدیوهای ۸K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه یا ۴K با نرخ ۶۰ فریم در ثانیه را به ثبت برساند. البته خبری از ضبط همزمان چندین ویدیوی ۴K با قابلیت HDR و ثبت تصاویر همزمان ۲۸ مگاپیکسلی نیست؛ درحالی که کوالکام هنگام معرفی اسنپدراگون ۸۸۸، وعده چنین قابلیت‌هایی را داده بود.

موبایل جدید کوالکام اولین محصولی است که از استاندارد Snapdragon Sound بهره می‌برد و می‌تواند فایل‌های موسیقی ۲۴ بیت ۹۶ کیلوهرتز را پخش کند که کیفیت بسیار قابل توجهی در دستگاه‌های همراه محسوب می‌شود. ایربادهای ساخت Master & Dynamic نیز درون جعبه قرار گرفته‌اند تا تجربه لذت‌بخشی را برای خریداران فراهم کنند و به نظر می‌رسد همان مدل MW08 با لوگوی اسنپدراگون باشند. چنین هدفون‌هایی به صورت جداگانه ۲۹۹ دلار در بازار قیمت دارند و شاید بخشی از قیمت بسیار بالای موبایل کوالکام، به دلیل حضور ابزارهای جانبی درون جعبه باشد.

پشتیبانی از اتصال ۵G sub-6 و امواج میلی‌متری مایکروویو نیز از دیگر ویژگی‌های چشمگیر موبایل کوالکام محسوب می‌شود. از سایر فناوری‌های ارتباطاتی به کار رفته در آن می‌توان به وای فای ۶ و ۶E در کنار بلوتوث نسخه ۵.۲ اشاره کرد. علاوه‌بر هدفون گران قیمت موجود در جعبه، شارژر ۶۵ واتی با پشتیبانی از کوییک شارژ ۵.۰ و کابل USB-C به USB-C و USB-C به USB-A قرار گرفته‌اند. با این حال با وجود رقبایی مانند گلکسی S21 اولترا و وان پلاس ۹ پرو، به نظر نمی‌رسد که محصول جدید کوالکام با استقبال چندانی در بازار مواجه شود.

اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • گوگل ادعای تغییر پیش‌فرض کروم به هوش مصنوعی را رد کرد
    گوگل ادعای تغییر پیش‌فرض کروم به هوش مصنوعی را رد کرد 5 ساعت پیش
  • رونمایی بزرگ اپل از Siri AI؛ چرا سهام شرکت سقوط کرد؟
    رونمایی بزرگ اپل از Siri AI؛ چرا سهام شرکت سقوط کرد؟ 5 ساعت پیش
  • یارانه ۱۷۰۰ دلاری تی‌موبایل؛ آیا آیفون تاشو هم رایگان عرضه می‌شود؟
    یارانه ۱۷۰۰ دلاری تی‌موبایل؛ آیا آیفون تاشو هم رایگان عرضه می‌شود؟ 5 ساعت پیش
  • تراشه نئو چین؛ رقیب جدی ایلان ماسک در رابط مغز و رایانه
    تراشه نئو چین؛ رقیب جدی ایلان ماسک در رابط مغز و رایانه 5 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 16271
  • اقتصاد 11883
  • بازار مالی 2469
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 31
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7985
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1913
  • ورزش 23778

جدیدترین مقالات

  • شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران
    شتاب بخشی به طرح آبرسانی غرب مازندران 9 ساعت پیش
  • کارخانه کمپوست  شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری
    کارخانه کمپوست شهرداری خرم‌آباد در آستانه بهره‌برداری 9 ساعت پیش
  • وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است
    وزیر راه: راه‌آهن اردبیل شاهکار مهندسی ایرانی است 9 ساعت پیش
  • شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی
    شناسایی و جمع‌آوری ۴ انشعاب غیرمجاز برق در شهرستان سامان/ اجرای طرح «مهتاب» با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی 9 ساعت پیش
  • تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی
    تبدیل سواحل مازندران به کانون برنامه های فرهنگی و آئینی 9 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور