به گزارش خبرگزاری سیلاد؛ النصر در چارچوب هفته بیستم لیگ روشن عربستان باید به مصاف میزبان خود، الریاض، برود. این تیم در حال حاضر با ۴۳ امتیاز در رده دوم جدول ردهبندی قرار دارد و با الهلال صدرنشین، سه امتیاز فاصله دارد.
به نقل از ورزش سه، این دیدار در حالی برگزار میشود که رونالدو بهطور غیرمنتظره از فهرست رسمی النصر خط خورده است؛ فهرستی که توسط سرمربی پرتغالی این تیم، ژرژ ژسوس، برای این مسابقه اعلام شده است.
در همین رابطه، فابریتزیو رومانو، خبرنگار سرشناس حوزه نقلوانتقالات، با انتشار توییتی در حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس، از یک نکته غافلگیرکننده پرده برداشت و تأکید کرد که غیبت رونالدو هیچ ارتباطی با مصدومیت یا مشکلات جسمانی ندارد.
همچنین ترکی العجمه، خبرنگار سرشناس سعودی، اعلام کرد که رونالدو به باشگاه النصر اطلاع داده در اعتراض به عدم حمایت تیم در پنجره نقلوانتقالات زمستانی، در دیدار مقابل الریاض به میدان نخواهد رفت.
در پنجره زمستانی، النصر تنها با حیدر عبد الکریم، هافبک عراقی و بازیکن تیم الزوراء، قرارداد امضا کرد که نام او نیز در سهمیه بازیکنان زیر ۲۳ سال ثبت شده است. از سوی دیگر، وسلی تیشیرا، بازیکن برزیلی النصر، با قرارداد قرضی راهی رئال سوسیداد اسپانیا شد.
257 251
















