سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

3 هفته پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

3 هفته پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

3 هفته پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

3 هفته پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

3 هفته پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

3 هفته پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

3 هفته پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

3 هفته پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

3 هفته پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

3 هفته پیش

Home » نویدکیا: قهرمانی مهم‌تر از پیروزی مقابل سرخابی‌هاست

نویدکیا: قهرمانی مهم‌تر از پیروزی مقابل سرخابی‌هاست

زمان انتشار: 2 ژانویه 2026 ساعت 3:46

دسته بندی: ورزش

شناسه خبر: 2918543

زمان مطالعه: 12 دقیقه

نویدکیا: قهرمانی مهم‌تر از پیروزی مقابل سرخابی‌هاست

نویدکیا: قهرمانی مهم‌تر از پیروزی مقابل سرخابی‌هاست

به گزارش خبرگزاری سیلاد؛ محرم نویدکیا، شامگاه پنجشنبه ۱۱ دی پس از شکست تیم فوتبال سپاهان اصفهان مقابل استقلال تهران در نشست خبری اظهار کرد: بازی بسیار سختی بود و به‌طور کلی شاهد دیداری با دو نیمه کاملاً متفاوت برای تیم ما بودیم. در نیمه نخست، عملکرد فوق‌العاده خوبی داشتیم و با کیفیت بالایی بازی کردیم. پس از گلی که دریافت کردیم، خیلی خوب به بازی برگشتیم، حملات مؤثری انجام دادیم، یکی دو بار توپ به تیر دروازه برخورد کرد و موقعیت‌های بسیار خوبی ایجاد کردیم.

وی افزود: در نیمه اول سعی کردیم از فضاهای بین وینگرها و مدافعان چپ و راست حریف به‌خوبی استفاده کنیم و در این زمینه موفق هم بودیم، اما در نیمه دوم باید بگویم که عملکرد خوبی نداشتیم و کیفیت لازم را ارائه نکردیم.

سرمربی سپاهان درباره دلایل افت تیمش در نیمه دوم بیان کرد: یکی از دلایل اصلی این موضوع، تعویض‌های اجباری بین دو نیمه بود. ما مجبور شدیم دو تعویض اجباری انجام دهیم و همین مسئله باعث شد ریتم تیم تا حدودی به هم بریزد. پس از آن نیز تعویض اجباری سوم را داشتیم؛ ریکاردو احساس کرد شرایطش مناسب نیست و مجبور شدیم او را هم تعویض کنیم. این موضوع باعث شد ریتم بازی ما در نیمه دوم کاملاً دچار اختلال شود.

نویدکیا تأکید کرد: البته قصد ندارم بهانه‌گیری کنم. در فوتبال طبیعی است که تیمی در یک مسابقه دو یا سه بازیکن خود را در اختیار نداشته باشد و این نمی‌تواند توجیهی برای نتیجه باشد، اما واقعیت این است که نیمه دوم خوبی نداشتیم. استقلال در نیمه دوم بهتر از ما بازی کرد، مالکیت توپ بیشتری داشت و ما توپ‌های زیادی را به‌سادگی از دست دادیم.

وی ادامه داد: دلیل این مسئله هم این بود که تحت فشار قرار گرفته بودیم. باید تلاش می‌کردیم توپ را بیشتر حفظ کنیم، اما به‌دنبال این بودیم که خیلی سریع به گل برسیم و حملات‌مان را زود به نتیجه برسانیم که همین مسئله به ما ضربه زد و در نهایت در لحظات پایانی گل دریافت کردیم.

سرمربی سپاهان در پایان صحبت‌های ابتدایی خود گفت: به تیم استقلال و هوادارانش تبریک می‌گویم و از هواداران خودمان بابت نتیجه‌ای که رقم خورد عذرخواهی می‌کنم. نیم‌فصل به پایان رسید و حالا باید یک ارزیابی کلی از عملکرد تیم، بازیکنان و تمام مسابقاتی که پشت سر گذاشته‌ایم داشته باشیم و خودمان را برای نیم‌فصل دوم آماده کنیم.

نویدکیا در ادامه اظهار کرد: قبول دارم که بازی‌های بزرگ را مقابل رقبای مستقیم از دست داده‌ایم، اما معتقدم که در بسیاری از این دیدارها، به‌ویژه در همین بازی مقابل استقلال، به‌جز نیمه دوم، کیفیت خوبی ارائه دادیم. ما در دو مسابقه گل را در دقایق پایانی دریافت کردیم و این موضوع در فوتبال طبیعی است؛ همان‌طور که هفته گذشته خودمان در دقیقه آخر به گل رسیدیم.

وی افزود: اینکه سال‌ها قهرمان نشده‌ایم درست است و مشکلات و اشکالاتی هم داشته‌ایم و من منکر آن نیستم، اما واقعیت این است که تیم‌هایی قهرمان می‌شوند که بازی‌های به‌ظاهر ساده را با پیروزی پشت سر بگذارند. ما در نیم‌فصل اول این کار را به‌خوبی انجام دادیم و امیدوارم در نیم‌فصل دوم هم بتوانیم هم در بازی‌های بزرگ امتیاز بگیریم و هم در دیدارهای به‌ظاهر آسان موفق باشیم. اگر این اتفاق رخ دهد، شانس قهرمانی خواهیم داشت و اگر نه، قطعاً به این هدف نخواهیم رسید.

سرمربی سپاهان خاطرنشان کرد: من اعتقادی به بحث بدشانسی ندارم. درست است که شانس در فوتبال وجود دارد، اما در نهایت همه‌چیز به تمرکز بازیکنان برمی‌گردد. در بازی مقابل تراکتور، یک لحظه تمرکز نداشتن روی توپ برگشتی باعث دریافت گل شد و در این مسابقه هم شرایط مشابهی رقم خورد. این‌که همه‌چیز را به بدشانسی ربط بدهیم، نگاه درستی نیست.

نویدکیا تأکید کرد: حتی در نیمه دوم بازی با استقلال هم ممکن است یک تیم روز بد داشته باشد. ما هم امروز در نیمه دوم عملکردی معمولی داشتیم. باید روی کیفیت تیم تمرکز بیشتری داشته باشیم و مشکلات‌مان را برطرف کنیم. شاید لازم باشد برای نیم‌فصل دوم دو یا سه تغییر در تیم ایجاد کنیم تا در شرایط سخت، با چند تعویض اجباری تمرکز تیم به‌هم نریزد و کیفیت مورد انتظار حفظ شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره تأثیر غیبت ریکاردو آلوز تأکید کرد: بدون تردید آلوز بازیکن باکیفیتی است و نقش مهمی به‌عنوان رابط بین خط دفاع و حمله دارد و در این موضوع هیچ شکی نیست. نبود او در برخی لحظات بازی به چشم می‌آید، اما من معتقدم تمام بازیکنان ما با تمام توان تلاش می‌کنند و کیفیت خوبی دارند.

سرمربی سپاهان ادامه داد: هفته گذشته هم آلوز را در اختیار نداشتیم، اما توانستیم سه امتیاز را کسب کنیم و بازی نسبتاً خوبی انجام دهیم. داشتن بازیکنان تأثیرگذار مهم است، اما موفقیت فقط به یک بازیکن وابسته نیست. باید یک تیم منسجم باشیم. حضور آلوز کمک زیادی به ما می‌کند، اما در صورت نبود او هم می‌توانیم با سایر بازیکنان مشکلات‌مان را حل کنیم. البته طبیعی است که اگر هر تیمی بازیکنان کلیدی‌اش را در بلندمدت از دست بدهد، ممکن است آسیب ببیند.

نویدکیا درباره خروج بازیکنان آکادمی سپاهان و درخشش آن‌ها در سایر تیم‌ها گفت: وظیفه آکادمی، تولید بازیکن است و این موضوع بسیار ارزشمند است، اما اگر ساختار درستی داشته باشیم، باید بتوانیم این بازیکنان را حفظ کنیم. بازیکنان جوان باید با قراردادهای بلندمدت حفظ شوند و در صورت نیاز، به تیم‌های دیگر قرض داده شوند تا تجربه کسب کنند و سپس به تیم بزرگسالان بازگردند.

وی افزود: متأسفانه این اتفاق سال‌هاست که در باشگاه ما تکرار می‌شود و برخی بازیکنان را به‌راحتی از دست می‌دهیم. این موضوع هم به سرمربی مربوط می‌شود و هم به مدیریت باشگاه. تغییرات مداوم در مدیریت یا کادر فنی باعث می‌شود چنین اتفاقاتی رخ دهد.»

سرمربی سپاهان ادامه داد: اگر بخواهیم حرفه‌ای‌تر عمل کنیم، باید فردی به‌عنوان رابط بین آکادمی و تیم بزرگسالان وجود داشته باشد که مورد اعتماد همه باشد و در خصوص آینده بازیکنان تصمیم‌گیری کند. در غیر این صورت، روند گذشته ادامه خواهد داشت و برخی بازیکنان آکادمی به تیم بزرگسالان می‌رسند و برخی دیگر به تیم‌های دیگر می‌روند و در صورت داشتن کیفیت، در آن تیم‌ها پیشرفت می‌کنند.

نویدکیا در پایان درباره دیدارهای آسیایی سپاهان اظهار کرد: در رقابت‌های آسیایی اصلاً بازی آسان وجود ندارد. در فوتبال به‌طور کلی مسابقه راحت نداریم. امیدوارم تا زمان برگزاری این دیدارها، بتوانیم حریفان‌مان از جمله الاهلی را به‌خوبی آنالیز کنیم و سپس درباره جزئیات تصمیم بگیریم. شاید قرعه نسبتاً خوبی باشد، اما این به‌هیچ‌وجه به‌معنای بازی آسان نیست.

۲۵۱۲۵۶

برچسب ها
محرم نویدکیا
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • حردانی: درباره جدایی رامین من تصمیم‌گیرنده نیستم/ جلسه با تاجرنیا یک موضوع شخصی بود
    حردانی: درباره جدایی رامین من تصمیم‌گیرنده نیستم/ جلسه با تاجرنیا یک موضوع شخصی بود 48 ثانیه پیش
  • زلزله مدیریتی در باشگاه استقلال
    زلزله مدیریتی در باشگاه استقلال 1 دقیقه پیش
  • عکس | تعطیلات زمستانی کنعانی‌زادگان در اروپا
    عکس | تعطیلات زمستانی کنعانی‌زادگان در اروپا 8 ساعت پیش
  • عکس | پست احساسی کریستیانو رونالدو برای تولد مادرش
    عکس | پست احساسی کریستیانو رونالدو برای تولد مادرش 8 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 10643
  • اقتصاد 8499
  • بازار مالی 1893
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 29
  • جامعه 9924
  • دانش 7273
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7430
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1223
  • ورزش 22445

جدیدترین مقالات

  • نویدکیا: قهرمانی مهم‌تر از پیروزی مقابل سرخابی‌هاست
    نویدکیا: قهرمانی مهم‌تر از پیروزی مقابل سرخابی‌هاست 4 ساعت پیش
  • حردانی: درباره جدایی رامین من تصمیم‌گیرنده نیستم/ جلسه با تاجرنیا یک موضوع شخصی بود
    حردانی: درباره جدایی رامین من تصمیم‌گیرنده نیستم/ جلسه با تاجرنیا یک موضوع شخصی بود 4 ساعت پیش
  • زلزله مدیریتی در باشگاه استقلال
    زلزله مدیریتی در باشگاه استقلال 4 ساعت پیش
  • اختصاص ٣٠٠ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های دانشگاه جیرفت
    اختصاص ٣٠٠ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های دانشگاه جیرفت 7 ساعت پیش
  • بنیاد شهید باید صدای جامعه ایثارگری را به‌ درستی منعکس کند
    بنیاد شهید باید صدای جامعه ایثارگری را به‌ درستی منعکس کند 7 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور