سایت خبری
famaserver
  • خانه
  • عمومی
  • ورزش
  • اقتصاد
  • مسکن
  • بین الملل
  • جامعه
  • فناوری اطلاعات
سایت خبری
برترین عناوین خبری
  • خرید بیمه: سنتی یا آنلاین؟ کدامیک تجربه بهتری برای مشتریان ایجاد می‌کند؟

سرتیتر خبرها

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ناکامی تلاش‌ها برای تشکیل نیروی بین‌المللی در غزه

2 ماه پیش
واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

واکنش نتانیاهو به حمله استرالیا

2 ماه پیش
حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

حماس ترور فرمانده ارشد القسام را تایید کرد

2 ماه پیش
عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

عراقچی: صلح و ثبات افغانستان تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای محقق می‌شود

2 ماه پیش
غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

غریب آبادی: مردم ایران هرگز تسلیم تهدیدات و تجاوزات نخواهند شد و متحد و منسجم در مقابل متجاوز خواهند ایستاد

2 ماه پیش
واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

واکنش ایران به حمله خشونت آمیز در سیدنی استرالیا

2 ماه پیش
مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

مصر: همه گزینه‌ها از جمله راه‌حل نظامی را درمورد سد النهضه بررسی می‌کنیم

2 ماه پیش
واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

واکنش آمریکا به تیراندازی مرگبار در سیدنی

2 ماه پیش
رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

رضا نصری: علی‌اکبر صالحی شایسته‌ترین گزینه نه برای مدیریت یک سفارتخانه، بلکه برای عهده‌دار شدن سمت پیشنهادی «نماینده ویژه ایران در جهان عرب» است

2 ماه پیش
ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

ادعای اوکراین درباره حملات نظامی دقیق به عمق خاک روسیه

2 ماه پیش

Home » برگزاری نخستین جشنواره ملی برنج شهرستان رستم با حضور استاندار فارس

برگزاری نخستین جشنواره ملی برنج شهرستان رستم با حضور استاندار فارس

زمان انتشار: 13 دسامبر 2025 ساعت 12:55

دسته بندی: استانها

شناسه خبر: 2903897

زمان مطالعه: 12 دقیقه

برگزاری نخستین جشنواره ملی برنج شهرستان رستم با حضور استاندار فارس

برگزاری نخستین جشنواره ملی برنج شهرستان رستم با حضور استاندار فارس

به گزارش خبر آنلاین، این جشنواره که به همت فرمانداری رستم و همکاری همه دستگاههای اجرایی، شورای شهر و شهرداری و خیرین و عموم مردم برگزار شد، توانست سهمی در معرفی محصول ارزشمند برنج در این شهرستان ایفا کند.

با توجه به حمایت بی دریغ فرمانداری رستم، امروز کاشت محصول برنج در این شهرستان به شیوه های نوین آبیاری میسر شده و شالیکاران با این حمایت ها فصل نوینی را در کاشت این محصول مهم رقم زده اند.

این جشنواره که به بهترین شکل ممکن با برنامه های متنوع هنری همراه بود، نشان از یکدلی و صمیمیت ها در این شهرستان دارد که همگی دست به دست هم دادند تا این جشنواره در نوع خود بهترین بوده و رستم را به ایران معرفی کند.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام حسینی بوشهری امام جمعه رستم ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا س و خیر مقدم به حاضرین به لزوم پیروی از تربیت فاطمی و برشمردن مولفه های آن پرداخت.

برگزاری نخستین جشنواره ملی برنج شهرستان رستم با حضور استاندار فارس

او با اشاره به خدمات مسوولان شهرستان نیز اظهار داشت: امروز شهرستان رستم دوران طلایی خود را طی می کند و باید قدردان خداوند به خاطر نعمتهایش باشیم.

در ادامه قیصری نماینده تهران در مجلس و رییس فراکسیون نظارت بر نفت و گاز پتروشیمی نیز به سخنانی پیرامون فضایل حضرت زهرا س پرداخت.

او همچنین به جشنواره برنج اشاره کرد و گفت: ظرفیت بسیار خوبی در رستم وجود دارد و می توان با ایجاد صنایع تبدیلی این ظرفیت را دوچندان کرد.

*مختاری فرماندار رستم: شیوه های نوین آبیاری برنج در شهرستان رستم محقق شده است

در ادامه مختاری فرماندار رستم نیز ضمن گرامیداشت میلاد حضرت زهرا س، خیر مقدم به حاضرین و تشکر از تمامی مسوولان برگزارکننده این جشنواره، اظهار داشت: جشنواره برنج رستم که امروز با حضور چهره های ملی و استانی برگزار می شود، چندین هدف را دنبال می کند که در نهایت باید به بهره وری بیشتر بینجامد.

او با اشاره قدمت کاشت برنج در رستم نیز بیان داشت: از ۱۰۰سال گذشته به این سو تنها محصول حاصل خیز در این شهرستان برنج بوده است و این نشان دهنده قدمت کاشت این محصول در میان مردم است.

فرماندار رستم به ضرورت حمایت از برنجکاران با ارائه تسهیلات و ایجاد زیرساخت های نوین آبیاری اشاره کرد و ادامه داد: در راستای رسالت دولت وفاق و با توجه به محدودیت های قانونی استفاده از منابع آب، یکی از شیوه های نوین کشت برنج در این شهرستان توسط تنی چند از کشاورزان انجام شد که نتایج بسیار خوبی داشت.

او افزود: به جای آبیاری غرقابی ما آبیاری نوین را به کار گرفتیم و کشاورزان نیز همکاری کردند و در این راستا باید اذعان کرد کمک به مردم برای ایجاد زیرساخت های آبیاری نوین از وظایف ما به عنوان دولت و حاکمیت است تا هم منابع آبی حفظ شود، هم مردم بتوانند از کاشت این محصول بهره ببرند و هم نیازهای کشور تامین گردد.

مختاری در بخش دیگری از سخنان خود به انسجام و وحدت مردم در شهرستان رستم نیز اشاره و خاطرنشان کرد: این جشنواره نتیجه همدلی دولت با مردم است و باید گفت در موضوعات مختلف جشنواره با مردم همفکری شد تا این جشنواره رنگ و بوی مردمی داشته و به بهترین شکل ممکن برگزار شود.

مقام عالی دولت در رستم در پایان نیز گفت: به فضل الهی امروز شهرستان رستم به پاس همین همدلی ها و همفکری ها به لحاظ امنیتی نیز در وضعیت بسیار خوبی به سر می برد.

*نصیبی نماینده ممسنی و رستم در مجلس: این جشنواره ها می تواند در حل مشکلات اثرگذار باشد

نصیبی نماینده ممسنی و رستم نیز در ادامه جشنواره و در سخنانی کوتاه ضمن خیر مقدم به حاضرین، با اشاره به ظرفیت های شهرستان رستم بیان داشت: امیدواریم این جشنواره ها در سال های اتی دردی از دردهای شهرستان را درمان کند.

او همچنین به کارخانه قند رستم اشاره کرد و افزود: تلاش های بسیار خوبی برای احیای کارخانه قند رستم نیز در حال پیگیری است که جا دارد از مسوولان وزارت صمت تشکر و قدردانی کنم.

همچنین توکل رییس مجمع نمایندگان استان فارس نیز در سخنانی بیان داشت: امروز روز شناخت ظرفیت هاست و امیدواریم با تامین امنیت غذایی، شالیکاران عزیز را در رستم یاری کنیم.

او افزود: شهرستان رستم محروم است و نیاز است تا امکانات بیشتری را به این شهرستان تخصیص دهیم.

در ادامه فلسفی نماینده تهران در مجلس و رییس فراکسیون کشاورزی نیز محصول برنج را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: اگر کشاورزی نباشد امنیت غذایی و ملی نخواهیم داشت چراکه پایه و اساس اقتصاد کشور است.

او افزود: ما تمام قد از بخش کشاورزی حمایت می کنیم و از سایر مدیران نیز انتظار داریم از این بخش حمایت کنند چراکه کشاورزان ما نباید دغدغه داشته باشند.

فلسفی خاطرنشان کرد: سالانه حدود ۳میلیون تن نیاز برنج کشور است و ما می توانیم با افزایش عملکرد و شیوه های جدید، تمامی نیازها را بدون واردات برطرف کنیم.

*امیری استاندار فارس: حفظ منابع آبی و خاکی با کشاورزی نوین ممکن است

در ادامه حسینعلی امیری استاندار فارس نیز در سخنانی با اشاره به بیان داشت: جشنواره امروز جشن شکرگذاری با میلاد با سعادت حضرت زهرا س و روز مادر همراه شد که بر غنا و برکت آن افزود.

او با تقدیر از مسوولان برگزاری جشنواره و سابقه کاشت برنج در ایران بیان داشت: یک ملت با پیشینه کهن تمدنی با ظهور اسلام عزیز، غنای دیگری بر این پیشینه بخشیده است و مردمان ما مردمانی با فرهنگ و با اصالت شده اند.

امیری بیان داشت: ملت ما ملتی شکرگذار بوده است و در ادوار مختلف این شکرگذاری با رسومات محلی انجام می شده است.

مقام عالی دولت در فارس ادامه داد: شکرگذاری جزو فرهنگ ما بوده است و امروز این جشنواره ها علاوه بر نمایش ظرفیت ها، به ما یادآوری می کند که باید شکرگذار خداوند باشیم.

امیری تصریح کرد: رفتار ما اثر وضعی دارد و هر عملی آثاری را به دنبال دارد بنابراین شکرگذاری نعمات خداوند، روزی و برکت را نیز افزایش خواهد داد.

استاندار فارس ادامه داد: رسومات محلی جزوی از تاریخ کشور ماست و دارایی فکری و معنوی ما محسوب می شود که باید ثبت و ضبط شود.

امیری همچنین گفت: ما باید قدر داشته های میراثی خود را بدانیم و نظام کشاورزی ما نیز باید از فرصت هایی که دارد استفاده کند.

او ادامه داد: استفاده از فناوری های نوین کشاورزی بسیار مهم است و باید از این شیوه ها استفاده کرد.

استاندار فارس افزود: روش های کهنه و قدیمی کشاورزی دیگر جواب نمی دهد و خاک و آب و محیط زیست ما در معرض تهدید است لذا باید به فکر چاره بود.

امیری خاطرنشان کرد: اگر ما قواعد هستی را در این عرصه رعایت کنیم مشمول رحمانیت خدا خواهیم شد و درهای روزی گشوده خواهد شد.

تجلیل از کشاورزان نمونه شهرستان رستم و اجرای برنامه های شاد هنری و موسیقی محلی از دیگر برنامه های این جشنواره بود.

برچسب ها
برنج
اشتراک گذاری

اخبار مرتبط

  • ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) برای نیمه شعبان
    ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) برای نیمه شعبان 7 ساعت پیش
  • ۱۶۶ طرح‌ عمرانی و اقتصادی سمنان در دهه فجر افتتاح می‌شود
    ۱۶۶ طرح‌ عمرانی و اقتصادی سمنان در دهه فجر افتتاح می‌شود 7 ساعت پیش
  • ناکامی جویندگان گنج در قلعه تاریخی منصور کوه دامغان
    ناکامی جویندگان گنج در قلعه تاریخی منصور کوه دامغان 7 ساعت پیش
  • بارش برف، کولاک و یخبندان در راه اصفهان
    بارش برف، کولاک و یخبندان در راه اصفهان 7 ساعت پیش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی موضوعات

  • استانها 11635
  • اقتصاد 9081
  • بازار مالی 2066
  • بین الملل 14490
  • تبلیغات 29
  • جامعه 10132
  • دانش 7584
  • عمومی 1926
  • فناوری اطلاعات 7535
  • فیلم 3546
  • کاریکاتور 519
  • مسکن 1368
  • ورزش 23511

جدیدترین مقالات

  • ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) برای نیمه شعبان
    ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) برای نیمه شعبان 11 ساعت پیش
  • ۱۶۶ طرح‌ عمرانی و اقتصادی سمنان در دهه فجر افتتاح می‌شود
    ۱۶۶ طرح‌ عمرانی و اقتصادی سمنان در دهه فجر افتتاح می‌شود 11 ساعت پیش
  • ناکامی جویندگان گنج در قلعه تاریخی منصور کوه دامغان
    ناکامی جویندگان گنج در قلعه تاریخی منصور کوه دامغان 11 ساعت پیش
  • بارش برف، کولاک و یخبندان در راه اصفهان
    بارش برف، کولاک و یخبندان در راه اصفهان 11 ساعت پیش
  • راهیابی ۱۳ گروه نمایش صحنه‌ای و خیابانی از اصفهان به جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
    راهیابی ۱۳ گروه نمایش صحنه‌ای و خیابانی از اصفهان به جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر 11 ساعت پیش

لینکهای پیشنهادی

سرور مجازی |  دانلود رایگان نرم افزار |  کلاس آنلاین

میزبانی در هاست ویندوز فاماسرور