به گزارش سیلاد از خراسان، مرتضی امیرآبادی، مدیر کل ثبت احوال خراسان رضوی در گفتگویی اظهارکرد: بر اساس آمارهای مرکز رصد جمعیت ثبت احوال استان، در هفت ماهه سال ۱۴۰۴ میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری در خراسان رضوی ۳۱.۳ سال بوده که کمتر از میانگین کشوری با رقم ۳۲.۵ سال است.
وی گفت: میانگین سن پدر در نقاط شهری استان ۳۱.۷ سال و در نقاط روستایی ۲۹.۳ سال ثبت شده است. به گفته وی، در بین شهرستانها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به شهرستانهای مشهد، خلیلآباد و مهولات با رقم ۳۲ سال و کمترین آن مربوط به شهرستان تایباد با ۲۸ سال است.
امیرآبادی افزود: میانگین سن مادر در اولین فرزندآوری در استان طی این مدت ۲۶.۲ سال بوده که پایینتر از میانگین کشوری معادل ۲۷.۶ سال است.
وی با اشاره به اینکه این شاخص در نقاط شهری ۲۶.۸ سال و در نقاط روستایی ۲۳.۲ سال است، ادامه داد: بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری در بین شهرستانها مربوط به شهرستان مشهد با ۲۷.۴ سال و کمترین آن مربوط به شهرستان زاوه با ۲۲.۳ سال است.
46















